Искам да кажа ... (101)

• 56 143
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Лаленце честито, усмихна ме!

# 496
  • София
Лаленце Hug Страхотен подарък Simple Smile Тез мъже, много романтични! Моят "годежен" пръстен го получих за една годишнина от сватбата, ама така порядъчно количество годинки след нея Laughing Сетил се човекът, че навремето нямал пари да ми купи годежен пръстен и му се приискало да ме зарадва. Викам - малко наобратно, ама какво пък...

# 497
Лале, честито!
Да му кажеш, че от тук на сетне всяка година той ще меси питката с късметите!
И никакво измъкване не позволявай! Naughty

# 498
  • София
Еййй, Лаленце, колко романтично  Heart Eyes

Белинда, вие с мъжа ми сте били от един отбор вчера - той започна деня като се заля с кафеварка с горещо кафе и го завърши като падна много лошо на двора на вилата вечерта, докато тайно носеше подаръците на верандата. Ужасен карък!

Но иначе ни беше много весело и уютно на вилата, хапването, подаръците, всичко беше чудесно, наспахме се после чудничко, на обяд татко направи една голяма капама и сега сме се дотъркаляли у свекърва ми и пием чай с меденки. Има и медена къщичка, но е много красива и не смеем да я нападнем още.

Любими приятелки ме подсетиха за смешната ни коледна традиция с червените гащи, та се посмях от сърце - нощта преди Коледа се спи с червени гащи и който сънуваш, с него ще се вземете  hahaha

# 499
  • Телиш/Плевен
Elysana Hug

Белинда, пак е било изненада, много хубава при това. Heart Eyes
Аз въобще не очаквах, защото той по принцип е противник на брака. И преди малко повече от две години аз направих опит да му предложа, като всичко завърши катастрофално и проведохме няколко сериозни разговора на тази тема. В крайна сметка осъзнах, че е наистина прав - заедно сме от дълги години, живеем спокойно и щастливо и се радваме на прекрасно дете и просто няма смисъл да се женим. А и аз исках само заради романтичната страна на нещата (да, много глупава причина, ама какво да направя Embarassed). Blush Тази година обаче, настъпи обрат у него. Mr. Green Поканиха ни на две сватби. Първата беше през лятото и още по време на първия танц на младоженците, той ми каза, че много му харесва всичко и че можело един ден и ние да се оженим. Не го приех насериозно, разбира се. Дори когато буквално се хвърли за жартиера и беше видимо доволен, че го хвана. На втората сватба (преди месец) се случи почти същото - не спря да повтаря колко било хубаво всичко и как трябвало и ние да се оженим. Joy И пак хвана жартиера на булката ( hahahaа аз, „голямата мераклийка“, не хванах и един букет). Казах му, че наистина съм приела нещата такива, каквито са, но знае, че много бих се зарадвала на предложение, затова, ако наистина е размислил, да не говори, а да действа. И ето, задействал се е, при това учудващо бързо. Laughing

Бърди  Hug
Много весела традиция. Joy

Лале, честито!
Да му кажеш, че от тук на сетне всяка година той ще меси питката с късметите!
И никакво измъкване не позволявай! Naughty
Благодаря ти! Hug
Слушам и изпълнявам! Mr. Green

# 500
Ех, Лаленце, чудничко е разпределил подаръците мъж ти Grinning Честито  Grinning

# 501
Любими приятелки ме подсетиха за смешната ни коледна традиция с червените гащи, та се посмях от сърце - нощта преди Коледа се спи с червени гащи и който сънуваш, с него ще се вземете  hahaha
Добре, че тази нощ бях с черно бельо. Сънувах трима пицари! Mr. Green

# 502
  • София
Добре, че тази нощ бях с черно бельо. Сънувах трима пицари! Mr. Green
Joy
Аз бях с раирано. Добре, че не сънувах затворници!

Лаленце, не е прав мъжът ти, от юридическа гледна точка бракът все още има значение. Да ни пази Господ, да не разбираме в кои случаи, но мисля, че е добре, че е размислил.

Бърди, аз днес се заклах, не вчера! Както си е ред, изчаках да дойде Коледа и подхванах прасето Mr. Green За първи път съм щастлива, че имам сравнително дебел слой подкожна мазнина. Никакви диети повече! Човек не знае кога ще му потрябва сланинката... Я глад, я студ, я клане...Идеална си ми е Heart Eyes

# 503
  • Телиш/Плевен
Белинда, имаш право. И аз също се радвам много, че ММ размисли. Heart Eyes

Трябва да вървим на вечеря у свекърите, които живеят съвсем наблизо, но нещо много ни мързи с ММ. Blush И все пак наистина трябва да отидем. Приготвили сме им подаръци, а и те са взели много неща за детето. Да не говорим, че не сме се виждали от доста време. Ама пусти мързел, ще си полежим още малко... Laughing

Последна редакция: нд, 25 дек 2016, 23:10 от Лале в дъжда

# 504
Мария, намазах се с кисело мляко и сода и сега ще се пробеам да си легна. Ракия и за цяр нямам  Mr. Green. Македонците варят някаква, но е доста гадна.
Киселото мляко нали знаеш, че се измива. Аз един път не знаех и си стоях с него докато изсъхне на тялото ми. Още по гадно ми беше да го измия след това.
Може ли и за цяр ракия да нямаш? Давай координати да ти изпратим!

# 505
Честита Коледа, йо хо хо, както казва Сандо:) От обяд сме по маси, на всякъде да уважа с по глътка вино и сега съм леко развеселена:)
Личицето на Жаки, сутринта, когато видя подаръците осмисли не само деня ми, ами и целия месец:)
Снощи, като си легнали, казала на баща си- тате, аз мисля, че дядо Коледа няма да дойде тази нощ у нас. Аз 3 месецИ не съм слушала много, а той не отива при деца, които  се мажат с грим и ядосват майките.
Та явно не е очаквала нищо, стана, подмина елхата и си седна на дивана да си гледа детско. След около десет минути тръгна към кухнята и с крайчеца на окото видя пакетите, направо замръзна, гледа, гледа и като се затича и развика- идвайте бързо, хора, Дядо Коледа се е объркал и ми е оставил много подаръци, мама не ме е изказала, че не слушам Joy Така съм се смяла до сълзи:)
Аз получих от мъжа ми много неочакван подарък, успя да ме изненада, ама истински Heart Eyes
Бяхме се разбрали само за децата да вземем, та аз не бях се подготвила.

Белинда, малкия дявол, добре че се е разминало!
Светълчо, и при теб също! Пазете се малко, не работете толкова, че е опасно, аз за това си почивам повече:)))

Имаме ли именници - Христо, Христина? Ако да да са живи и здрави!

А забравих, Лаленце, честито! Ще бъдеш прекрасна булка, да знаеш! А Елица шаферка:)

# 506
  • Телиш/Плевен
Благодаря ти, Жаки! Hug
Малката Жаки ме умилява всеки път, като прочета за нея. Heart Eyes Такова мило и прекрасно дете! А явно и наистина много послушно, той Дядо Коледа няма да се обърка току-така. Grinning Hug Страхотна история! Heart Eyes

# 507
Бе тя напоследък е в някакъв "няма" период и верно много ме ядосва и то основно скандали за дрехи, прически, лакове и т.н. Но иначе е много добро и умно дете, състрадателна е. Започва да проявява някакво милосърдие, пробвахме няколко роклички от миналата година, малки са и и без никой да и казва сама предложи да ги занесем в дома за деца без майки (често минаваме покрай него и съм и разказала)
Затова въпреки непослушанието, заради доброто сърце се "обърка" Дядо и Коледа:)
Ама или аз съм много зле или ни се е паднало дефектно куче Луси. Правя всичко според инструкциите, но не изпълнява командите, а Жаки така му се радва, гали, го говори му. Не може да повярва, че дядо Коледа и е получил писмото и и е донесъл всички желани неща:)

# 508
Честита Коледа!
Малкото Жаки пак се е представило подобаващо😂😂
Снощи почетох из форума и много се впечатлих от поста ти Жаклин и по-точно за Мария и баща й. На свестни мъже си попаднала щом запазвате не само добрия тон но и празнувате празниците заедно. Тук е обичайно но в Бг не познавам такова семейство.Респект!

# 509
Искам да кажа... че ми липсват понякога старите дни, когато живеехме една тумба хора вкъщи и въпреки проблемите си бяхме семейство.
Сега всичко е различно. Всеки е хванал пътя си и живота си...
Никога няма да е същото сякаш... кой знае...

Общи условия

Активация на акаунт