Кауфланд 19

• 111 762
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • оттам, откъдето започва България
Аз направо съм оставала втрещена от цените на някои продукти в Лидл, а уж се рекламират с ниски цени #Crazy
Кауфланд и Лидл са на един собственик.  Peace
http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2015/05/24/2539595_sobstve … _e_nai-golemiiat/

# 676
Забелязала съм, че където има Кауфланд,  цъфва и Лидл. Ясно защо.

# 677
В Лидл влизам 2-3 пъти годишно. Нищо не си харесвам от там. Всичко е по-скъпо.
Да, на един собственик са.

# 678
Аз предпочитам да пазарувам в Лидл. Има доста добри неща, които купувам само от там. Хляб и салам примерно. Млякото също от там купувам само. В Кауфланд пазарувам основно перилни препарати и кафе. Не мога да вляза за хляб и да изляза само с хляб. Все нещо друго забърсвам. В Лидл в повечето случаи мога.

# 679
На мен някои продукти на Лидл са ми странни на вкус, но и ми харесва, че от популярните марки внасят артикули, които не са правени за БГ пазар и съответно са по-добри, но като цяло не ми е любим магазин, а и не са ми удобни за пазаруване.
Но примерно пробвах им бонбонките които са като Тик Так, ами те са 99 % същите на вкус, а цената е наполовина.

# 680
Преди само това мляко купувахме, вече няма да взимаме. Може да са 10 стотинки, ама няма да купувам  Crossing Arms Преди така бяха направили с шоколадите Кати и ни загубиха... Naughty Селски тарикати. Иначе главно от Кауфланд пазаруваме, има доста оферти. От Лидл купувам нехранителни продукти, просто защото не съм запозната с марките им

# 681
  • shumen
Да,на един собственик са.Аз пазаря и от двата,но основно от Кауфланд.

# 682
  • Русе
Не ми говорете за цени, че преди 10 дена се върнах от Германия и ми се плаче. Толкова ли сме богати, та плащаме една и съща стока тук на двойна или тройна цена ooooh!

Преди около месец и киселото мляко на К-класик беше с 15 ст. по-скъпо, но - о, чудо, върнаха му старата цена Shocked

# 683
Според мене прахосмукачката е била върната с касова бележка.
Купувачът я е изпробвал и останал недоволен.
После е поставена при преоценени, а не промоционални стоки.
Би трябвало да отвориш кутията и да я разгледаш преди касата.
Но пък не пречи да явърнеш с касова бележка и опаковка.
Поне за това не правят проблеми.
Аз след малко отивам да върна възглавница против хъркане - ужасно неудобна.

Добре бе как може да връщате прахосмукачка или възглавница, след като вече сте я употребили?!!  Shocked Хайде, прахосмукачката - техника, допустимо е някой да е тръгнал да си чисти мръсотията вкъщи и прахосмукачката да се е развалила, дефакто да може да бъде върната, щом има гаранция, ама възглавница е продукт за лична хигиена! Все едно да върнеш гребен или четка за зъби, след като вече си ги употребила с претекст "не е удобна". Е, това не е хигиенично, не е етично!  ooooh!

Стоки да бъдат връщани само ако не са употребени - това е грешна покупка, а не да ги ползвате и да ги връщате, че били грешна покупка.  ooooh!

Последна редакция: пн, 20 фев 2017, 07:43 от amy_nka

# 684
Преди само това мляко купувахме, вече няма да взимаме. Може да са 10 стотинки, ама няма да купувам  Crossing Arms

Нали все пак трябва да се купи мляко. Вкъщи на седмица се използва над 4-5 литра. Вереята е над 2 лв./литъра, също Олимпус. Саяна е малко по-евтина, но на два пъти ми се пребива при затопляне и вече не вземам от него. А К&К е хубаво мляко и все още е под 2 лв., макар че очаквам и там да прескочи... Crossing Arms Tired

# 685
  • София
И аз забелязах, че цените плавно и неусетно се вдигат с 5, 10 ст. Прясното мляко На баба е 0.900 л. вече, а преди беше 1 л.  newsm78 А Олимпус има някакъв странен вкус, някой забелязал ли е той, или аз си въобразявам.

# 686
  • Сливен
За мен най-хубавото мляко е на Пършевица ,но цената е убийствена 3.05лв за 1л.

# 687
Ние взимаме прясно, което е на промоция, иначе цените се вдигат, да
често взимам и Домлян половин литър в кофичка - ,82 лв май му е нормалната цена

# 688
  • оттам, откъдето започва България
Не ми говорете за цени, че преди 10 дена се върнах от Германия и ми се плаче. Толкова ли сме богати, та плащаме една и съща стока тук на двойна или тройна цена ooooh!

Преди около месец и киселото мляко на К-класик беше с 15 ст. по-скъпо, но - о, чудо, върнаха му старата цена Shocked

И аз като се върнах миналия месец от Англия бях в същото състояние. Жалко е наистина, не сме по-богати, а плащаме по-скъпо за всичко.  #2gunfire

# 689
Да, ама си ядете вкусните плодове и зеленчуци. Миналата година бях за две седмици в БГ и всеки ден ядох по кг череши  Laughing.
А сега по темата - и аз пазаря в Кауфланд и тук в чужбина, и когато съм си в БГ.

Общи условия

Активация на акаунт