Боледуване на децата ни - тема 46

• 59 894
  • 740
  •   2
Отговори
# 660
  • София
Уми, цикабио и осмофорс кидс, също игра със сешоара на слаба струя, също фенистил.

# 661
Уми,ние позлвахме цикабио на Биодерма.
Аз устисках май да не я къпя,но не помня,че нали след нея и аз цъфнах с варицела.

# 662
Отивам да го търся.

# 663
Ползвали сме и крема и лосиона ,но крема е за предпочитане  Hug

# 664
Лино, не си сама. В 95% (ама как ги сметнах) от случаите ни с температура, се оказват бактериални ангини.
Излизах малко навън и видях няколко деца с шейни. Как ми се ще да изведа и моето, ама много вятър покрай нас. Много. Дано утре да не се е разтопил.

# 665
Ползвали сме и крема и лосиона ,но крема е за предпочитане  Hug
нямат го наличен.Как не се сетих,вчера,че е на биодерма мам*а му..Днес има само една аптека в квартала работеща,а съм сама с Габи и всяко излизане ми е на бегом.

# 666
За тия ангини специално  бактериалните.. една  майка (понеже споделих нашата серия последните 2 месеца )и тя ми вика напреднал стадий на гнойна ангина излекувала с гаргари... newsm78 . А аз обяснявах как е опасно да се лекува без антибиотици ( до колко  е възможно не ми е ясно, но аз не бих рискувала ), понеже може да се прехвърли инфекция в стави, сърце и бъбреци. та не знам има някой хора дето много  смело го дават и отричат антибиотиците, когато наистина са нужни... но колко случеи четох  след такива геройски лечения на бактериални ангини без антибиотици..после със сърдечни проблеми.. и ставни.

И ние малко излязахме на въздух.

# 667
  • Варна
Уми,
ще почне да минава, кой ден ви е вече?
Ние се овъргаляхме в снега, по-точно дребното се овъргаля, прави снежни ангели, бяга, даже едно мини снежно човече направи.

# 668
  • София
Уми, ще мине и без цикабио-то - то да не мислиш, че кой знай какви чудеса върши. Стой при детето, гушкайте се и до ден-два сърбежът ще спре. При нас протече по следния начин: първите два дни не сърбеше, но и пъпките не бяха много. Следващите два - три дни излязоха много пъпки и ги сърбя страшно. Мажехме, мажехме, но това само ги караше да мислят повече за проблема. Мрънкаха, реваха, ... По-скоро пробвай да й отклоняваш вниманието с нещо, което обича да прави и може при тази ситуация - ако обича филмчета, пускай на воля, дай й таблет, компютър и каквото се сетиш, че ще я забаламоса; чети й книга, разказвай приказки; следи Т да не скача до небесата и ... ще мине. Три дни по-късно изведнъж спря да ги сърби, а бяха целите в пъпки. Но пъпките вече завяхваха, мехурите се опукаха. В България домашният престой е 7 - 8 дни общо. За толкова имахме бележка от ЛЛ.

Тет, ФГ на племеницата беше преди Коледа и сега вече детето е добре, но тепърва ще правят още изследвания. Благодаря, че не мислиш  Hug

# 669
Поръчах на една приятелка да провери.Не яде,боли я гърло.И там има пъпки.

# 670
  • София
Поръчах на една приятелка да провери.Не яде,боли я гърло.И там има пъпки.

Милото  Tired. И ние имахме пъпки в гърлото, под клепача на окото, на върха на пишката (ако можеш да си го представиш  Confused). Ако имаш ериус, дай й - няма да навреди. Може и половинка хапче, ако нямаш от сиропа.

# 671
Момичета,никаква мерителна линия не виждам на този Авирон ,докъде да сложа вода?

# 672
  • Северозапада
Племенницата е била така при шарката - пъпки в устата и гърлото. Предполагам може нещо течно за хапване да и предложиш - крем супа, някакво кремче. Горкото дете. Аз си спомням шарката, но не помня да съм страдала или някакъв дискомфорт, освен сърбежа.

# 673
На нас ни бяха изписали Ериус за Варицелата.При нас го и боляха пъпките, то имаше и някой много тлъсти- 2-3 си   бяха направо като циреи.На краката от коленете надолу пък бяха пъпка  до пъпка.На езика имаше макар и само 2-3 .И вътре в клепача на окото и от  там конюктивит. При нас избиваха 7 дена..Вече на 11 тия всичко завяхна.Най бавно паднаха тия в косата.

# 674
Мен Ериуса ме спаси от сърбежа ,аз се чудех защо малката не я е сърбяло,а на нея го бяха изписали също.

Този Авирон ме ядосва , и с лупа гледам ама не виждам мерителна линия  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт