Кауфланд 19

• 111 877
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
В К. Продават ли свински джолан?

# 496
  • Пловдив
В К. Продават ли свински джолан?
Да (y).

# 497
Снощи и аз взех от ябълките. Внимавайте като ги маркирате, защото на монитора излиза картинка на много тъмночервени ябълки и една баба се обърка, ако не ù бяха обърнали внимание, щеше да си плаща ябълките на 1,80лв/кг.

# 498
Сега погледнах в брошурата, че тази седмица има вина. Някой пробва ли ги вече?
Интересувам се предимно от мнения за  френското бордо, потугалското кюве и совиньон блана и розето в кутии  Hug
И кои краставички са по-хубави - лютите или другите?
За тракийска салата ми трябват.

# 499
Снощи и аз взех от ябълките. Внимавайте като ги маркирате, защото на монитора излиза картинка на много тъмночервени ябълки и една баба се обърка, ако не ù бяха обърнали внимание, щеше да си плаща ябълките на 1,80лв/кг.

Ябълките се маркират по име, не по цвят.

# 500

Какво име като на кантара има снимки и сума ти имена,а на табелката с тези на промоция -червено кисели или нещо подобно беше.Е почти всички ги минах и пак не нацелих подходящите и накрая питах  момиче,което зареждаше кантара с етикети.Та не само бабата не вижда,вярно аз гледах цената де.  hahaha

# 501
Сега погледнах в брошурата, че тази седмица има вина. Някой пробва ли ги вече?
Интересувам се предимно от мнения за  френското бордо, потугалското кюве и совиньон блана и розето в кутии  Hug
И кои краставички са по-хубави - лютите или другите?
За тракийска салата ми трябват.
Ние ще пробваме розето довечера. Краставички люти не сме взимали,но другите са много вкусни. Много малки,хрупкави,идеални са за нашия вкус.  Peace

# 502
Сега се връщам и нямаше прясно Олимпус  Crossing Arms

# 503
  • София
От малките, люти  краставички доскоро купувах от Лидл. Нещо изчезнаха напоследък.  Много вкусни ни бяха, но ние обичаме люто.
Като гледам брошурата май са същите.

# 504
  • оттам, откъдето започва България
Взехме и ние от лютите, ама не сме ги пробвали, защото ММ купил на 50% намалени пресни.  Peace

# 505
За пръв път чувам за люти краставички.
Аз умирам за люто! Heart Eyes

# 506
  • shumen
За люти краставички и аз не съм чувала.

# 507
  • София
На последната страница са в сегашната брошура.
В малко бурканче, като лютеница.

# 508
  • София

Какво име като на кантара има снимки и сума ти имена,а на табелката с тези на промоция -червено кисели или нещо подобно беше.Е почти всички ги минах и пак не нацелих подходящите и накрая питах  момиче,което зареждаше кантара с етикети.Та не само бабата не вижда,вярно аз гледах цената де.  hahaha

Рядко ходя до Кауфланд и не съм се заглеждала как е, но в другите супермаркети с везна на самообслужване на етикетите има номера. Примерно на бананите пише 18 и вместо да търсиш картинка на банани, търсиш картинка номер 18. Много е полезно при предлагане на различни сортове на един и същ плод или зеленчук. Няма как да се сбърка.  Wink

# 509
Здравейте има ли някъде онлайн новтата брошура?

Общи условия

Активация на акаунт