В момента чета...50

• 70 470
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
За подписите: (извинете за спама)
Скрит текст:
Вижте в профила си "Настройки на изгледа" - там трябва да има отметка, че искате да виждате подписите.

# 661
  • Пловдив
С Играта на Джерълд има общо Долорес Клейборн, не Роуз Мадър Wink
... това обяснява някои неща...  Joy благодаря  bouquet

# 662
  • Belgium

В този ред на мисли, харесва ми и тази, която в момента чета - "Станиця Единайсет", въпреки че имам известни забележки  Simple Smile

Лу, не знам защо, но тези "Удавници" мен например никак, ама никак не ме привличат ............  Blush

Миж, според мен хич не е "твоя" Удавниците, нищо че съм на мизерни 120 старници от 800  Laughing На мен много хора ми надуха главата с нея и май се пренавих, колкото и да се опитвах да не го правя  Confused

Кажи за "Станция Единайсет", много ще ми е интересно. Мисля си да я чета скоро  Laughing

alvelly
, аз разчитам животът на сушата да ме грабне повече. Има потенциал книгата, но към момента не виждам никакъв шанс да ѝ дам 5 звезди.

# 663

Лу, не знам защо, но тези "Удавници" мен например никак, ама никак не ме привличат ............  Blush

alvelly [/b], аз разчитам животът на сушата да ме грабне повече. Има потенциал книгата, но към момента не виждам никакъв шанс да ѝ дам 5 звезди.

Аз пък се надявах животът на корабите да ме плени повече, защото те първите две глави са май основно за суша и по-малко за в морето. До момента и аз не бих и дала 5 ... 3 може би ... но е рано (14% от книгата съм минала само).

# 664
  • Belgium
Мне, цялата първа глава е за много тежка морска битка. Но ще говорим пак като понапреднем де  Laughing

# 665
alvelly, по описаният от Йенсен корабен живот няма нищо пленително. Всичко е мизерия и суровост. Противоречиви чувства буди в мен книгата. Някои части ми бяха интересни, други едва ги изтиках. Не можах да вляза в "обувките" на героите. В края съм почти отегчена. Около за 3 звезди е личният ми рейтинг.
Много ще ми е интересно мнението ви като я завършите. Чакам с нетърпение окончателната присъда на Лу  Simple Smile

# 666
Битката
Скрит текст:
ми се стори само малка част от първата глава ... явно ми е била много брутална и по-бързо съм преминала през нея. Макар че и втората глава ми се сторни доста насилствена.

Но да видим как ще е нататък все пак.

# 667
  Аз си прочетох "Библиотеката на Въглен връх" - 5 звезди от мен и ако можеше и повече щях да дам. Без великолепният превод едва ли щеше да е същото, но ми се струва, че са я писали Стивън Кинг и Тери Пратчет Mr. Green Heart EyesПрочетох и "Бавачката на ангели" - ами същото като другите книги - виждам, че вече са превели и другият месец ще излиза  "Укротителят на лъвове".
 Иначе си продължавам със "Сблъсък" на Кинг и се чудя как съм я пропуснала досега Twisted Evil

# 668
И от мен глас за "Метро 2033"  Peace
"Аз, удавниците" я започнах вчера, и аз съм на около 100стр., но на мен ми харесва. Целият ми живот е изцяло свързан с морето и няма да ра остана безразлична.
Скрит текст:
След първите няколко жизнерадостни странички, битката ме разстърси  Sad

# 669
Айде и аз Играта на Джералд - Стивън Кинг Mr. Green В началото съм, ама не се сдържам да питам:
Скрит текст:
Джералд наистина ли умря?

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 15:46 от Анонимен

# 670
Пролетно цвете, не е зле да сложиш въпроса в скрит текст. Peace  Ще ти отговоря, но нека не издаваме сюжета.

Скрит текст:
Да, мъртъв е Джералд.

# 671
В моемнта се опитвам да дочета "Марион живее" на Вики Баум, но е книга, която изисква внимателно четене и вникване в социо-културния контекст.

# 672
  • Ямбол
....ама не се сдържам да питам ....

Сдържай се другия път!
Пфу, че несъобразителни хора има.

# 673
  • София
....ама не се сдържам да питам ....

Сдържай се другия път!
Пфу, че несъобразителни хора има.

Тъй, я! Има разни заблудени души, които още не сме я чели Simple Smile

Аз чета Пентаграма на Несбьо, карам си ги подред. Мога да кажа, че тази  от поредицата до тук, като случай, ми е най-никаква и прозрачна (въпреки че има още 40%, има надежда да изненада до края). От друга страна, а може би точно заради това, ми върви някак най-леко и гладко самото четене. До тук Немезида и Червеношийката ми харесаха най-много, като не мога да преценя коя повече. По принцип никак не съм фен на тематиката за втората световна и въпреки това, Червеношийката ме спечели, като дори моментите от войната  и на самия фронт ми бяха интересни.
Но като цяло ми е приятен образ Хари и чета с удоволствие за него. Simple Smile

# 674
  • Ямбол
За втори път забелязвам да се изцепва така.
Това ми е последната тема, в която ще се включвам. И без това бях започнала да скролвам бързо от страх да не срещна някакво такова изпълнение.
Ще се лиша от много други ценни мнения, обаче едно такова е в състояние да ми помрачи удоволствието и от темата и от книгите.
Айде, със здраве.

Общи условия

Активация на акаунт