След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -210ღღ

• 26 397
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Малииии ако бех на Круела на мястото щех се скрия през девет планини в десета  Naughty Joy Joy Joy

# 151
Момичета, можете ли да преведете какво казва Йомер във фрага - че трябва да замине или че трябва да излезе  newsm78 Рускините го превеждат и по двата начина, а смисъла е доста различен  ooooh!

# 152
  • По света и в нас.
Ама кака каза ли нещо та така я стреляте Joy Joy Joy

# 153
  • Още у мъглата ...
Малииии ако бех на Круела на мястото щех се скрия през девет планини в десета  Naughty Joy Joy Joy

Да се скрива и в единайстата, хайде ларж съм, давам й още една планина  Mr. Green

# 154
  • Още у мъглата ...

А, не знам Laughing, това е профилактично само Mr. Green Joy Joy Joy

# 155
тц,профилактично си я обстрелват  tooth

# 156
  • Още у мъглата ...
Момичета, можете ли да преведете какво казва Йомер във фрага - че трябва да замине или че трябва да излезе  newsm78 Рускините го превеждат и по двата начина, а смисъла е доста различен  ooooh!

Вярно, че е различен, но никак не ми се връзва само той да замине newsm78 Нали тръгваха, даже тръгват, пък какво може да е променило нещата, че изведнъж да тръгне само той newsm78

# 157
  • София
И какво сега?! Вървим твърдо към финал. Изпращат Сечо в новия му проект. Rolling Eyes

Не беше лоша серия, хареса ми. Йомер ще трябва да се изправи пред страховете си в Рим. Ще лъснат и аферите му, ама няма как. Важното е, да започнат наистина на чисто. Peace

# 158
  • Още у мъглата ...
тц,профилактично си я обстрелват  tooth
smile3521

# 159
# 160
  • По света и в нас.
Момичета, можете ли да преведете какво казва Йомер във фрага - че трябва да замине или че трябва да излезе  newsm78 Рускините го превеждат и по двата начина, а смисъла е доста различен  ooooh!
Йомер казва,че трябва да замине,гитме/поне аз така го чувам/ е заминавам.
Ама утре Ирка ще каже. Peace

# 161
  • Perla
Според мене Йомер казва, че трябва да излезе сега- в такъв смисъл схващам думите му.

Последна редакция: сб, 17 дек 2016, 01:52 от dora_st

# 162
rotfImbo rotfImao rotfImbo
Сакън да не си помислите, че сме я забравили  Mr. Green

# 163
  • Още у мъглата ...
И какво сега?! Вървим твърдо към финал. Изпращат Сечо в новия му проект. Rolling Eyes

Не беше лоша серия, хареса ми. Йомер ще трябва да се изправи пред страховете си в Рим. Ще лъснат и аферите му, ама няма как. Важното е, да започнат наистина на чисто. Peace

И тамън ще започнат на чисто и дизито битти Joy Whistling

То, че Сечо си тръгва не би трябвало да определи, че се върви към финал (идвали са и са си тръгвали и други актьори/актриси Peace), но просто цялата какфония в последните две седмици ни навя такива чувства Tired

# 164

Общи условия

Активация на акаунт