След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -210ღღ

• 26 423
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  • под най-голямото листо на тиквата
Това като дежавю   Heart Eyes с онуй шоу дето участваха преди година

# 121
Биби Hug крокодила все още  я дават ,но е много кротка чак гласеца ѝ не се чува  Mr. Green

Ди, с кой е там, та са и взели думата  newsm78 Някаква информация има ли вече за представянето и  Tired
Че има ли престрашили се и то точно преди лягане да я гледат  Joy Joy Joy

Не ща да я гледам, затова питам за прясна клюка  hahaha  hahaha  hahaha
Диди,с  тия от филма ѝ,май другата е някаква певица и  newsm78 другия е DJ ,но като цяло крокодила само се хили  Mr. Green

# 122
Скрит текст:
Друго, което си мисля за този пуст номер в комбинация с кошмарите му, е че може да е направил катастрофа тогава с колата и човекът, когото е возил да е останал инвалид и всъщност това да е неговия номер newsm78 Или пък да е загинал, а това наистина да е номерът на семейството и той да го подпомага финансово, а пък Йо да има угризения и затова да казва, че ако Дефне разбере, ще се отдръпне от него Tired Но пък точно сега Дефне, според мен, ще постъпи точно обратното на него, когато научи тайната й, и ще остане до него Peace

И на мене ми се върти нещо подобно в главата. Не мисля, че става дума за някоя бамбина. Ако Йомер имаше нещо подобно, от което да се опасява, не би отвел Дефне точно в Рим. И мисля като Габи,  че така ще стане- Дефне ще остане до него. нали той казваше на Синан, че ако Дефне е била на мястото му, т.е. на мястото на Йомер, когато научи тайната за киралъка, не би го оставила, защото сърцето ѝ е по- голямо. Време е тези думи на Йомер да се потвърдят. Или ...да се окаже прав в страховете си, че тя ще го остави. Ама добре, че няма много време, та раздялата ще трябва да е кратка- колкото за размисъл.
Аз не мисля, че ще го остави, че защо да го оставя напротив след като научи, каквато и да е, тя ще поиска да е до него, да го подкрепя, според мен. Би го оставила само, ако е нещо, което засяга тяхната любов и отношения или нещо свързано с друга жена, а аз такова нещо не мисля, че включва тайната Peace

# 123
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Не разбрахме как е минало предаването на Кака  ooooh!
И грам не ме вълнува кви глупости е говорила  Naughty и без това утре пак ще ни се размята пред очите  Crossing Arms

# 124
  • Още у мъглата ...
Биби Hug крокодила все още  я дават ,но е много кротка чак гласеца ѝ не се чува  Mr. Green

Ди, с кой е там, та са и взели думата  newsm78 Някаква информация има ли вече за представянето и  Tired
Че има ли престрашили се и то точно преди лягане да я гледат  Joy Joy Joy

Не ща да я гледам, затова питам за прясна клюка  hahaha  hahaha  hahaha
Диди,с  тия от филма ѝ,май другата е някаква певица и  newsm78 другия е DJ ,но като цяло крокодила само се хили  Mr. Green

Мале как устискваш чак и да я гледаш, щото аз само на снимка, като я видя и жмЪ Mr. Green, камо ли да се опитвам да я гледам на видео ooooh!

# 125
  • Още у мъглата ...
И при Елка, пардон Дефне Mr. Green, някак естествено й се получават нещата  Heart Eyes

https://twitter.com/kiralikaskfb/status/809881932435783681

# 126
Габунчи Heart Eyes Hug ми аз гледах само 10 мин. Mr. Green и бяха ми достатъчни ...па и свикнах да и гледам фейса  Joy но не и да я слушам  Sick

# 127
И сега като се обади Дефо и се окаже номера на някоя психиатрия в Рим  Sunglasses
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
hahaha hahaha hahaha hahaha Гале стига хорър де  Joy Joy баш към финала ли  Stop

Последна редакция: сб, 17 дек 2016, 00:29 от kotelina

# 128
https://twitter.com/rafaljakob/status/809875405775732736

И на Елка ѝ се получават естествено движенията, ама се усети и тя, та си дръпна ръката  Heart Eyes
Ухааа Crazy  Crazy  Heart Eyes Heart Eyes

# 129
  • Още у мъглата ...
Габунчи Heart Eyes Hug ми аз гледах само 10 мин. Mr. Green и бяха ми достатъчни ...па и свикнах да и гледам фейса  Joy но не и да я слушам  Sick

Лелиии, Дидок, вземи се обади в психиатрията на Йо да ти дадат някое хапче проти уплах, че да не получваш кошмари тая нощ, че тези 10 минути си е направо кошмар Laughing Joy Joy Joy

Отврат е и на гледане, и на слушане Sick Sick

# 130
Оххх Терка дано съм хвърлила грешно боба  Joy Joy Joy

# 131
  • Perla
Без да искам да натрапвам някакво мнение, но за мене серията не беше лоша. Вярно, че нямаше уж събития, но бих я определила от ония, които са необходими, за да премине действието напред. Разговорът на Дефне със семейството беше много важен, за да им обясни каква е връзката ѝ с Йомер, и ако могат, да я разберат. Нали искаха да им разкаже?! Е, разказа им. Сега- те си знаят.
Срещата на мъжете- всеки с болката си и с решенията, които взе, за да продължи нататък. И видяхме как нещата се промениха- Памир видя влюбените Дефне и Йомер и разбра, че няма шанс- тръгна си. Синан отиде при Седа, видя мъжа ѝ вкъщи и виждаме, че има намерение да се оттегли. Седа ще бъде на ход- тя трябва да вземе решението за себе си. Дефне и Йомер- най- после решиха да помислят за себе си и да оставят всичко зад гърба си. Това пък ще доведе до разкриването на тайната. така че серията дава тласък на следващите събития.
И за отбелязване е, че рускините, които са много критични обикновено- имам предвид групите в инста, дават оценка 8 от 10 на серията.

# 132
  • По света и в нас.
https://twitter.com/rafaljakob/status/809875405775732736

И на Елка ѝ се получават естествено движенията, ама се усети и тя, та си дръпна ръката  Heart Eyes

ДИ, благодаря за фрага!  Hug

Аха, аха, и аз го забелязах още следобед Wink Grinning Heart Eyes
Е що не казваш и аз да го забележа ами се ядосах на комсомолското разстояние и хич не съм забелязала дребния детайл. ooooh!

# 133
  • Още у мъглата ...
Ох, на душинката пак му червено ушето Laughing

Ма то сигурно от уплаха, дето Дефне караша лудо Mr. Green

# 134
Тушира ме фрага направо  ooooh! ooooh! сега Мера остава вместо Дефмерче  Crossing Arms да ни даде италианско отроче за Ипликчи младши и ще я убия тая  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Диме пепел ти на клавиатурата. По добре като се върне да го чка дефмерче /в проект, а не родено/
Деа а дано  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт