Искам да кажа ... (101)

• 56 077
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
  • югозапад, под "Марков камък"
Весели празници момичета, здраве и щастие в семействата ви!
Аз съм готова със сармите, боба е от мама и сега започвам месене на питата.

# 421
Весели празници и от мен!

Аз само пита ще меся и ще правя разядка с патладжан. Другото е от баба ми и свекървата. Simple Smile

# 422
  • София
Аз пък направих твърде малко бобена плънка за осемте сухи чушки, които купих, защото е оказаха тлъстички и големи Simple Smile Пълних съвсем рехаво и пак ми хартисаха две. Трябва да измисля какво да ги направя, защото е срамота, толкова са скъпи!!!

Оф, няма да се размина с излизането Tired Мъж ми не помни къде е прибрал единия подарък за детето, а той ще си го чака. Убих се да търся, но нещата са дребни и ги няма никъде. Та, ще ходя до мола да купувам наново ooooh! Тъкмо ще видя дали да не оползотворя два ваучера за намаления от ХМ, които ми подариха, а са валидни до края на годината. Дано да има дрешки, да не са изкупили всичко! А маймунът, дето си намери конзолата-подарък предварително, ще си купува игра. Въобще, намерихме си работа Laughing

# 423
  • До морето
Белинда в ХМ има намаления вече, смело напред!

# 424
Белинда, забъркай малко ориз с лук, чесън и каквато подправка харесвате.

# 425
  • Mediterraneo
Такаааа. Тази вечер категорично няма да сме на постно меню, не смятам, че е необходимо. Традициите не са това, което бяха  Mr. Green

Зелеви сарми с кайма, някакво местно основно ястие, мезета, блажна пита- все греховни вкусотии. Тиквеник и салата червен боб са ни постните елементи  Mr. Green Така решихме тази година, така ще го направим.

Отивам да пия едно следобедно кафе на плажа  Heart Eyes Тук е 22 градуса.

Весело посрещане на Коледа, момичета!

# 426
Момичета, изтеглете ми по един късмет. Миналата година, някои ми се получиха  Grinning.

# 427
Малката тази сутрин си намери подаръка. Не случайно, а методично и последователно е претърсила цялата къща. Добре че е опакован и не вижда какво е. Сега където иде го носи с нея. И  и казах, че ще го разопакова довечера като се прибере баща и. Той пък си идва за едни документи и тя беше готова да започне разопаковането.
Намерих и работа да си пише домашните. Има 25 задачи по математика, 3 диктовки и едно съчинение по картинки.
И свири на китарата Джингъл Белс. Китарата е разстроена, фалшиво е, но затова пък шумно.
Весели празници.

# 428
  • някъде ... тук ...
Аз си изтеглих късмет онзи ден, но нито го ислам, нито смятам, че ще с сбъдне. Къмто нова гоидина може пак да изтегля  Crazy

Белинде, това беше запис от сряда - финалът. Всяка сряда го даваха голямото рок междучасие. Гледахме си го с кеф. Дано има и догодина.

Ние с дреб направихме постни коледни меденки. Сега едва ги удържам да не ги изядат преждевременно. След малко големите мъже ще готвят сърми с ориз и гъби. После съм пак аз със содената питка. Дано стане, защото никога не съм правила и не обичам да меся. Прежалих се с меденките, та да се довърша с питката Simple Smile
За утре големите мъже. са нагласили да готвят капама.

# 429
Силвия  hahaha
И ние с брат ми преравяхме къщата. Една година за него имаше футболна топка, а за мен баскетболна. По цял ден игра и яко топане, после ги прибираме    обратно. Мама се изхитри и ги криеше у баба, но ние и там ги намирахме. В същност май ни беше по забавно да  ги търсим, отколкото да ги заварим под елхата 😁

# 430
Белинда, бях правила преди една разядка със сухи чушки е така я потърси, че котката ми е на лицето и едва пиша... и дишам едва между другото, не иска да се помести, пробвах всичко. Сигурно мозъкът ми е претоварен Joy

# 431
  • Sofia
Белинда,светалчо  Heart Eyes
Аз пък съм наникъде  Whistling..чакам чушките да омекнат,че да ги пълня,яваш-яваш я карам. Наспортувах се (бяхме 22 девойки  Shocked,браво,за което), минах ПАК през Фантастико, и,разбира се забравих да купя праз-лук,ама здраве да е  Laughing.Нама'ах се доволно с топъл хляб, домашна лютеничка и суджук и вечерята може да я отлагам, ехееееееей  Mr. Green.
ММ даже и поработил, младежът лежпери цял ден по пижама, едвам сега се размърда да поиграе с баща си. Замислила съм 100 неща, 30 % да направя,ще е файда  hahaha.
Минаха едни другари да ни донесат коледна торбичка, аз не бях подготвена и им връчих една от торбичките за родата...още се чудя дали и картичката не беше вътре  hahaha.Не са ми се обадили да се оплачат  Laughing.
Камината пука,аз си пия кафето и чета списание, пиша ви, и арбитрувам на играещите... bowuu

# 432
  Уютни и весели празници! Hug

# 433
Цял ден готвя и още има. За сметка на това, сърмите ми станаха един път. Алина постоянно вика "дай ам ам" и се облизва. Чак и целувки получих.
Остават ми пържолите. И ние не правим само постна вечеря, но в началото, на масата има само такива ястия, нечетен брой. После добавяме месото.

Даун, късметите ги теглим на Нова Година. Поне при нас. Ще ти изтегля. Може да ти се паднат гости от Бургас.

Весело посрещане довечера на всички!

# 434
 Joy Ванини, супер много ще се радвам.  Ще ходим за риба  Hug. Весело посрещане на празниците и да ги намачкаш от чичо им Даун малките.

Общи условия

Активация на акаунт