♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 50

• 70 719
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро  Heart Eyes Hug Hug

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 10:51 от tempestad

# 511
  • Пловдив
Здравейте момичета!  Hug

# 512
Синем, мъж й и семейство празнуват нейния 32-ри рожден ден Laughing

# 513
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ще се справиш, Неж, ще се справиш! Пък и без това Ашка свършва, ще ти отвори място. Joy Joy

Да ви кажа, момичета, умирам от любопитство за следващата роля на Баръш аз. Ашка си беше за него толкова силна ракета-носител, че чакам да видя къде ще го изстреля сега. Сигурна съм, че само го чакат да свърши тук, за да го "лапнат" веднага в някой друг сериал, няма да изпуснат такава фабрика за рейтинг, разбирай "пари". Заслужава си момчето - има толкова много красиви млади турски актьори, обаче рядко с толкова силен магнетизъм и с такъв мощен сексапил.

Салих наш (Бадемджи) вече са го цанили в нов сериал, ще го очакваме в новата сериална реколта скоро.
Елчица ми изглежда много уморена и отегчена напоследък, та си мисля, че сигурно ще си почине малко след този "любовен" маратон.

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 18:11 от svetal4o27

# 514

Здравейте! Извинявам се, че се намесвам, но не забравяйте, че този успех не го постигна сам Баръш, а в тандем с Елчин. Така че  фабриката за рейтинг са двамата, а не само той. Не подценявайте Елчин.И затова не се знае следващото дизи с негово участие колко успешно ще бъде, защото феновете повече от година и половина свикнаха да ги виждат двамата, така че не се знае като са поотделно какво ще стане.

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 18:02 от Лудата Меги

# 515
Аз въобще не подценявам Елчин, естествено, че успехът се дължи на двойката, но все пак моята лична преценка е, че той беше "локомотивът" на общия им успех. Освен това лично аз имам по-голямо любопитство за неговото развитие оттук нататък, отколкото за нейното.
Аз харесвам Елчин, гледала съм я преди това в 3-4 други роли, но някак имам усещането, че от този сериал Баръш ще извади по-големите дивиденти. Времето ще покаже.

# 516
  • Разград

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 20:35 от vania_e

# 517
Интересно само чия е сватбата  newsm78 newsm78

# 518
Аз въобще не подценявам Елчин, естествено, че успехът се дължи на двойката, но все пак моята лична преценка е, че той беше "локомотивът" на общия им успех. Освен това лично аз имам по-голямо любопитство за неговото развитие оттук нататък, отколкото за нейното.
Аз харесвам Елчин, гледала съм я преди това в 3-4 други роли, но някак имам усещането, че от този сериал Баръш ще извади по-големите дивиденти. Времето ще покаже.
Не бъдете толкова сигурна, за мен Елчин е много по добра , а относно локомотива времето ще покаже.

# 519
Здравейте!

В спора се ражда истината , това е вярно, но и Баръш и Елчин си имат своите силни и слаби страни като професионалисти, носят си потенциала и заряда, а двамата заедно направиха една силна екранна двойка, но като тандем в бъдещи проекти май не ги виждам. За всеки поотделно, времето ще покаже как ще се докажат. Но да се спори кой е по по най за мен е недопутимо- лично мнение Peace

Светалчо Боре искам да го гледам като лошо момче, а Елка като лека жена Crazy

# 520
Славенче, ти както винаги имаш оригинално виждане за нещата. Joy

Ами аз не споря за нищо, просто съм любопитна как ще се развие Баръш, това е.
А за Елчин не съм любопитна толкова, нея доста съм я гледала вече.

За съжаление, никаква истина не се ражда в спора, според моите наблюдения. Ражда се напрежение и неприятно усещане, нищо друго.

Затова никога не споря, особено за неща, които няма как да се измерят в обективни мерни единици.

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 23:23 от svetal4o27

# 521
Светалчо, спорове от типа кой е по достоен не са ми по сърце и винаги реагирам , освен ако не си замълча. Всеки си има право на мнение и любимец, е аз си казах моето мнение и приключвам.

Сега по същество Crazy, хич няма да е лошо Боре с тази спортна осанка да го видим  като полицейски инспектор под прикритие, внедрен в някоя улична банда, където е най бруталния сред тях и после да го реабилитират в процеса на събитията, може и пак да са в тандем с Елка, но тя да е съдържателка на салон за масажи и да му плаща данък "спокойствие" Whistling..... Slawena, още може да каже, но за сега толкова Mr. Green

# 522
От омразата до любовта ни дели само една крачка  Whistling Whistling

# 523
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Славенче, ти както винаги имаш оригинално виждане за нещата. Joy
Ами аз не споря за нищо, просто съм любопитна как ще се развие Баръш, това е.
А за Елчин не съм любопитна толкова, нея доста съм я гледала вече.

За съжаление, никаква истина не се ражда в спора, според моите наблюдения. Ражда се напрежение и неприятно усещане, нищо друго.

Затова никога не споря, особено за неща, които няма как да се измерят в обективни мерни единици.
Ето за това си много права! Особено тук в темите на форума  Wink  Hug

Цитат
ОЗЕТ 51 серии Бесконечной любви

КРАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ К 51-ОЙ СЕРИИ!

Из-за боли, которую заставил пережить ее Эмир у обрыва, использовав Дениз, правда о том, что она может потерять своего ребёнка, заставит Нихан что бы ей этого не стоило скрывать тайну о Дениз. А Кемаль, не будет сидеть на месте, после того, как Зейнеп принесла ему фотографию Дениз, которую скрывала их мать. Для Кемаля мир замрёт на месте; узнать правду станет самой главной его целью.
Когда Кемаль и Нихан встретятся лицом к лицу, то раны Нихан будут все ещё свежими. Несмотря на все жестокости жизни, их любовь - единственное лекарство. Нихан укроется у Кемаля в надежде вылечиться от своих ран, а Кемаль поймёт, что правды он добьётся только своими усилиями. Для того, чтобы сделать тест на отцовство, он попросит помочь Лейлу в этом деле.
Когда Лейла придёт взять у Дениз что-что, что поможет для теста, Эмир уже к этому времени давно сделает план. В борьбе двух врагов, на каждый шаг будет ответ. Ни Кемаль, ни Эмир, не будут сдаваться. С одной стороны Кемаль, который почти приблизился к правде, с другой стороны Нихан, которая чувствует дыхание Эмира на своей шее и хочет защитить Дениз от этой борьбы.
Когда Кемаль будет думать что держит правду о Дениз в своих руках, нахождение Асу рядом с ним перевернёт все на пути Кемаля. Когда кинжалы будут направлены друг на друга, Кемаль решит скрытно зайти в дом Эмира и взять у Дениз что-либо для теста. Кемаль, ради дочери готов даже на то, чтобы предоставить свою жизнь на блюдечке для Эмира..

ПЕРЕВОД СПЕЦИАЛЬНО ДЛЯ : БЕСКОНЕЧНАЯ ЛЮБОВЬ"

Мама Фехиме май иска прошка на Нихан  Rolling Eyes Mr. Green

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 01:43 от mama_an_ji

# 524
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро сладирки  Hug Hug Hug
Светалчо, спорове от типа кой е по достоен не са ми по сърце и винаги реагирам , освен ако не си замълча. Всеки си има право на мнение и любимец, е аз си казах моето мнение и приключвам.

Сега по същество Crazy, хич няма да е лошо Боре с тази спортна осанка да го видим  като полицейски инспектор под прикритие, внедрен в някоя улична банда, където е най бруталния сред тях и после да го реабилитират в процеса на събитията, може и пак да са в тандем с Елка, но тя да е съдържателка на салон за масажи и да му плаща данък "спокойствие" Whistling..... Slawena, още може да каже, но за сега толкова Mr. Green

Славенче  Hug Heart Eyes идеята ти ми хареса много даже  Peace, чак си ги представих как все се джавкат двамата Mr. Green....... ама само в началото  hahaha hahaha, докато Боре не отвлече Елка в една "тайна" полицейска мисия  Crazy Crazy а после се оказва че така е решил да й даде урок понякога да си затваря устата   Mr. Green.
Въх  Rolling Eyes рано, рано такива идеи ме връхлетяха  newsm78 като снежна виелица  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт