Отговори
Здравейте на всички мами.Извинявам се ако това е коментирано някъде, но досега намерих информация за диетата, примерни менюта, тълкования на термините, но не видях тема за трайността на резултатите.Въпроса ми е към мамите и дамите минали през тази диета връщат ли се килограмите при спирането и? Тоест този начин на хранене трябва ли да продължава за постоянно?  Друг въпрос който също си задавам и ходилите при О.Симеонов могат да помогнат.Говори се при него за индивидуален план на хранене, тоест освен отслабването, той съобразява ли се с евентуални болести на човека, тоест чрез храненето да се повлияе и на тях, когато той прави диетата за конкретния човек.Предстои ми посещение при него и бих искала да имам по -широка цялостна представа за всичко.

# 1
  • София
Ето ти адреса на сайта за Зоната.Има форум и можеш на питаш за каквото се сетиш.А ,при този псевдо диетолог, не ти препоръчвам да ходиш.Но ако са ти в повече парите   Shockedhttp://www.vzonata.com/

# 2
Благодаря за сайта знам го, аз останах с впечатление че доста хора са доволни от Симеонов, след като се говори че има индивидуален план значи би трябвало да има защо.Въпроса ми беше към хора правили диетата и такива минали през него.За да правиш нещо трябва да вярваш в него, за да отидеш при Симеонов също трябва да му вярваш или поне с първоначална нагласа че това е човека на който би се доверил.

# 3
          Не съм ходила при Огнянов, но през лятото правих диетата Зоната изключително стриктно в продължение на 3 седмици. Приемах дневно към 8-9 блока. Въглехидратите ми идваха само от зеленчуци и плодове- никакъв хляб , зърнени и бобови. За трите седмици свалих малко повече от половин килограм, който се върна веднага, щом преминах на съвсем малко по- либерален режим. И най- важното, умирах от глад, въобще не е вярно това, че не се огладнява при този начин на хранене. Просто не си заслужава цялото това мерене и броене. Аз поне много се разочаровах, може за някои диетата да е добра, но явно не за всички.

Общи условия

Активация на акаунт