Искам да кажа ... (101)

• 56 152
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Белинда ooooh!, какви ги вършиш.

А кАжи ми де?! Бутнах една стъклена кана за чай  и един буркан с мед от плота на кухнята. За да спася меда, да не се разбие долу на плочките, инстинктивно с крак подпирам всичката стъклария към шкафовете. Естествено, каната се чупи, разпаря ми анцуга и бедрото Tired Ама спасих меда де! Идиотка!!!

Няма думи за себе си. В свое оправдание ще кажа, че го направих напълно инстинктивно, без да вложа грам мисъл Sad

Започва да ме пуска упойката и бая боли, ама хак да ми е Twisted Evil Трябва да накарам някой да ми направи, как се казваше това, дето се прави за здраве - супа и се раздава? Че за последните няколко месеца направо се поломих ooooh! То бива бременните да са некоординирани, но моето вече минава всякакви граници.

# 481
  • някъде ... тук ...
Спрете се де!
Белинде, браво на синковеца! Ще ти мине, ама се пази повече  Hug курбан се казва Simple Smile
Даун, мажи с нещо за след изгаряне, все имаш Simple Smile
Аз мързелосвам на дивана, докато мъжете помагат на едни приятели в сглобяването на мебели Simple Smile

# 482
Belinda, направи си поне чай с мед  Hug. Голяма си Червена шапчица. Добре че е малкия дявол.

Елит, нямам нищо за след изгаряне, но утре ще се снабдя. Тази вечер съм на кисело мляко и сода.

# 483
Белинда, късмет си изкарала, браво на момчето ти Grinning В никакъв случай курбан, направи питка, сладки, соленки и раздай за здраве Peace
Ох, Даун, искам и аз на слънце!Австралия ми е любима откакто гледах филма за Бандата БМХ, бях мноого впечатлена Crazy

# 484
Боже, Екатерина, гледала съм филма, но не го свързвах с Австралия, по скоро си мечтаех за такова колело. По този повод с Балканчето ми съм правила такива простотии, че ако синът ми направи и една трета от тях ще го ошамаря, нищо че е 1.80. Simple Smile

# 485
 Joy Е, как всички мечтаехме за такива колела Mr. Green
Но си спомням къщите, басейните, зеленината, красивите цветни градини и мечтаех да живея там.

# 486
Ха ха, има къща, има басейн, има и зеленина, ама гърч бе  Laughing. Искам да имам къща, но и пари някой друг да я поддържа  Mr. Green. Днес се скапах, но поне поплувах, така че да речем съм 50/50 на гадно/кеф  Simple Smile.

# 487
Лина, жива и здрава да си!
ММ е имал БМХ. Преди 2 години от ОЛХ купи на сина втора употреба, за да го префасонира както му се иска.
Неговото било скъпо и всяка драскотина му се посочвала. Та на това му се отпусна душата. Малкият, обаче не проявява никакъв интерес.
Даун, намажи се със зехтин или кисело мляко с малко сода. Другото е ракия- за да се вземе огъня от кожата.
Крем с пантенол също върши работа.
Белинда, от мен довечера си на розе!
Като написах 'розе' и се сетих за Захир! Весело и на тях!
Светалчо, старост- не радост! Поне си спазила традицията. Още като прочетох, че тупаш покривка и си викам.... Светалчо не знае ли, че покривката не се тупа тази вечер, а си седи на масата.....

# 488
Мария, намазах се с кисело мляко и сода и сега ще се пробеам да си легна. Ракия и за цяр нямам  Mr. Green. Македонците варят някаква, но е доста гадна.

# 489
  • Euskal Herria
Слънчево и топло е при нас. Днес съм се отдала на тотален мързел, дори и за готвенето ме отмениха. Чухме се с децата, с приятелите.
Честито на имениците! Весела Коледа на всички!

# 490
Светалчо, Белинда, какво правите, бе дами!  Hug

Ние се прибрахме от свекърите, позабавлявахме се доволно. Мачках едно коте и зайците. Свекърите напълниха фризера с домашно месце, доволно. След малко пак на гости.

# 491
  • Телиш/Плевен
Белинда, бързо да се оправяш! Hug Имала съм подобна случка преди години, само че с един нож - миех го, без да искам до изтървах и в опит да го хвана, за да не падне на пода (smile3537), хванах точно острието. ooooh! Оттогава не действам толкова инстинктивно. Mr. Green

Светълчо, Даун, да се оправяте бързо и вие! Hug Hug

Снощи ММ омеси питката и паричката се падна на детето. Heart Eyes Започваме да ядем, а той ми казва, че имало още изненади в питката. Shocked И наистина имаше в моето парче. Годежен пръстен. Heart Eyes Много съм щастлива!!! newsm76
Скрит текст:
Да, маникюрът ми е под всякаква критика, но откъде да знам, че ме чака нещо такова. Blush

# 492
Оо, Лаленце, много мило! Все така да се обичате и да се водите! Пръстенът е много красив  Heart Eyes

# 493
  • Euskal Herria
Лале, честито! Скоро и халка да покажеш!

# 494
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви! Hug

Лале, честито! Скоро и халка да покажеш!
Иска ми се, ама едва ли ще е скоро. Първо да си завърша магистратурата, че е сериозен разход и спъва всякакви дългосрочни планове. Sad Та най-рано след две години ще мислим за сватба, живот и здраве. Hug

Общи условия

Активация на акаунт