Боледуване на децата ни - тема 46

• 59 875
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Давам ериус.Има в ухото.В главата ги разчеса тая нощ.Купих и кремчета,йогуртчета.Купили са ми крема,чакам да го донесат.

# 676
  • гр.София
Лисе аз като разправям. Значи според описанието на листовката и то след като и Мутафова сподели,мерителната линия е тази жълто-зелено-оранжева черта по средата на етикета,точно под нарисуваното дете.
Аз те съветвам с мерителната чашка(която е до 20мл) да отмериш 100мл вода и да я сипеш. Изобщо не ми се струва,че до тая мерителна черта се побират 100мл вода. Това за водата го прочетох в упътването в интернет в сайтовете на няколко аптеки които предлагат Авирона!
Уми,егати мъката. А колко е голямо детето?

# 677
  • Варна
Ще знам да не купувам авирон в шише, а само на хапчета. Явно производителят е забравил да сложи линията. Поне пише ли колко мл вода се сипват, някой каза май 100 мл.

# 678
# 679
  • Варна
В такъв случай не бих търсила мерителни линии изобщо. Това на етикета изобщо не ми прилича на мерителна линия, като гледам е част от картинката, има го и на кутията, просто такава е визията на етикета. На Неофарма мисля че всички лекарства имат такива линии на опаковката.

# 680
На 6г.е.Сори момичета,оспамих темата,ма знам,че само тук някой ме разбира.

# 681
Аз процедирах ,както Мария писа.
Месечинке ,да  Peace

# 682
  • shumen
Уми,милата.Да се оправя скоро.Аз моя като не искаше да яде при ангините му предлагах супи,кремчета и течни храни.
Силве,аа,не мисля,че сме от тези дето се оправят бързо.Разболее ли се,вдигне ли ми Т отива по 3-4 дни.Само сопола преборваме на крак,а кашлица има ли си я влачим дълго.
Лайт,аз не вярвам,че ангина ще се оправи без АБ.Аз веднъж успях да го излекувам така като мажех с Гранофурин,но си беше чиста случайност според мен.Иначе и аз днеска го изкарах за малко и му обещах,че ако и утре става пак ще излезем.
Аш,измери им Т?Дано не се разболеят баш за Нова Година твоите.
Лисе,аз мерителна линия не виждам също.Не знам,но аз бих добавила 100 мл,вода без да я търся щом я няма.

# 683
Уми, има и едно гелче за успокояване на сърбежа - Осмофорс. Ако не те е страх, може да я къпеш, при моята душът облекчаваше сърбежа. Също ако можеш я дръж разсъблечена, дъщеря ми ходеше само по тениска и по дупе, всеки допир на дреха я побъркваше. Не знам какво може да облекчи вътрешния обрив, ние нямахме. Може би някое хомеопатично мехлемче за афти и раздразнения в устата  newsm78

# 684
Момичета,никаква мерителна линия не виждам на този Авирон ,докъде да сложа вода?

Да не е това синьото под човечето на етикета...ама много надолу пък. Thinking

О, изпреварили сте ме. Ебаси...то пък зависи къде ще го лепнат етикета Rolling Eyes

# 685
  • гр.София
Лисе я кажи,че и мен яко ме ядосаха с тоя сироп. След като сложи 100мл вода до къде стига течноста горе долу?

# 686
Тета не си ме разбрала. Аз проблем нямам, че няма да действа АБ, а че не може да му се дава. Реагира алергично вече явно и недай си Боже като се наложи как ще давам  Sad
Антибиограми не правят тук, питала съм, евентуално ако има в кръвта, но това са тежки случаи каза педито.
За тестване дали и към кой АБ е алергичен също е трудно понеже помня от преди доктора е казвал, че примерно може да реагира не дори към основната съставка, а някоя от другите. Нали тез сокчета ги бъркат с още неща
Лайт къде си чела за тия усложнения след ангини?
Има ли тема тук специялно за ангини тема? Ако може линк, да се запиша
Мутафова как процедирате с ангините, по колко прави на година? Аз съм отчаяна вече, хич не искам да се стига до операция
Ето сега има на ръчичката 4 пъпки, от кво са що са....
Лисичка снимай и другата част на етикета..Понякога не е черта, а леко откъснато встрани.

# 687
Лино, усетих се аз, че друго си имала предвид.
 Ще даваш от друга група просто АБ, щом от определена прави реакция. Но бива да се изследва дали и към коя група прави алергична реакция. И винаги АБ ще съчетаваш с антиалергичен препарат /антихистамини/.

# 688
  • shumen
Лино,на нас педи винаги с АБ ни изписва и противоалергично.Ама и с него пак си направихме алергия към Зината.

# 689
На мен ми отиде над нивото на етикета ,тези 100 мл ,които сложих.
Гледах ,кьорих се ама не виждам друго.
Примерно на АБ е ясна мерителната линия , ама тук не знам защо така.
Сложих 100 мл дано е точно ,така пишеше по сайтовете.

Момичета ,бяхте споменали ,че който приема сиропа се оцветяват изпражненията - след колко време се нормализира ,предполагам като спре приема на Авирона и още няколко дни след това или ? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт