След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -210ღღ

• 26 366
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
  • Още у мъглата ...
Може пък да се преместят в онова хале, дето толкова се джавкаха за него Thinking
Или пък някъде другаде Naughty Или пък не е истина, че няма повече да снимат там Peace
Ще видииим Grinning

# 256
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ко се косите за Стил и Пасионис newsm78 Mr. Green Ами решили са да се пенсионират хорТа и да зарежат и фирми, и всичко hahaha hahaha hahaha И тръгват по Бора Бора, Малдивите, Бахамите ... и те така Mr. Green Joy Joy Joy

Габи то хубаво там да ги прати Мера  Joy Joy Joy ма тц  Naughty не вярвам скръндза е тая  Naughty hahaha hahaha

# 257
Ко се косите за Стил и Пасионис newsm78 Mr. Green Ами решили са да се пенсионират хорТа и да зарежат и фирми и всичко hahaha hahaha hahaha И тръгват по Боро Бора, Малдивите, Бахамите ... и те така Mr. Green Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy
Аха, и в някое студио ще опънат фототапет и оттам ще ги снимат как се излежават по бански - ту Седа,  ту Синан  hahaha hahaha

# 258
  • Още у мъглата ...
Ко се косите за Стил и Пасионис newsm78 Mr. Green Ами решили са да се пенсионират хорТа и да зарежат и фирми, и всичко hahaha hahaha hahaha И тръгват по Бора Бора, Малдивите, Бахамите ... и те така Mr. Green Joy Joy Joy

Габи то хубаво там да ги прати Мера  Joy Joy Joy ма тц  Naughty не вярвам скръндза е тая  Naughty hahaha hahaha

Ееее, поне може да си помечтаят  Joy Joy Joy

# 259
  • Още у мъглата ...
Ко се косите за Стил и Пасионис newsm78 Mr. Green Ами решили са да се пенсионират хорТа и да зарежат и фирми и всичко hahaha hahaha hahaha И тръгват по Боро Бора, Малдивите, Бахамите ... и те така Mr. Green Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy
Аха, и в някое студио ще опънат фототапет и оттам ще ги снимат как се излежават по бански - ту Седа,  ту Синан  hahaha hahaha

smile3521 Joy Joy Joy Joy

# 260
# 261
# 262
Габунчи, хубаво каза за комичните сцени на Салих  Heart Eyes Ма вчера да ви кажа се издразних като видях Синан така безпомощно да реве  Tired Tired

# 263
  • Perla
да се надяваме, че техни величества от Ортакс или пък уважаемият другар Хактан Пак ще благоволят да кажат няколко седмици преди това кога ще е финалът. Mr. Green

Габунчи, хубаво каза за комичните сцени на Салих  Heart Eyes Ма вчера да ви кажа се издразних като видях Синан така безпомощно да реве  Tired Tired
Peace

# 264
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми така е за Памирико, 12 епизода се снима за нищо  Crossing Arms

# 265
  • Още у мъглата ...

Терка  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ами човекът пак се чувства за пореден път прецакан Whistling, ами не му е лесно Tired
Ако съм честна, мен не ме издразни, но не ме и натъжи Peace Може би защото тяхната история някак не ми е вътрешно Peace

# 266
  • Още у мъглата ...

Ай па ти за нищо, все е взел някоя турска лира  Mr. Green

Ирчок  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 267
  • У Диспансера ...♥♥♥

Гъбак  Heart Eyes Hug можеше му развият нанякъде образа, па те го дадоха на едни въртележки с Дафа и това беше  ooooh!

# 268
  • Още у мъглата ...

Гъбак  Heart Eyes Hug можеше му развият нанякъде образа, па те го дадоха на едни въртележки с Дафа и това беше  ooooh!

За това, че можеха да му развият нанякъде образа и аз го казах снощи, но от друга страна си имаше екранно време, не е като да не е имал Grinning  Peace

# 269
  • У Диспансера ...♥♥♥

За това, че можеха да му развият нанякъде образа и аз го казах снощи, но от друга страна си имаше екранно време, не е като да не е имал Grinning  Peace
За екранното време съм доволна  Laughing Ама то едно безсмислено беше, дет се вика колко да си заслужи хонорара  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт