В момента чета...50

• 70 422
  • 737
  •   1
Отговори
  • Пловдив

Старата тема:

Важно!
Желателно е когато споделяте впечатление от дадена книга да внимавате как го правите. Това предупреждение не цели въобще да ви откаже от споделяне или питания, напротив! Но често, все още под въздействието на емоцията от прочетена книга се прибързва в споделянето. Нека коментирането на ключови моменти, развръзка, убиец и въобще всичко, свързано със съдържанието, което би разкрило важна информация, да бъде поставяно в скрит текст! За целта, вмъкнете текста, който искате да скриете между скобите [спойлер][/спойлер], на латиница - spoiler. Уважавайте правото на непрочелите все още книгата да й се насладят максимално, когато решат!
Как да поставите картинка в мнение
- когато желаете да покажете корица на книга, която четете, е необходимо да копирате, сложите адреса на картинката между отварящ и затварящ таг за изображение, т.е. между img и /img, поставени в скоби - [имг] [/имг]. За намаляване на изображението, ползвайте img height=250 или img height=300, след това адреса и накрая /img, съответно пак със скоби, ето и пример:
[имг хеигхт=250]http://....................jpg[/имг]

# 1
Благодаря за новата тема! bouquet Продължавам си с шведския психотрилър за сектата и с "Нишките на съдбата".

# 2
Записвам се с "Гениалната приятелка"

# 3
Благодаря за новата тема,включвам се с една вкусна книга "Шоколад" на Джоан Харис
С много смесени чувства съм към шоколадовата история.

# 4
  • Mostly in my mind
Благодаря за темата bouquet
Продължавам бавничко с 'Роклята'.

# 5
Благодаря за новата тема. bouquet

Чета "Ковачницата на мрака" на хартия и "Бочълейн и Корбал Броуч"на Киндъл. И двете са на Стивън Ериксън.

# 6
  • София
Благодаря за темата, Деси  bouquet!
Чета "Три сестри, три кралици" на Филипа Грегъри. Точно такъв роман от нея ми се четеше, почти съм го преполовила и много ми допада.

# 7
  • София
Деска, благодаря за новата тема  bouquet

По средата съм на последната Малазанска книга. До края на месеца ще я приключа и съм си приготвила "Библиотеката на Въглен връх" да видя колко е странна и шантава  Flutter .

# 8
  • Пловдив
Благодаря за темата!
Започнах "Три ябълки паднаха от небето", но съм на първите страници.

Лолита, може ли да дадеш отзиви за Роклята?

# 9
Благодаря за темата ,Деси!  bouquet
Продължавам с "Мария Терезия-между трона и любовта".
Харесва ми,още повече ,че съм със съвсем пресни спомени от видяното във Виена.  Simple Smile

# 10
Запис да не ви изтърва
Аз си написах моите номинации на книги за тази година в съседната тема
Но много вероятно ако успея да завърша Ужас до края на годината,той да измести някоя от предните ми номинации
Много силна и грабваща книга

# 11
  • Belgium

Продължавам бавничко с 'Роклята'.

Мъчиш ли се?  hahaha

lili78, аз съм чела "Роклята" и с едно изречение мога да ти кажа, че е втора цедка Джоан Харис. Чете се леко и бързо, но не е нещо особено.

Чета "Три сестри, три кралици" на Филипа Грегъри. Точно такъв роман от нея ми се четеше, почти съм го преполовила и много ми допада.

Венка
, много се радвам  Heart Eyes Ти си някаква книжна фурия  Crazy

Кали, много ще ми е интересно какво ще кажеш за "Библиотеката на Въглен връх". Аз залагам, че ще ти хареса  Grinning

Аз мъча "Бабо, разкажи ми спомен". Не е моето четиво и това е.  Tired

Но пък "Огилви за рекламата" е прекрасна, абсолютна библия за всички от бранша  Heart Eyes

# 12
  • София
Леко изнервена съм от Момичето от влака, не знам как успявам напоследък да попадам толкова често на книги като излезли от кръжок по литература  Laughing Че и "бестселъри". Трите персонажа-разказвачки звучат като абсолютно идентична личност, алкохолизмът на Рейчъл е по-скоро като малка кривина, която служи на сюжета, отколкото да има психологическа и емоционална задълбоченост. Краят, макар и да успя да ме изненада донякъде, беше като всеки друг край, банален. И освен това ми е писнало от този простоват модерен начин за писане с къси изречения, сегашно време и речников запас колкото наистина за обикновен дневник. Туй то, казах си.  Rolling Eyes Не съм решила с какво да продължа.

# 13
Прочетох "Снежния човек" - Ю Несбьо. Явно имам проблем с този автор. Някои от предишните му книги ме подразниха, защото бяха твърде засукани, измислени, та чак досадни на моменти. Толкова често сменя заподозрените, че от един момент нататък тотално губя интерес. Simple Smile "Снежния човек" пък е точно обратното - толкова предвидима и прозрачна, че още преди да стигна средата, вече ми беше ясно какво се случва. В един момент даже се разубедих и си казах, че със сигурност греша - няма как да е толкова лесно. Още се чудя каква оценка да ѝ дам - последните страници бяха много силни, но и там имаше нещо, съшито с бели конци, което силно ме подразни.

# 14
  • София
О, Лу, не съм! Даже последния месец почти не съм чела. Честно казано около Панаир се появяват винаги интересни заглавия, които чакам с нетърпение и сега се чувствам като възнаградена, колко му трябвало на човек  hahaha!
Кали, и аз искам да чуя отзива ти за "Библиотека Въглен връх", да видим колко точно ще се заобичате Simple Smile.
System, ти чете ли нещо от Юси Адлер Улсен (извинявай, ако вече съм те питала, не помня)?

Общи условия

Активация на акаунт