, хич няма да е лошо Боре с тази спортна осанка да го видим като полицейски инспектор под прикритие, внедрен в някоя улична банда, където е най бруталния сред тях и после да го реабилитират в процеса на събитията, може и пак да са в тандем с Елка, но тя да е съдържателка на салон за масажи и да му плаща данък "спокойствие"
..... Slawena, още може да каже, но за сега толкова
идеята ти ми хареса много даже
, чак си ги представих как все се джавкат двамата
, докато Боре не отвлече Елка в една "тайна" полицейска мисия
а после се оказва че така е решил да й даде урок понякога да си затваря устата
като снежна виелица

, да запрятаме ръкави и да натворим новия им проект на Елка и Боре...

нямаш грижи
дай тон и почваме

нямаш грижи
дай тон и почваме 
/, та инспектор ?????? , възпитаник на спец частите,работи от няколко години в турската полиция, като агент под прикритие. Последната му задача е да се внедри сред уличната банда " Коджа апаш", които се занимава основно с рекет, проституция / малко под въпрос имайки в предвид манталитета на комшиите/ и опазване живота на бездомните кучета и котки / трябва да има кауза/ от набезите на фармацевтичните компании с цел опити на лекарства.... В хода на събитията се запознава с разследващата журналистка ???? , която също е под прикритие за да направи материала на живота си. Внедрена е в дом за масажи / и то какви/ " Докосване до рая", като управител и понякога изпълнява специални поръчки, както и ще се запознае с инспектор под прикритие.....

обаче Боре как сладко гушка бебока

нямаш грижи
дай тон и почваме 
/, та инспектор ?????? , възпитаник на спец частите,работи от няколко години в турската полиция, като агент под прикритие. Последната му задача е да се внедри сред уличната банда " Коджа апаш", които се занимава основно с рекет, проституция / малко под въпрос имайки в предвид манталитета на комшиите/ и опазване живота на бездомните кучета и котки / трябва да има кауза/ от набезите на фармацевтичните компании с цел опити на лекарства.... В хода на събитията се запознава с разследващата журналистка ???? , която също е под прикритие за да направи материала на живота си. Внедрена е в дом за масажи / и то какви/ " Докосване до рая", като управител и понякога изпълнява специални поръчки, както и ще се запознае с инспектор под прикритие.....

оха
на прима виста заглавие ми идва по следатата ..... ама дали някоя следа или просто следа
че тия дни правя заплати и ума ми е малко бизи
не ме питай що
Препоръчани теми