♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 50

• 70 717
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро  Hug Hug Hug

# 526
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Crazy Crazy Crazy Crazy
Темпи  Hug Heart Eyes това за загрявка в студа навън  Mr. Green Mr. Green

# 527
  • Бургас
Добро утро, момичета!

Да е хубав денят ви!

# 528
  • По света и в нас.
Добро утро сладирки  Hug Hug Hug
Светалчо, спорове от типа кой е по достоен не са ми по сърце и винаги реагирам , освен ако не си замълча. Всеки си има право на мнение и любимец, е аз си казах моето мнение и приключвам.

Сега по същество Crazy, хич няма да е лошо Боре с тази спортна осанка да го видим  като полицейски инспектор под прикритие, внедрен в някоя улична банда, където е най бруталния сред тях и после да го реабилитират в процеса на събитията, може и пак да са в тандем с Елка, но тя да е съдържателка на салон за масажи и да му плаща данък "спокойствие" Whistling..... Slawena, още може да каже, но за сега толкова Mr. Green

Славенче  Hug Heart Eyes идеята ти ми хареса много даже  Peace, чак си ги представих как все се джавкат двамата Mr. Green....... ама само в началото  hahaha hahaha, докато Боре не отвлече Елка в една "тайна" полицейска мисия  Crazy Crazy а после се оказва че така е решил да й даде урок понякога да си затваря устата   Mr. Green.
Въх  Rolling Eyes рано, рано такива идеи ме връхлетяха  newsm78 като снежна виелица  Mr. Green

Joy Joy Joy

# 529
Здравейте!

Превод на озета от мамашите

В «ЛЮБВИ НАПРОКАТ» БОЛЬШОЙ СПОР
Дефне и Омер, отныне, в ожидании совершенно других волнении. Когда Дефне будет определятся беременна она или нет, наконец-то секрет Омера выходит наружу.
В то же время, на повестке дня матч на площадке. Команда Корая против команды Синана и Омера... Если выиграет команда Корая, имя первого младенца (мальчик) будет Корай! Судья (арбитр) Айтекин! Ну-ка посмотрим...
С другой стороны, наконец делаются первые шаги, чтобы помириться с семьей Дефне. Навес, который сделает Исо для уличных собак будет поводом многих вещей.

Неочаквах , че грипа ще ме повали, но май натам вървят нещата Tired Tired Tired

Коте Wink, да запрятаме ръкави и да натворим новия им проект на Елка и Боре... Wink

# 530
Здравейте!

Дефне и Омер, отныне, в ожидании совершенно других волнении. Когда Дефне будет определятся беременна она или нет, наконец-то секрет Омера выходит наружу.
В то же время, на повестке дня матч на площадке. Команда Корая против команды Синана и Омера... Если выиграет команда Корая, имя первого младенца (мальчик) будет Корай! Судья (арбитр) Айтекин! Ну-ка посмотрим...
С другой стороны, наконец делаются первые шаги, чтобы помириться с семьей Дефне. Навес, который сделает Исо для уличных собак будет поводом многих вещей.

Корай срещу Йомер и Синан  Joy Joy Joy Joy Joy

# 531
Скрит текст:
Здравейте!

Коте Wink, да запрятаме ръкави и да натворим новия им проект на Елка и Боре... Wink

Славенче  Hug Heart Eyes нямаш грижи  Peace дай тон и почваме  Flutter

# 532
  • Пловдив
Здравейте !
Славене, за озета  Hug
Дали ще ни пуснат днес втори трей!  newsm78

Хубав снежен ден!

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 13:12 от dan4eto24

# 533
Скрит текст:
Здравейте!

Славенче  Hug Heart Eyes нямаш грижи  Peace дай тон и почваме  Flutter

Коте,
Скрит текст:
ще ходя малко по доктори да видя какъв антибиотик ще ми изпишат и в зависимост от основната му съставка ще проявя и творческите си мисли / само да кажа, че криминале на харесвам.... но като се замисля Кости, Престъпни намерения и От местопрестъплението съм ги гледала по няколко пъти Crazy/, та инспектор  ?????? , възпитаник на спец частите,работи от няколко години в турската полиция, като агент под прикритие. Последната му задача е да се  внедри сред уличната банда " Коджа апаш", които се занимава основно с рекет, проституция / малко под въпрос имайки в предвид манталитета на комшиите/ и опазване живота на бездомните кучета и котки / трябва да има кауза/ от набезите на фармацевтичните компании с цел опити на лекарства.... В хода на събитията се запознава с разследващата журналистка ???? , която също е под прикритие за да направи материала на живота си. Внедрена е в дом за масажи / и то какви/ " Докосване до рая", като управител и понякога изпълнява специални поръчки, както и ще се запознае с инспектор под прикритие.....

Чакам предложение за заглавие и имена на главните герои Whistling

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 13:38 от Slawena

# 534

Предполагам че това не е Корай Ипликчи с тати ooooh! ooooh!

# 535
  • Пловдив

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 13:21 от dan4eto24

# 536
# 537
Скрит текст:
Здравейте !
Славене, за озета  Hug
Дали ще ни пуснат днес втори трей!  newsm78

Хубав снежен ден!

като гледам колко са хепи зад кадър  Crazy Crazy Crazy обаче Боре как сладко гушка бебока  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 538
Скрит текст:
Скрит текст:
Здравейте!

Славенче  Hug Heart Eyes нямаш грижи  Peace дай тон и почваме  Flutter
Коте,
Скрит текст:
ще ходя малко по доктори да видя какъв антибиотик ще ми изпишат и в зависимост от основната му съставка ще проявя и творческите си мисли / само да кажа, че криминале на харесвам.... но като се замисля Кости, Престъпни намерения и От местопрестъплението съм ги гледала по няколко пъти Crazy/, та инспектор  ?????? , възпитаник на спец частите,работи от няколко години в турската полиция, като агент под прикритие. Последната му задача е да се  внедри сред уличната банда " Коджа апаш", които се занимава основно с рекет, проституция / малко под въпрос имайки в предвид манталитета на комшиите/ и опазване живота на бездомните кучета и котки / трябва да има кауза/ от набезите на фармацевтичните компании с цел опити на лекарства.... В хода на събитията се запознава с разследващата журналистка ???? , която също е под прикритие за да направи материала на живота си. Внедрена е в дом за масажи / и то какви/ " Докосване до рая", като управител и понякога изпълнява специални поръчки, както и ще се запознае с инспектор под прикритие.....

Чакам предложение за заглавие и имена на главните герои Whistling

Славенче   newsm47
Скрит текст:
вай бе направо ме заинтригува и така като ти прочетох идеята  Crazy Crazy Crazy оха  Joy Joy на прима виста заглавие ми идва по следатата ..... ама дали някоя следа или просто следа  newsm78 newsm78 че тия дни правя заплати и ума ми е малко бизи  Mr. Green Mr. Green а като имена на ГГ ми изникват Мукизе и Аян  Thinking Thinking не ме питай що  Blush Rolling Eyes

# 539

Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт