Кауфланд 19

• 112 920
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Периодично се коментира въпроса за везните при плодовете и зеленчуците. Веднъж и аз бях убедена, че отчитат впочвече, но се убедих, че не е така. Премерих на везната вкъщи и се убедих, че тези в магазина, мерят точно.

# 436
Или с някоя консерва с обявено тегло с опаковката  Peace

Брашното, което купувам е с по 40гр. по-малко от обявения 1кг. С опаковата меря на кухн. везна.Всеки пакет  Mr. Green

# 437
Или с някоя консерва с обявено тегло с опаковката  Peace

Брашното, което купувам е с по 40гр. по-малко от обявения 1кг. С опаковата меря на кухн. везна.Всеки пакет  Mr. Green
На продуктите, на които влажността оказва влияние се допуска +/- вариране в нетото. Това би трябвало да е указано на опаковката.

# 438
От тази брошура непременно ще купим краставичките К-Classic  Heart Eyes,десерт Perfetto с банан,олио,консерви царевица и грах на Сторко,бутчета,пъстърва,кухненска ролка,розе. И памперси ми се ще да купя,но не знам дали да рискувам с 3-ка,че Беба е 7,5кг., да не й омалеят.  newsm78 Чудя се на тенджерата за 36 лв.  Rolling Eyes

# 439
  • Хасково
Момичета , снощи бяхме в кауфланд и имаше на добра цена роле от джолан с подправки за печене .. купували ли сте и как го приготвяте?  Hug

# 440
  • София
Момичета , снощи бяхме в кауфланд и имаше на добра цена роле от джолан с подправки за печене .. купували ли сте и как го приготвяте?  Hug

Ако е едно като бомбичка, омотано в конци - купували сме и се одобри от претенциозния ММ.
Пека го в чугунена тенджера във фурната, на слаб градус.
Става вкусно и топло, и студено.
Предполагам, че може в тава под фолио да се запече.
Може да се нарежат картофи около него в тавата.

# 441
  • shumen
Аз днеска взех ябълки и дадох за ремонт прословутия тостер.Като стане готов ще се обадят да си го взема.

# 442
  • Русе
Аз пък тази вечер минах за фиде и яйца, прибирайки се от работа, чудих, се, чудих какво още трябваше да купя и забравих ябълките Laughing Чак вкъщи се сетих. Но защо никъде не ги видях изнесени и табела нямаше да виси? На едно място по-навътре при плодовете видях струпани хора, но не ми се буташе натам и не отидох. Сигурно ябълки са вземали.

И аз съм си теглила плодове и зеленчуци на везната вкъщи и си излизат. Разлика и да има, тя е +-1-2 гр. Peace

# 443
  • Пловдив
Има рула Gusto по 1лв. - вкусни са.

# 444
Ние снощи ходихме да пазарим .Ще похваля помелото и ябълките,много е сочно помелото.
Взехме и кутия маслини и защото съм свикнала да проверявам бележката ,се оказа че от 4,90 кг са ги хванали на 9,90 кг. #Cussing out Е оправиха ги на информация,а опашки по касите имаше .Хубаво че служителката ходи да си ги плаща на касата ,а на мен ми върнаха парите и си излезнахме.

# 445
  • Карлово
Ох, с тези грешки с бележки. Миналата седмица ходих в К и си купих едни моркови, намалени 29 ст. И други неща взех, телешите стекове, кебапчета и др. Минавам на касата и сметката 21 лв. Платих и си тръгнах. Поглеждам бележката за проверка пише "котлет нарязах" 8,50 лв. А, викам си сигурно е старата бележка, що ли не съм я хвърлила. На спирката за автобуса пак търся бележката да си я разгледам, вадя от чантата с покупките бележка, чета пак котлет, я по-надолу - ами днешните ми покупки. Ама този котлет - откъде се взе?! Rolling Eyes Отидох на информация показах бележката, извадих покупките, събраха се от персонала да умуват и излезе, че при ръчното въвеждане на морковите момичето объркало една цифра и излязъл котлета за 8.50 лв.  Rolling Eyes

# 446
Затова имам навик винаги след касите да се спра и да разгледам бележката, колкото и да ми е досадно.Много е хубав тоя навик, създайте си го!

# 447
И аз правя така и не само в Кауфланд.
Вчера си взех от стъклените купи с капак, мислех ги от миналата седмица, но ми се видяха малки, а всъщност ми трябва само най-голямата. Вчера ги видях, бяха останали няколко комплекта и грабнах единия, иначе имаше да ги мисля само. hahaha
Кухненската ролка, която е на промоция обаче не я видях, а нямах време да обикалям много. Хубава ли е?

# 448
Тези стъклени купи комплект така и не ги видях в нашия Кауфланд, а ги дебнех и няколко дни ходих само заради тях да видя дали не са извадили Sad

# 449
Стъклените купи ги има и по магазините за китайски домакински неща.
Аз от там съм ги купувала преди години.
Малките са ми много удобни за хладилника.
Но бързо се чупят.

Общи условия

Активация на акаунт