Домашно Баунти

• 9 186
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
Ако си ги направила с показаното по-горе няма как да се е получило, поне така мисля. Peace

# 31
  • Телиш/Плевен
Не съм удоволетворена аз !!!
Не знам къде сгреших ,сториха ми се мазни ,поисцедих ги след което изсъхнаха и станаха едни ронливи....бе сглобих ги аз ,но втори път не се захващам ...
Съжалявам, че така се е получило, не знам на какво се дължи. Confused Моите се харесаха и вкъщи, и на родителите ми, даже майка ми онзи ден сама си ги направи и не се е оплакала от рецептата. А аз ще ги правя пак - за почерпка утре.
Дано имаш по-хубав резултат с рецептата за Баунти! bouquet

# 32
С дъч лейди Simple Smile на вкус не са лоши ,но се ронят ,едва ги събрах Simple Smile даже доста от сместа се беше пръснала ,загрях я ,сложих малко масло и още горещи овалях.

пп мога ли да овалям с млени орехи ???

# 33
Нали знаеш правилото, че от първия път никога не се получава точно това, което искаш. Hug
Поне при мен е така.

# 34
Да ,следващият път ще са по-добри ,мисля ,че разбрах грешката си - не трябваше да цедя маслото ,но ми се стори ,че плуват ,опитах и бяха мазни...
Поздрави !  Hug

# 35
Mомичета ,не останаха бонбонките,хубавички са Wink скоро ще правя пак! Мисля, следващият път да сложа млени бадеми (гледах в кауфланд) и да заменя белият с млечен шоколад,ще са едни малко по-различни кокосови бонбонки.

Весел празник! bouquet

Последна редакция: сб, 31 дек 2016, 16:07 от tanya27

Общи условия

Активация на акаунт