Боледуване на децата ни - тема 46

• 59 859
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • shumen
Дай,боже.Весело посрещане и от нас.
Тете,намерих един Виброцил изостанал от детето и си сложих от него.Сега брат ми каза,че той се е оправил само с клеева тинктура и мисля и аз да пробвам.
Аш,дано не са я ударили лошо и да сте се утешили вече.

# 706
Честита Нова година момичета ! Да е здрава  и щастлива за всички !

Моето изкара най тежката си стомашна криза точно тази вечер...просто ужасно... за малко да извикаме бърза помощ! след като му стана тежко и пак тия позиви ..после много силна стомашна болка.. така ужасно пищя... по едно време мислих, че  е апендесит.. След бусколизин постихна. До сега такива силно болкови кризи не е имал... Confused

# 707
  • София
Еее, Лайт - пожелавам всичките ви болки да останат в старата година! Ти с много сили се бориш, дано и детенцето ти има повече късмет догодина/тази година  bouquet.

Пожелавам една по-здрава година на всички  bouquet!

# 708
  • shumen
Лайт,милия.Пожелавам всичките Ви болки да са останали в старата година и да няма чак такива кризи през новата година.
Пожелавам една по-здрава и успешна нова година на всички.

# 709
  • Северозапада

Здраве, щастие и късмет през новата година!

# 710
Честита Нова Година!
Момичета, нормално ли е според вас на 5ден от разболяването детето да вдигне пак Т, след като 2дни не е имало? Като бяхме в болницата с пневмонията имаше подобен случай,тогава му пуснаха изследвания и бяха Ок, казаха пе понякога в хода на вируса се получава така, предполагам и грипа е така. 

# 711
  • shumen
Честита Нова Година!
Да сте живи и здрави и много щастливи.
Деси,според мен не е нормално,но тука е писано за такива случай.Няколко дни детето без Т и после пак вдига.
Аз съм все така.С ужасна хрема съм и дори към 3 ме втресе тази сутрин.Сега пих илачите и ха,дано мине,ама надали.

# 712
За много години, момичета Hug 365 броя здраве ви пожелавам, да има за всеки ден от годината!!!

Деси, мен от това ме е страх....да почне да вдига, след като е спрял за ден-два. Припомни ми какво точно изкарахте? Колко дена бяхте с Т? Сега висока ли вдигна...много неприятно Confused

# 713
  • shumen
Благодаря,Тета.Дано сме по-здрави през новата година и болестите да са останали в старата.

# 714
Ами имаше непълни 2 дни, като максимума беше 39,2. В петък сутрин имаше за последно 38 и от тогава не беше вдигал. Сутринта след ставане беше 38,9. Личната ми беше казала, че трябва да се мери половин час след ставане, но видимо беше топъл. Странното е че даже си играеше и видимо нищо му нямаше, а първия ден от болестта с такава Т само лежеше. Дано е нещо инцидентно.

# 715
Честита Нова Година, момичета! Пожелавам ви да сте много, много здрави, обградени с любов и добри приятели!
Деси, наблюдавай го. Ако е инцидентно, трябва да спадне от само себе си и да не вдига повече.

# 716
  • shumen
Деси,дано е нещо инцидентно.И моя като беше с такава Т само лежеше,но е имало и случай,в който си играе и все едно нищо му няма.

# 717
  • гр.София
Деси нещо инцидентно може да е 37,1-37,2. Но почти 39• Т не е със сигурност. Това за след ставането от сън важи за съвсем малки бебета. Беше на 2г когато лежахме в болницата,и като измерих 38•  поясних на лекаря,че е точно станал от сън. А той ми вика,няма значение,дори по време на сън да си я измерила,пак си е Т . Здраво дете може да повиши Т от съня от нормалната 36,6-7,до 36,8-9• другото е заради болестта.
Честита Нова 2017 Година! Да има здраве и да не ни се налага да пишем в тая тема!

# 718
Здравейте момичета и за много години! Много здраве и късмет през новата 2017!

Имам нужда от съвет, дъщеря ми от вчера е с гнойна ангина след прекарана вирусна инфекция. С висока Т, налепи по сливиците и т.н. Извиках лекар вчера в къщи, изписа й Панцеф заедно със сироп за кашлица, защото още не се е изчистила след вируса. Това, което ме притеснява е че много я боли коремчето, постоянно се оплаква, хленчи, става ляга, сякаш място не може да си намери от болка. Педиатърката каза, че било нормално да я боли и корем, но нищо не изписа за него. Само нурофен за Т.  Какво мога да й дам за тези болки в коремчето, четох че някакви лимфни възли се възпалявали там при ангина, но не мога да намеря с какво се облекчават тези болки. Някой има ли опит с подобен симптом? Детето е на 5 год.

# 719
Лайт , дано всичко е наред с детенце  Hug

Общи условия

Активация на акаунт