♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 50

• 70 613
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Ама тарикатка си ни е Дефне - ще се скрие точно там, където Йомер никога няма да я потърси... в дома на майка му  Crazy Crazy Защо, аджеба, трябваше да мъкне и родата със себе си  ooooh! Или те само ще я закарат  Praynig Thinking

Моята теория за тайната: Йомер е карал родилка, която е починала...  Whistling Бебето го гледа сестра й и е същото бебе, което Йомер държеше  Whistling и с което той искаше да запознае Дефне в края на седмицата  Peace Явно и ние ще се запознаем с тази Еда  Whistling

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 23:23 от tempestad

# 586
От сета днес  Peace Peace

Скрит текст:

Снимали вечеря на Йомер, Дефне, Сердар и Нихан  newsm78 newsm78
Аз лично нищо не виждам  Rolling Eyes Whistling

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 23:57 от tempestad

# 587
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Алекс, благодаря!  Hug Hug Hug

Тайната на Йомер ще ни разкрият, но аз продължавам да си искам писача по стените. Те съвсем го забравиха  ooooh!, а обещаха да сме сащисани като разберем  Mr. Green
Освен и него да ни разкрият в тази серия  Rolling Eyes (продължавам да си мисля за Шокрю аби  Wink)

А Бурак продължава да ме изненадва с игра  Shocked   smile3501
Скъса ми сърцето, когато прочете заключението от ДНК теста  Cry Cry  Поревах си с него  Cry Heart Eyes  Колко емоции смени в рамките на 3-4 минути  ooooh!

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 02:11 от mama_an_ji

# 588
А Бурак продължава да ме изненадва с игра  Shocked   smile3501
Скъса ми сърцето, когато прочете заключението от ДНК теста  Cry Cry  Поревах си с него  Cry Heart Eyes  Колко емоции смени в рамките на 3-4 минути  ooooh!

Да си приготвям пак носните кърпички, м? Crazy 

И разреван е красив Heart Eyes  Само перчамът леко ме дразни Mr. Green

# 589
Много ми хареса този колаж Heart Eyes

Днес стартира и до "До смърт" Party  Успех на Фахрийе и Енгин! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 590
  • Пловдив
Добро утро!
Е какво сега, след хубавия трейлър с бебока, сега ни хвърлиха в другата крайност!
Очаквахме две последни серии със щастливи Дефне и Йомер, а то май пак ще стоим на тръни.
Дано това да мине за няколко минути и Мерич да не ни измъчи с нови трагедии!

Макар , че навън е много студено ви желая хубав ден!

# 591
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро

Скрит текст:
Ама тарикатка си ни е Дефне - ще се скрие точно там, където Йомер никога няма да я потърси... в дома на майка му  Crazy Crazy Защо, аджеба, трябваше да мъкне и родата със себе си  ooooh! Или те само ще я закарат  Praynig Thinking

Моята теория за тайната: Йомер е карал родилка, която е починала...  Whistling Бебето го гледа сестра й и е същото бебе, което Йомер държеше  Whistling и с което той искаше да запознае Дефне в края на седмицата  Peace Явно и ние ще се запознаем с тази Еда  Whistling

Темпиджим  Hug Heart Eyes ама пак си ми чела мислите значи  Crossing Arms hahaha hahaha hahaha

# 592
Добро утро
Скрит текст:
Скрит текст:

Моята теория за тайната: Йомер е карал родилка, която е починала...  Whistling Бебето го гледа сестра й и е същото бебе, което Йомер държеше  Whistling и с което той искаше да запознае Дефне в края на седмицата  Peace Явно и ние ще се запознаем с тази Еда  Whistling

Темпиджим  Hug Heart Eyes ама пак си ми чела мислите значи  Crossing Arms hahaha hahaha hahaha

Без да искам, джанъм  Rolling Eyes Нали знаеш, че ние искаме или не искаме винаги сме на една вълна  Whistling Mr. Green
За "извинение"  Mr. Green  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 08:35 от tempestad

# 593

Днес стартира и до "До смърт" Party  Успех на Фахрийе и Енгин! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

НеЖ  Hug и аз изгледах трейовете към момента и ми хареса историята  Peace Peace, та може и да го загледам  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 594
Скрит текст:
Добро утро
Скрит текст:
Скрит текст:

Моята теория за тайната: Йомер е карал родилка, която е починала...  Whistling Бебето го гледа сестра й и е същото бебе, което Йомер държеше  Whistling и с което той искаше да запознае Дефне в края на седмицата  Peace Явно и ние ще се запознаем с тази Еда  Whistling

Темпиджим  Hug Heart Eyes ама пак си ми чела мислите значи  Crossing Arms hahaha hahaha hahaha
Без да искам, джанъм  Rolling Eyes Нали знаеш, че ние искаме или не искаме винаги сме на една вълна  Whistling Mr. Green
За "извинение"  Mr. Green  Heart Eyes

Приема се
Laughing Laughing Laughing

# 595
  • Враца
Добро утро!!! Hug Hug Hug

НеЖ  Hug и аз изгледах трейовете към момента и ми хареса историята  Peace Peace, та може и да го загледам  Rolling Eyes Rolling Eyes
А аз определено ще го гледам - не мога да пропусна този път Енгин, особено в комбинация с Фахрие  Heart Eyes Heart Eyes

Кара Севда с руски субтитри:
Тези момичета не спят май  ooooh! Laughing
https://vk.com/video-83475167_456239930

# 596
  • Пловдив
Сън ли е или го има?!  newsm78

# 597

А аз определено ще го гледам - не мога да пропусна този път Енгин, особено в комбинация с Фахрие  Heart Eyes Heart Eyes

Анджи   Hug аз принципно  newsm43не съм фен на Енгин  newsm43 не че не играе хубаво, просто не ме впечатлява  Blush, но пък ми допадна ролята на Фе  Peace а нея си я харесвам  Peace Peace

# 598
Здравейте!

Имаме фраг, нищо ново в стил Мера, с първия ни погалиха сетивата с втория ни мятат по върбите....Истината в петък Peace

Като гледам кой е до Дафа и колко е умна ooooh! ooooh! ooooh!

Темпи, не съм съгласна с твоята теория за тайната, просто не е в стила на гениалната сценаристка.
Коте, чакам...

Нещо за оправяне на вкуса

https://www.instagram.com/p/BPIQEPSgnW-/

# 599
  • Враца
Скрит текст:

Анджи   Hug аз принципно  newsm43не съм фен на Енгин  newsm43 не че не играе хубаво, просто не ме впечатлява  Blush, но пък ми допадна ролята на Фе  Peace а нея си я харесвам  Peace Peace
hahaha hahaha Не се крий под стола - никой няма да те "убие" Wink, че не си фен на Енгин  hahaha
Всеки си има предпочитания  Laughing
На мен той ми е "първата любов", а тя не се забравя - не е красавец, но има нещо привличащо в него. Бих го сравнила с вихър - увлича около себе си всичко и всички ooooh! ooooh!
Виж Бурак е друго нещо - хубавец и вече стана много добър в играта си  Heart Eyes Heart Eyes, но него го харесах покрай Фахрие, която ми е фаворитка сред жените, а след нея е Елчинка - тя пък ме грабна в КСШ.

Общи условия

Активация на акаунт