Искам да кажа ... (101)

• 56 168
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Кате, отглеждаш си бонбон, нали знаеш! Разкошна е малката!

Режимът при мен се задейства. Смъкнах 4 килограма. Искам още толкова. Добре се чувствам. Жива! Не съм гладна. За сладко пък- хептен. Ама вчера, за да не обидя ММ и смотах 3 бонбона. ММ и той доволен. Мръвки, салати. А вчера на обяд ми нападна и печената тиква. Той, който никога не е ял такова нещо пожела за обяд и за вечеря печена тиква, залята със мед, орехи и гарнирана със заквасена сметана. За себе си не слагам мед, а кокосово масло и после затоплям. Екстра режим е!

# 466
Весели празници и от мен! Има някои вкусотии, с които свързвам тези празници и които много обичам и никой режим не е в състояние да ме пречупи да се въздържа. Тези дни питки, баници на корем, вкусно ми е, приятно ми е и не мисля за линии и окръжности, има време и за това Simple Smile
Празнувайте от душа и сърце, честита Коледа Hug

# 467
Добро утро!
Да са честити всички именници днес и честит рожден ден на Лина!

Мери, евала ти за самообладанието, толкова обичам пица, че щях да съм като отвързана на твое място.

След малко мъжът ми се наработва и отиваме на гости на свекърите, довечера в мама. Нямам търпение - събираме се цялата фамилия. Моля се бройката на присъстващите да не намалява, а само да се увеличава  Heart Eyes

# 468
  • Sofia
Честито Рождество Христово,компания!
Честото и на именици,ако имаме такива  bouquet!
Сега се излюпваме,ще забъркам едни Коледни палачинки и ще се стягаме да ходим на обедно кино  Mr. Green.Аз,както се виждам...няма да сколасам,та може да проводя мъжете и да  си остана да се чуя с моите момичета-мама и кака  Heart Eyes.По надвечер сме при родата на размяна на Коледни торбички. Приготвила съм червени одежди за трима ни,ей сега ще се започне с възраженията  hahaha.
Най-много преядох с бонбони аз  Blush.Нали хартиса училищната почерпка, та я припознах  bowuu.

# 469
  • Варна
Весела Коледа, момичета!

# 470
Честита Коледа, момичета! Пожелавам много здраве и щастие на вас и семействата ви! Бъдете щастливи! Hug И не бъдете скромни, похвалете се какво ви донесе дядо Коледа Laughing Слушкали ли сте? Wink

# 471
  • София
Честита Коледа, мили момичета Hug Hug Пожелавам на всички ни здраве, любов и късмет Hug А на себе си е едно пухкаво пискунче, ако може чак напролет Praynig

Никакви режими не спазвам. То по естествен път не мога да ям много, че вече почва коремът да ме подпира. Приела съм философски факта, че минах 60-те кила и сега се моля поне до края да не мина 70-те hahaha

Вкъщи е гейм-шоу. Малките са полудяли по новата конзола, баткото обикновено спи до обяд, тази сутрин ставам към 10 и нещо - той вече се залепил за телевизора Laughing Мъж ми голяма услуга ми направи - купи голямото изкушение и си обра крушите. Сега аз ще трябва да съм лошото ченге, което налага ограничения Crossing Arms

Алечко, не страдай. Както казах вече, постните ястия са най-вкусни след ден-два. Тамън да ти се оправят рецепторите и да ти се върне апетита. Ще си отядеш, ама си скрий някоя и друга чушка и сармичка, че да не хартисаш Mr. Green

# 472
Белинда  Hug Тъй, тъй. Мама ми прати за после сърмички и боб, за другото не страдам. Ама днес смятам порядъчно да се натъпча със свинско и баклава, ако и да не усещам вкуса. Знам, че са вкусни по спомен  Laughing

На мен добрият старец ми донесе нов телефон, защото не съм слушкала и съм си счупила стария  Mr. Green Ама каза, че ако счупя и този ще ми донесе един дуракоустойчив CAT и няма да се занимава с мен повече  Joy

# 473
  • някъде ... тук ...
Хаха, какво му е на сат-а, че и тъч има  Laughing

Ние решихме да ходим на 27.12 на коледния концерт на Д2 и хлапетата от голямото рок междучасие. Само дано има билети, че е първият работен ден след Коледа.

# 474
Aз мих двора и сега съм супер гладна. Такава мръсотия се беше събрала, че не знам как ще я измета  Sad.

Сега ходя на пръсти и чакам да изсъхнат плочките, както баба ми казваше.

Уморих се, но някак по-добре изглежда. Пооправих саксиите, поразчистих и вътре изпрахосмучих.

Момичета, много ми се чупят ноктите. Никога не съм имала подобен проблем, а сега направо се белят и се цепят. Кажете нещо ефикасно.

# 475
  • София
Дядо Коледа ми донесе три шева на крака Tired Хора, може ли да съм толкова тъпа? По такъв идиотски начин се порязах, добре че ми е шишкаво крачето, че повече сланинка съм порязала, ама много кръв шурна и тичах до Пирогов ooooh! Опасна съм за себе си, това ми е второ заколване по време на тази бременност, предния път беше ръката. Направо не знам какво да правя вече?!

Да си похваля детето - зверско самообладание демонстрира. Измете всички стъкла, свали ми марли и кислородна вода от шкафа, и гледа брат си, докато аз се самозаведох до болницата. Милият ми, не знам какво бих правила без него Heart Eyes

Та, моля ви, довечера на масата, пийнете по едно за мое здраве, имам нужда Praynig

# 476
Белинда ooooh!, какви ги вършиш. Добре че детето е оправно, и малкото сигурно ще е такова.

При мен е вечер и си сипах едно за теб  Hug

# 477
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Честита  Коледа на всички! Да сте живи и здрави, мирни и спокойни и вие, и семействата ви!
Честито и на имениците!

Белинда, добре че всичко е свършило сравнително благополучно, не естанала по-голяма беля. И браво на детето! (И ще пийна довечера една греяна ракийка за твое здраве, и ти пожелавам пухкаво пискунче-смехунче някъде чак напролет!)
И аз снощи се изявих - като си тръгнаха всички, излязох на балкона да изтупам покривките, обаче в тъмното не видях заледено парче вода от климатика, стъпих точно върху него и като се изпързааалях - уж по гръб паднах, пък как успях да си ударя коляното, не разбрах. Дотътрих се вътре до дивана, накарах мъж ми да свали кутиите с лекарства да си намеря тубата с индовазин (щото на него три дни ще са му нужни) и намазах коляното. Обаче не можех да стоя права, та оставих миенето на чиниите за днес и сутринта ми беша гадничка - не обичам като стана да ме посрещнат две мивки, пълни с чинии и чаши по целия плот. Та без да искам, спазих традицията да не разтребвам вечерта (никога не я спазвам иначе.) Но не спазих това да не се изнася нищо от къщи - - дадох им кутии да си напълнят от каквото и колкото искат.
Странното е, че днес коляното ме наболява съвсем леко, но за сметка това ме боли кракът в тазобедрената част и вратът. 

Но пък снощи си прекарахме страхотно. Децата бяха чудесни - никакви капризи и дивотии, сладурчета. Уцелили бяхме подаръците - много се радваха. Малкото, като му дадеш подарък, казва "мене" и светва цялото в усмивка, все едно лампичка го огрява. Бях купила една чантичка (някаква пластмасова боклучка, но много сладко небесносиня с едно заспиващо мече и стои твърда, обемна, с дръжки) в която да сложа една блузка, част от подаръка, та тя там си събра всички подаръци, прибра си ги и им се радва.
Каката хвръкна от щастие - общият ни подарък за нея беше поредица от 15 манга-книги, подредени и те в нещо като чанта, които й бяха мечта. (Баща й ги поръчва някъде отчужбина, че тук ги нямало, и затова общ подарък.) Чак подскочи няколко пъти от радост. От прабаба си получи хобикомплект за майсторене на приложни красоти. Малкият получи от нас Джони Черепа (пълна глупост, според мен, но той умря от кеф) и от чичо си плазмена топка, която е голяма красота, всички се изредихме да я пипнем. Също много се изкефи. От прабаба - някаква игра Малкият детектив. Малкото сладурче освен блузката получи дървени играчки няколко вида. Прабаба получи подарък сервиз за ликьор, защото, като се събира с приятелките си, нямала 5 еднакви чаши. Joy Та й купих, да има.

Сега се отдавам на мързел и филми.
Както казах вчера, ние не правим месно меню, а си дояждаме постното, та мога да си мързелувам на воля.

# 478
Честита Коледа!
Живи и здрави всички!
Сутринта всички се лепнаха за подаръците си. Малкия се хвана в Легото...баща му 2часа сглабя кола и нещо не е както трябва, не върви съвсем добре.
От обяд сме в свекървата, хапнахме, децата ядоха пред ТВто с Плейстейшъна. Simple Smile

# 479
Изгорях! Как може да съм такава оФцЪ ooooh!.
Хем зная и само дудна на детето да се маже, а днес цял ден се шматкам по двора и сега ще спя на закъчалка.

Най-пострадало ми е дупето и лицето и талията. Направо не искам да си помислям колко петна ще ми се появят  Sad.

Общи условия

Активация на акаунт