♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 50

• 70 608
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
http://www.hurriyet.com.tr/oyuncu-ayberk-atilla-kansere-yakalandi-40333955

И нещо тъжно, Айберк Атила / майстор Садри/ се бори с рака....

Енгин Акюрек направи страхотна игра  в Каква е вината на Фатмагюл /само там съм го гледала/ заедно с Берен Саат, но малко в повече ми дойдоха приповдигнатите настроения и отричането на други актьори в темите за него и това май ме накара да се отдръпна от неговите проекти, макар да им хвърлям по  някой поглед за да съм информирана. Фахрие я харесах още в Листопад, гледах я и в КСШ, играе си момичето и това е, струва ми се че ще бъдат добър тандем, стига да случат на екип.

# 601
  • Враца
http://www.hurriyet.com.tr/oyuncu-ayberk-atilla-kansere-yakalandi-40333955

И нещо тъжно, Айберк Атила / майстор Садри/ се бори с рака....

Енгин Акюрек направи страхотна игра  в Каква е вината на Фатмагюл /само там съм го гледала/ заедно с Берен Саат, но малко в повече ми дойдоха приповдигнатите настроения и отричането на други актьори в темите за него и това май ме накара да се отдръпна от неговите проекти, макар да им хвърлям по  някой поглед за да съм информирана. Фахрие я харесах още в Листопад, гледах я и в КСШ, играе си момичето и това е, струва ми се че ще бъдат добър тандем, стига да случат на екип.
И не на последно място - на сценарий ooooh! ooooh! Дано не започнат силно (както в Ашк-а) и накрая да издишат, че нито добри тандеми, нито никой няма да може да ги изкара от дупката  ooooh! Дано тяхната сценаристка да не е "втора" Мерич Praynig Praynig
И аз затова попрестанах да следя неговите теми  ooooh!

Ще стискаме палци на "майстор Садри" -  Heart Eyes приятен човек, с хубава роля  в сериалчето ни  Heart Eyes

# 602
Рейтингът за снощи:

Тотал: 5 място / 5.72
АВ: 4 място / 5.23
АВС1: 4 място / 6.25

~~~

Относно "До смърт" - сюжетът е интересен, дано наистина сценаристите не се изложат Praynig
Фахрийе ми е любимка отдавна - гледала съм я в "Листопад" , "Лъжовна пролет" , "Мач за двама" , "Моят дом си ти" , "Чучулигата" , "Любовта прилича на теб" Heart Eyes Харесва ми как играе. Енгин не е красавец, но ще му дам шанс Laughing Него съм гледала само и единствено в "Малкият проблем на Ейлюл" , но как ревах тогава, не е истина просто Whistling

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 12:21 от неЖност

# 603
Добър ден Hug
Страхотна игра на Бубето Heart Eyes страхотна серия, не разбирам защо на 5 място, но това е Crossing Arms ще си остана с не видението и не разбирането.
За Ашка според мен Йомко си е имал някого и си има завещание от него, ще видим на Мера как и се е явило на сън цялото това щастие. И това, че Йомер ходи в Италия на две на три, беше за да си оправи сметките там, за да може да заживее щастливо с Дефне, която много обича и която пък с помощта на дружката си Ниханка-тиганка взеха, че разкриха тайната му преди той да разкаже за нея. Тя Дафа няма къде другаде да отиде или ще иде в Маниса при крушите, но сега има сняг или ще се скрие при спомените на Йомер за да и е още по тъжно. Както знаем и тя не блести от ум. Мера я направи малоумник още в самото начало и такава си я остави до края ooooh!

# 604
Нахлувам, но пиша много рядко, иначе си чета и черпя информация от вас Simple Smile

И аз не мога да разбера, как 5-то място, а номер 3-то. Вярно, че го спрях на 11 епизод, не следя, какво се случва, ама толкова плосък е сравнение с Кара Севда, няма база за сравнение.. Сигурно им се гледа комедия на съседите, ама чак пък толкова..

Може някоя бивша от преди Дефне, да е помолила Йомер за помощ, докато е бил в Рим. Тя да е била бременна, да е починала и сега да има бебе, чийто баща също да е някъде си. Със сигурност, не е на Йомер, но той да се чувства длъжен примерно..
Дефне или е в Маниса, или в къщата на Майката на Йомер  newsm78

# 605
Две красавици  Crazy Crazy

# 606
И аз не мога да разбера, как 5-то място, а номер 3-то. Вярно, че го спрях на 11 епизод, не следя, какво се случва, ама толкова плосък е сравнение с Кара Севда, няма база за сравнение.. Сигурно им се гледа комедия на съседите, ама чак пък толкова..
Само в Тотала Кара Севда е след N●309 Peace В другите две групи Номерът е след КС Flutter

И като стана дума за рейтинг Laughing 

Кой според вас утре ще е пръв в класациите:
а) "До самата смърт" ( Енгин и Фахрийе )
б) "Смели и красиви" ( Къванч и Туба )
в) "Ти си моята родина" ( Халит и Бергюзар )

Аз залагам на А) Party

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 18:43 от неЖност

# 607

КГБ риъл- Дафа и Тъпото гледат нещо от пакет даден и от Нера / поща за Йомер?/, на масата чиния със сладки Confused

# 608
Само в Тотала Кара Севда е след N●309 Peace В другите две групи Номерът е след КС Flutter

И като стана дума за рейтинг Laughing 

Кой според вас утре ще е пръв в класациите:
а) "До самата смърт" ( Енгин и Фахрийе )
б) "Смели и красиви" ( Къванч и Туба )
в) "Ти си моята родина" ( Халит и Бергюзар )

Аз залагам на А) Party

Аз съм за Б, но и В по нищо не отстъпва, а този" До самата смър"т сега ли започва или вече е започнал? Харевам  Енгин, Фахрие е страхотна, както и Къванч и Туба - играта им е страхотна, но като двойка аз лично не ги харесвам много....Берг ми е любимка Simple Smile
Да си призная 4-то място не ми харесва за Севдата и за двете позиции, а мисля, че 5-то е още по зле за тотала. Серията беше страхотна заслужава 2-ро или поне 3-то място ама мен никой не ме пита. Та поради тази причина не им разбирам схемата за гледаемост.

# 609

КГБ риъл- Дафа и Тъпото гледат нещо от пакет даден и от Нера / поща за Йомер?/, на масата чиния със сладки Confused
Славе това май е теста за бременност на масата и това дето и дава Нера или поне така ми се струва, а това което гледат мисля, че сама го е открила ако се е ровичкала из нещата на Йо и е забелязала нещо интересно....., но в този сериал нищо не е такова, каквото изглежда..., защото в първия фраг Нера и дава тест и са официално облечени.....
Леле задавам си въпроси и си отговарям ooooh!

# 610
Нинче, Нера и дава кутия, а този пакет е плосък...

http://www.hurriyet.com.tr/kiralik-ask-68-bolum-yeni-fragmani-ya … amile-mi-40334184

Бременна ли е Дефне? Този епизод ще бъде различен- динамичен, необичаен, истините ще се разкрият, всички ще бъдат щастливи-това разбрах с гугулето, но не знам ако е така Мера ли е писала сценария за него

Дафа да не гледа за СМС от теста за бременност Whistling

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 19:30 от Slawena

# 611
 wavey

Не само Йомер бей  предизвиква  такъв екстаз, но и Йода , която била във втори месец от бремеността си! newsm09

Журналистите да не са сбъркали, коя точно е бременна , стопанката или  кучето???   hahaha hahaha hahaha

# 612
Hинка, тази вечер започна излъчването на новия сериал по Atv - "До самата смърт" Peace

# 613
Нежи Heart Eyes и аз мисля, че сериал с Енгин си струва да се гледа, а сценарият обещава истинска драма! yes

# 614
  • Враца
Много ми е интересно - каквото и да се е случило в Италия - възможно ли е така тотално да му се е изтрило от главата и да се върне така шоково  ooooh!
Ако е жена, даже дете - дори и да им е помагал по някакъв начин, ако някой е починал, бил ранен,  ooooh! ooooh!това е невъзможно, според мен, да се забрави така за някакви си месеци.  ooooh!

Нежи Heart Eyes и аз мисля, че сериал с Енгин си струва да се гледа, а сценарият обещава истинска драма! yes
Това, което видях ми хареса  Heart Eyes  Завръзката беше добра - следва оформянето на отмъщението  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 21:21 от mama_an_ji

Общи условия

Активация на акаунт