♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 50

• 70 637
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Скрит текст:
Добро утро  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Добро утро в любимия петък, Heart Eyes  Hug нищо че е 13  Mr. Green

Heart Eyes  Heart Eyes

Темпиджим
тази сцена дали е след заминаването на Дефне или преди това  newsm78 newsm78 newsm78

ПП: Аз мисля в темата да си коментирам "До самата смърт" и "Този град ще дойде след теб". Peace Дано нямате против Hug

НеЖ  Hug аз определено нямам против, даже тия дни ще погледна 1-я епизод на Този град.....  Peace даже мисля, че вече има и бг превод  Rolling Eyes Thinking
Коте аз мисля, че това е преди Дафина да замине. Определено драмата се случва в края на епизода.
Гледах малко от До самата смърт и ми хареса, Този град не съм го гледала, но ако дадете линкове с удоволствие ще го гледам, ще чета и от време на време ще се изказвам Simple Smile

Нина  Hug и аз още не съм го гледала Този град...., но четох доста отзиви за него  Peace

ето линк за 1еп. с бг суб https://www.vbox7.com/play:ba347a6c87

ПП. Да се допълня  Laughing сценаристката на Града - Едже Йоренч е писала сценария на доста хитови тр сериали - Листопад, Пепел от рози, С Русия в сърцето, Север-Юг, Квартала на богатите и Забраненият плод  Rolling Eyes. Вътре на Чачко също е по нейн сценарий  Crazy
Вай  Crazy доста сценария е писала тази жена  Thinking.

Даже в момента пише едновременно два - и за Джесур и Гюзел тя го пише.

Май никой не гледа вече КараСевдата newsm78
Влязох да споделя колко ме разсмя грандиозната операция по отвличането на бебешки биберон, обаче май никой вече не споделя тук за този сериал.

А, и още нещо ме учудва: Като гледам Бану-то в КС и като знам, че е бившата на наш Баръш, се чудя как я е заменил с каката. newsm78

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 18:42 от svetal4o27

# 646
# 647
  • По света и в нас.

Май никой не гледа вече КараСевдата newsm78
Влязох да споделя колко ме разсмя грандиозната операция по отвличането на бебешки биберон, обаче май никой вече не споделя тук за този сериал.
Гледаме,гледаме и четем всичко споделено. Peace

# 648
Все едно сме гледали сцената  Whistling Whistling

Скрит текст:

# 649
Толкова го очаквах този епизод, а сега ще го гледам през крив макарон Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Останете си със здраве, ако мога ще хвърлям по едно око на темата поне, ама да караш и да гледаш телефона мисия възможна newsm78

# 650
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
оххх тая непредведима Мера  #2gunfire #2gunfire #2gunfire както си мислехме бебето го има ....ама в съня на Дефа  ooooh! ooooh! ooooh!. На мен вече ми е ясен резултата от теста за бременност преди да го е направила  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 651
великоплепната четворка  Joy Joy Joy Joy

# 652
Йо или Боре си рови в телефона  newsm78 newsm78 newsm78

нали кака му е болна и няма да ходи на откриването на "Панда"  Mr. Green Mr. Green Боре проверява как се чувства възлюбената му  ooooh! ooooh! ooooh!

# 653
Темпи ти ли джанъм се чудеше чия е сватбата  newsm78 newsm78

естествено че на Сеси  Crossing Arms Whistling

# 654
Какви ги мислих, какви станаха...нищо ново Меричови сънища, а Дефне е бремена. Как заочна само епизод,а само чаках да видя надпис 1 година по късно.
Само не разбрах скандала между Синан и Седа от къде дойде и за какво аджаба се скараха...за деца или нищо не съм разбрала?

# 655
Какви ги мислих, какви станаха...нищо ново Меричови сънища, а Дефне е бремена. Как заочна само епизод,а само чаках да видя надпис 1 година по късно.
Само не разбрах скандала между Синан и Седа от къде дойде и за какво аджаба се скараха...за деца или нищо не съм разбрала?

да за деца  Peace Синан иска пък Седа нали си има и сега се дърпа  Crossing Arms Crossing Arms
Мера явно съвсем забрави защо разведе Синанчик с Яса  #Cussing out #Cussing out тая май наистина я е налазила амнезията  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 656

да за деца  Peace Синан иска пък Седа нали си има и сега се дърпа  Crossing Arms Crossing Arms
Мера явно съвсем забрави защо разведе Синанчик с Яса  #Cussing out #Cussing out тая май наистина я е налазила амнезията  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
оф бе съвсем ще скапе всичко, а сериала вече свършва, няма милост тая жена.... и Йо го изкараха голям малоумник само ровичка из телефона, все едно телефон не е виждал. А Исо и Сердар правят къщи за бездомните кучета. Синан е настойчив иска деца, да видим

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 20:41 от bobolina_nina

# 657
Нинче добре че се появи  Wink Laughing че сама със себе си лафя  hahaha hahaha hahaha
абе Мера съвсем орезилява финала  ooooh!

# 658
Ей Дафа така държеше теста, че все едно и даваха тест за бременост втора употреба  Mr. Green ай сиктир. И тия зелени ябълки ще влезнат в турската история ooooh! Корай ги приготвя за мача та чак ръцете им оглежда, хванаха се май на бас с баджанаците Simple Smile

# 659
западащия сериал мина 34 000 гледания онлайн в тубето  Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт