Кауфланд 19

• 112 999
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Извън темата - в другите 2 стаи си седим със старата дограма. Страх ме е да не мухлясаме навсякъде.

# 376
  • София
Взимала съм препарат за мухъл от Лидл, не върши работа и не е в постоянния асортимент. Пръсках тавана на банята. Реших проблема с белина Аче, но трябва да се пръска периодично.

# 377
  • оттам, откъдето започва България
Няма значение марката на белината, става и с обикновена, тя смрадта е една и съща, но пък има ефект.

# 378
  • София
Разредена белина в пръскалка върши идеална работа.
Иначе имаме брошура, откакто се развали времето ги носят в петък вечерта. Ще има филтърни кани Аквафор за 15, филтри за 6,50; титани Тефал; тави за печене Зенкер; кана за вода,миксер, тостер,гофретник,бодита,гирички,апарати за кръвно, инфрачервена лампа и т.н.

# 379
  • София
Няма значение марката на белината, става и с обикновена, тя смрадта е една и съща, но пък има ефект.
Преди време ММ напръска с белина,вода и прах за пране за да не мирише на белина иии след време пак се появи !при нас проблема е че покрива на къщата ни е в трагично състояние  Tired

# 380
  • shumen
Аз от Кауфланд си купих тостера на промоция за 13 лева,но за една седмица се развали.До тази вечер си изключваше сам,но вече не иска.Явно нещо се прецака някъде и сега утре ще трябва да ходя да правя рекламация.

# 381
Вчера си закупих индукционния котлон Есперанса,който беше на 34.99лв.,но нещо не мога да разбера инструкциите за работа.Ще помоля,ако някой има опит да го сподели.Благодаря. Simple Smile

# 382
  • София
Аз от Кауфланд си купих някакъв препарат за мухъл, избрах го съвсем случайно, много съм доволна. От едно напръскване и мухъла изчезна. И не мирише така ужасно и силно като Саво-то.

# 383
Вчера си закупих индукционния котлон Есперанса,който беше на 34.99лв.,но нещо не мога да разбера инструкциите за работа.Ще помоля,ако някой има опит да го сподели.Благодаря. Simple Smile
Индукционните котлони работят със специални съдове - феромагнитни. Ако нямаш такива няма да тръгне котлона. Обикновено като се купува съд на него пише дали стана за индукция . Означението е една спирала, може да се пробва с магнит, ако го лепи значи става. Имат 2 важни предимства - бързо загрява и пести ток, както и около котлона е студено -не може да се опариш и лесно се почиства.
Като начин на работа е същото като другите.

# 384
Аз от Кауфланд си купих някакъв препарат за мухъл, избрах го съвсем случайно, много съм доволна. От едно напръскване и мухъла изчезна. И не мирише така ужасно и силно като Саво-то.
За стена в сухо помещение  ли е? Или е от онези за баня

# 385
  • София
За стена в сухо помещение  ли е? Или е от онези за баня

Аз пръсках от вътрешната страна на стената на терасата, препарата e това

# 386
Нова брошура има ли ?

# 387
  • волно калдъръмче
Индукционните котлони работят със специални съдове - феромагнитни. Ако нямаш такива няма да тръгне котлона. Обикновено като се купува съд на него пише дали стана за индукция . Означението е една спирала, може да се пробва с магнит, ако го лепи значи става. Имат 2 важни предимства - бързо загрява и пести ток, както и около котлона е студено -не може да се опариш и лесно се почиства.
Като начин на работа е същото като другите.

Може да си купиш допълнителна подложка, за да си използваш старите съдове.

# 388
  • София
И аз съм доволна от Астониш против мухъл.
Писах на предната страница за ремонта ни.
До сега мухъл няма, където е обработено с този препарат.

# 389
Гледам, че го препоръчват за плочки.
А за стена става ли? newsm78 Излиза ли гладко, защото обикновено тези за баня се пенят?  Страх ме е да не остави петна върху латекса.

Общи условия

Активация на акаунт