Боледуване на децата ни - тема 46

• 59 956
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Извън грипния сезон не слагам маска на себе си. Слагам на малкия, ако  вземем да сгъстяваме боледуванията. Но като стане дума за грип - вече и двамата с маски и то ходя с детето само на лекар. Никъде другаде - на двора и вкъщи. Толкоз. И ние чакаме в колата и като ни дойде реда влизаме с маската,  но те вътре бацилите си циркулират от предишните пациенти. И аз така, Мария - вместо 5 дни грип предпочитам 1 месец с маска, заточена вкъщи и т.н. Изпитвам носталгия към предишното си Аз, но... съдба.
Как да не ме е яд за днес, че не сложих маска. Огледах се,че няма други кукувци и си казах ааа бе я, ще ми се размине. И съжалих. Сега народа заспа, а аз проветрявам и си почивам без маската малко. Остана да забърша с алкохолни кърпички тук - там и си лягам пак с маската. Бях взела една кутия маски, тъй че има за смяна през два- три часа.
Палитра, радвам се за детенце. Представям си какво ти е.  Hug
Някой спомена, че сложил вода до под капачката на авирона. Линийката, до която трябва е на етикета.

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 23:31 от mutafova78

# 541
Извън грипния сезон не слагам маска на себе си. Слагам на малкия, ако  вземем да сгъстяваме боледуванията. Но като стане дума за грип - вече и двамата с маски и то ходя с детето само на лекар. Никъде другаде - на двора и вкъщи. Толкоз. И ние чакаме в колата и като ни дойде реда влизаме с маската,  но те вътре бацилите си циркулират от предишните пациенти. И аз така, Мария - вместо 5 дни грип предпочитам 1 месец с маска, заточена вкъщи и т.н. Изпитвам носталгия към предишното си Аз, но... съдба.
Как да не ме е яд за днес, че не сложих маска. Огледах се,че няма други кукувци и си казах ааа бе я, ще ми се размине. И съжалих. Сега народа заспа, а аз проветрявам и си почивам без маската малко. Остана да забърша с алкохолни кърпички тук - там и си лягам пак с маската. Бях взела една кутия маски, тъй че има за смяна през два- три часа.
Палитра, радвам се за детенце. Представям си какво ти е.  Hug
Някой спомена, че сложил вода до под капачката на авирона. Линийката, до която трябва е на етикета.

Аз също ползвам маска като съм болна, но не спя с нея, понеже лягам в др стая и на сутринта проветрявам.

# 542
Тц,  все още не мога да спя в стая без малкия.

# 543
  • shumen
И аз ако съм болна спя с маска.Малкия не мога да оставя сам да спи,защото ще стане посред нощ и ще ме търси.

# 544
  • гр.София
Е значи съм съсипала сиропа. Аз писах че не видях къде е тая мерителна линия,и сложих вода до горния край на етикета.
Там имаше две точки,някакъв дефект на шишето се оказаха. И проверих и в нета,където пише "сипете 100мл вода(до мерителната линия)". Там където е тая мерителна линия  няма 100мл течност със сигурност  #Cussing out

# 545
Аз не го оставям сам, с баща му спят заедно.

# 546
Е значи съм съсипала сиропа. Аз писах че не видях къде е тая мерителна линия,и сложих вода до горния край на етикета.
Там имаше две точки,някакъв дефект на шишето се оказаха. И проверих и в нета,където пише "сипете 100мл вода(до мерителната линия)". Там където е тая мерителна линия  няма 100мл течност със сигурност  #Cussing out
Искаш да кажеш, че аз пък съм го направила много ккнцентриран ли?  Ми не видях друга мерителна линия. Видях в нета,  че пише че мерителната линия е на етикета. Ама че работа.

# 547
Аз не го оставям сам, с баща му спят заедно.
Деси,  то детето ще си спи и без мен. Проблемът е в моята глава. Даже като заспи в леглото си,  което е в спалнята на  метър от мен, аз нощем по някое време си го вземам при мен на голямото легло. По - спокийно ми е. Завивам си го,  проверявам му челото дали е топъл,  дали е изпотен и т.н. Сега да не гракнат някои колко съм в грешка. Знам,  на теория всичко знам по въпроса,  даже мога и лекции да давам,  ама пусто... сърце. Не слуша главата.

# 548
Марийче, кефиш ме с тез предпазни мерки Grinning Ама промивай и оЧото Wink Mr. Green
Днес съм на пазар в аптеката-маски, хексалгин, авирон сироп...да позаредя.

# 549
Дъждец, Палитра, стиснати палци скоро да се похвалите със здрави деца!
Момичета, тези противогрипни мерки не са ли малко прекалени. И аз съм паника, но избягвам тълпите и мием често ръцете. Но маските и промивките ми се виждат много затегнати мерки. Маска носех  през бременността ми в грипната епидемия докато пътувах в метрото и пак се чувствах некомфортно.

# 550
  • shumen
Мутафова,според мен му няма нищо на сиропа,че е по-гъст.А за спането сам и аз затова не го оставям.По-спокойно ми е с мен като спи.
Тете,аз съм на пазар в ЦБА днеска и съм с маска.Иначе при мен все същото-боли ме гърлото и ухото и кихам яко.

# 551
Значи като видя жена с маска, ние сме Mr. Green Laughing

# 552
  • shumen
Силве,може и прекалени да са,но не искам да сме болни пак.

# 553
Силве, a защо по време на бременността ходеше с маска в метрото?

# 554
Хах,аз мислих, че съм изкукала дето го водих с маска на Булмаг.. чак за промивки на носа и изтупване на дрехите не съм се сещала на този етап.Имаше един период дето като се върне от детска и му промивах носаа и аз със сребърна вода.. но не даде резултат.
Тета, изкефи ме израза " да промиваш и очото "  Grinning

Аз този Авирон от кога го заглеждам в аптеките, ноо  нещо неми се видя надежден,нали е някакви шумки май беше.
Аз мислих за Изопринозин при симптоми на грип ( евентуално ) и инфлуцид и витамин Ц- за тази комбинация.Но Изпоринозина дразни стомаха, а в нашият случей не знам...с нашият стомах.И малката грешка веднага му се отразява.. нали освен лекарствата спазваме диета и някой други правила.. често хранане и по малко, вечер да не  след вечеря да си легне веднага.Снощи хапна и легна и веднага му се обостри рефлукса...даже върна в гърлото и го задави, чу се като храчка.

Общи условия

Активация на акаунт