Искам да кажа ... (101)

• 56 133
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Лаленце, честито ти предложение. Simple Smile

Аз вече се търкалям, от утре до 31ви минавам на пост и молитва.
В противен случай няма да имам нужда от кола на 3ти, просто ще се дотъркалям до работа.
Днес тръгвам да си обувам едни дънки...едва дишах в тях и ги събух.

Децата още снощи си получиха част от подаръците, голяма радост беше.

Последна редакция: нд, 25 дек 2016, 23:14 от Sesylle

# 511
  • София
И моят мъненкият вчера ме разчувства Heart Eyes Закахърило се, душичето, че понеже казал на някакви деца в училище, че са досадни, а добрите деца не говорят така на съучениците си, дядо Коледа можело да го подмине. Ама така се затъжил, че чак се разплака със сълзи! А аз едвам изтраях да му кажа, че по-добро дете от него не познавам и че ако дядо му Коледа има за кого да се замисли, е за подаръка на брат му, дето струва колкото на някои хора колите. А то си поръчало, милото, нови моливчета, острилка и линийка и се чуди дали ще ги получи Rolling Eyes
Толкова беше щастлив, като си вида подаръците, че и други неща имаше, светна Heart Eyes Ох, още малко ще ми е дребчо, после вече не вярват и не е същото Simple Smile

Сесил, красиви деца и красиви снимки Hug

Йелоу, описа с думи най-големите ми страхове Sad Знам, че това е естественото развитие на нещата, но някак си...не съм готова. Ей затова си направихме бебе Mr. Green Ще има кой да си дондуркам още, когато батковците станат самостоятелни.

# 512
Крис, всяка Коледа празнуваме заедно, той на Нова година си има планове, както и ние, но Коледа задължително всички с децата. Много си е приятно, нямаме драматични отношения, даже точно обратното.
За доста хора е странно, но за нас си е напълно нормално. Бившият ми мъж е един от най- добрите ми приятели, можем да разчитаме във всяко отношение на него. А за децата, и за двете, е истински празник, когато той дойде, угажда на всички прищявки:)

Сесил, много са хубави Борис и Калина!

# 513
Ох, Жаки, като прочетох за малкото Жаки, чак ми се напълниха очите със сълзи.
А като даде разяснения за Мария и баща й (всъщност и на мен вчера ми направи впечатление, но не посмях да попитам) ми се издигна още повече в очите. Така трябва да са семейните отношения.

# 514
Мари, тя Мария с баща си е живяла 4 години, а с втория си баща 11:) И двамата ги обича страшно много и те нея. Викам си виж какво нещо, аз нямах баща, но за сметка на това децата ми са с двама:)
Ние с първия ми бяхме детска любов от ученици, после порастнахме и разбрахме, че сме по добри приятели, отколкото съпрузи и се разделихме по живо по здраво:) В съда ни беше много смешно, лапешки работа, след делото отидохме на пица. Аз се омъжих на 19 и се разведох на 24. Сега, ако щеш вярвай го чувствам, като брат, искам да е щастлив, да е добре. И слава Богу е!

# 515
Жаки, прекрасни отношения. Simple Smile
Благодаря за милите думи да децата.

# 516
  • Варна
Честити именици! Да ви е здраво името!
Весела Коледа!
На мен хубаво ми се падна от питката щастието, обаче на детето-бебе, а на моя мъж-сватба.  Laughing
Много красиви снимки, Сесили!
При мама и при свекървата се яде здраво, като сме на гости! Разбрахте ме.... Laughing Сега релаксираме и подпираме леглата.

# 517
Ох, милата Жаки, направо си я представям как се е радвала Heart Eyes
Сесил, много хубави деца!

# 518
Весела Коледа, дами. И ние се насофрихме. Много гости посрещнахме и изпратихме. Много подаръци приготвихме и подарихме. Ние с жената, останахме без, както винаги. Детето отнесе един пухен мечок, достатъчен, за да влезе в пералнята #Crazy, и една шапка, с лисича топка, щото и откраднаха и двете от миналата година, в два поредни дни. Да налея по нещо newsm78 bouquet, наздраве.

# 519
  • До морето
Честита Коледааааа! Моят половин днес е именник и пак цял ден сме на маса! Много ме изненада, наскоро ми направи скъп подарък и се разбрахме, че е за Коледа и днес извади друг, а аз не бях подготвена, че и той неговия си го получи миналата седмица! И не стига това, ми и вчера се намусих, че се тръшна да ходи да си мие колата, а той за подарък ходил! Че и малкото партизанче беше с него и той нищо не каза!

Самито сутринта стана в 7 горкия и той хем иска да изтича зо елхата, хем като Жаки се чудеше, дали не са го подминали и доста предпазливо отвори вратата на хола  Heart Eyes После 15 минути повтяряше Малееееее, малееееее всичко е улучил, всичко ми е донесъл  Heart Eyes И на сестра си подаръцине отваря и вика: " Гледай бе мамо, и за
 нея само бебешки неща донесъл, каквито тя искаше!"  hahaha

Толкова е хубаво, ние навремето нямахме такива традиции....

Лале, много романтично, браво на мъжа ти! Аз съм твърдо ЗА брака!
ЧРД на Лина!
И наздраве за здравето на Белинда, и яз съм на розе!

# 520
  • Варна
Честит рожден ден, Лина!  Hug
Днес пак имахме вълнуващ разговор от Англия, така, както бяхме събрани всички накуп. Не можах да се сдържа и отначало на шега младежът го подпуках на английски.  Laughing Отговаря и той шеговито и влезе в тон.
Изредихме се всички на телефона и без изключение му казахме, колко го обичаме и се надяваме да успее. Последен остана неговия късмет-парата.

Последна редакция: нд, 25 дек 2016, 21:40 от Стейси Грей

# 521
Пропуснах, и едно ново рубик куб отнесе дребната, от Ориндж, 25 лева, но не ми се вижда оригинално newsm78 Как се обръщат последните две, средни, че ме тормози #Crazy

# 522
  • Бургас
Весела Коледа,група! Да са пълни домовете ви със здраве, щастие и топлина!

Стейси, все така да звучиш, спокойна и щастлива!

Честито на всички празнуващи, кой рд, кой имен ден,кой годеж Simple Smile

У нас е кукла до кукла наредени, за 5 години такова изложение не е било, но детето е супер доволно. И аз официално съм с Киндъл, подарък от ММ, за който не само че знаех, ами и сама си опаковах Simple Smile

# 523
  • София
И наздраве за здравето на Белинда, и яз съм на розе!

Благодаря ти, мила Hug

Нахраних челядта с обичайните свински пържоли, баткото каза, че Коледа била по-вкусна от Бъдни вечер Joy Никой не се метна на мен да яде постно, никой! Всички са месоядци страшни!

Лина, честито bouquet Не бях разбрала, че си рожденичка днес, покрай моите премеждия. Да си жива и здрава!

Стейси, много хубаво. Аз не вярвах, честно, мислех, че правите ужасна грешка! Но много се радвам, че не бях права!

# 524
Честито Рождество! Мир, любов и хармония в семействата и в темичката ни.

Жаки, сменихте ли батериите? Тези, с които се продава са само тестови. И аз днес се мъчих с нашето куче, което обаче изпълнява половината команди. Интересното е, че не реагира изобщо на командите на каката, която много си го искаше от Дядо Коледа, а реагира на "Луси" произнесено от малкият, който още не може да казва "С".

Лаленце, честито!

Честито и на всички, които празнуват днес!

Оставихме децата при свекърите и цял следобед се търкалям на спалнята. Не ми се беше случвало от месеци.

Общи условия

Активация на акаунт