♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 50

• 70 628
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Нежи Heart Eyes и аз мисля, че сериал с Енгин си струва да се гледа, а сценарият обещава истинска драма! yes
Това, което видях ми хареса  Heart Eyes  Завръзката беше добра - следва оформянето на отмъщението  Heart Eyes
Определено ще се гледа сериалчето Heart Eyes

ПП: Аз мисля в темата да си коментирам "До самата смърт" и "Този град ще дойде след теб". Peace Дано нямате против Hug

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 22:20 от неЖност

# 616
Добро утро в любимия петък, Heart Eyes  Hug нищо че е 13  Mr. Green

Heart Eyes  Heart Eyes

# 617
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Heart Eyes  Heart Eyes

Темпиджим
тази сцена дали е след заминаването на Дефне или преди това  newsm78 newsm78 newsm78

ПП: Аз мисля в темата да си коментирам "До самата смърт" и "Този град ще дойде след теб". Peace Дано нямате против Hug

НеЖ   Hug аз определено нямам против, даже тия дни ще погледна 1-я епизод на Този град.....  Peace даже мисля, че вече има и бг превод  Rolling Eyes Thinking

# 618
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Добро утро  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Heart Eyes  Heart Eyes

Темпиджим
тази сцена дали е след заминаването на Дефне или преди това  newsm78 newsm78 newsm78

НеЖ   Hug аз определено нямам против, даже тия дни ще погледна 1-я епизод на Този град.....  Peace даже мисля, че вече има и бг превод  Rolling Eyes Thinking

Дафина на тази снимка е със същата рокля, както когато Нера й набутва теста за бременност на вратата на тоалетната.  Thinking
Да не е казала на Йомко какъв е резултата от този тест Rolling Eyes
Дали веднага би отишла да му каже, че е бременна или ще се ослушва и чуди пак какво да прави  newsm78

Нежност, и аз нямам против новите сериали

До самата смърт - руски субтитри - мамашите не спят Laughing:
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/199 … sskom-yazyke.html

# 619
# 620
Добро утро  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Heart Eyes  Heart Eyes

Темпиджим

Коте аз мисля, че това е преди Дафина да замине. Определено драмата се случва в края на епизода.
Гледах малко от До самата смърт и ми хареса, Този град не съм го гледала, но ако дадете линкове с удоволствие ще го гледам, ще чета и от време на време ще се изказвам Simple Smile

# 621
Скрит текст:
Добро утро  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Heart Eyes  Heart Eyes

Темпиджим
тази сцена дали е след заминаването на Дефне или преди това  newsm78 newsm78 newsm78

НеЖ  Hug аз определено нямам против, даже тия дни ще погледна 1-я епизод на Този град.....  Peace даже мисля, че вече има и бг превод  Rolling Eyes Thinking
Коте аз мисля, че това е преди Дафина да замине. Определено драмата се случва в края на епизода.
Гледах малко от До самата смърт и ми хареса, Този град не съм го гледала, но ако дадете линкове с удоволствие ще го гледам, ще чета и от време на време ще се изказвам Simple Smile

Нина  Hug и аз още не съм го гледала Този град...., но четох доста отзиви за него  Peace

ето линк за 1еп. с бг суб https://www.vbox7.com/play:ba347a6c87

ПП. Да се допълня  Laughing сценаристката на Града - Едже Йоренч е писала сценария на доста хитови тр сериали - Листопад, Пепел от рози, С Русия в сърцето, Север-Юг, Квартала на богатите и Забраненият плод  Rolling Eyes. Вътре на Чачко също е по нейн сценарий  Crazy
Вай  Crazy доста сценария е писала тази жена  Thinking.

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 11:28 от kotelina

# 622
Привет Hug

Явно ще се съберем тук да обсъждаме Градът и Смъртта ( как звучи само Crazy Mr. Green ) , за което се радвам Hug

Коте, на "Вътре" Едже не е сценарист Peace

# 623
Здравейте!

След края на Ашка може би ще загледам сериала на Къванч и Туба и ще следя в темата за новини около Баръш и Елчин / ако има такива/ и някой нов проект на Ардуч бих обърнала внимание, но след магията Дефне/Йомер не знам дали ще са ми толкова интересни.

А сега е петък и да видим Мерич и сие какъв миш маш са ни забъркали и с какъв вкус ще останем след епизода, на прегоряло или нещо ммм вкусно.

# 624

Коте, на "Вътре" Едже не е сценарист Peace

значи грешно инфо съм прочела  newsm78 newsm78 newsm78

# 625
Довечера от 22 часа е откриване на кафенето на Онур Б. '' Панда" и всички са поканени / аз лично няма да го уважа Whistling/, мамашите се чудят кой от екипа ще се появи и най вече Боре дали ще е с кака, ако е така ще взривят соц мрежи hahaha, така са се филмирали, че влизам да чета при тях за да си оправя и без това скапания ден...И Елка е перманентно бременна във втория месец от ноември миналата година, като в момента се гадае на боб кой е бащата Кито или Боре, като Йомер им е светел Crazy Crazy Crazy

http://www.haberlerdetayi.com/kiralik-ask-omer-baris-arduc-sevgi … -ocak-2017/10131/

Някой може ли да каже за какво иде дума, инфото е от днес, освен биографията на Боре се говори нещо и за Гюпсе и връзката им, но с гугъл май повече се обърках отколкото да схвана нещо Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 12:32 от Slawena

# 626
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Има няма 7-8 часа и и за предпоследен път ще видим нашите ДефОм!
Тъжно но ....
Май в края на серията ще разберем дали Дефне е бременна!

До среща довечера!

# 627
Довечера от 22 часа е откриване на кафенето на Онур Б. '' Панда" и всички са поканени / аз лично няма да го уважа Whistling/,
Скрит текст:
мамашите се чудят кой от екипа ще се появи и най вече Боре дали ще е с кака, ако е така ще взривят соц мрежи hahaha, така са се филмирали, че влизам да чета при тях за да си оправя и без това скапания ден...И Елка е перманентно бременна във втория месец от ноември миналата година, като в момента се гадае на боб кой е бащата Кито или Боре, като Йомер им е светел Crazy Crazy Crazy
Joy Joy Joy
Ох, Славе, ще ме умориш Hug  Няма вика да го уважа Joy
И аз ще съм солидарна с теб и няма да ида до Стамбул заради сините очи на Онур Mr. Green  Иначе му желая успех!

# 628
Нежи, smile3503

Еличн Сангу и Баръш Ардуч са отказали участие в Беяз шоу / как са могли Crossing Arms, ами авторитета на Мис чар и бедствие :ooooh/, причина задаване на глупави въпроси..

Скрит текст:

Петък 13- Боре и кака ще се женят лятото / аууу, мъка Tired Tired Tired/, ама кое лято не е изяснено Thinking
Скрит текст:

Стига толкова Stop, че и аз ще повярвам че ЕлБар вар, ама не в паралелния свят, а тук и сега Crazy Mr. Green

Снощи гледах един от последните епизоди и там Дефне казва на ЙО" Как ще се почувстваш ако аз изчезна? Ще обърнеш света, ще чупиш прозорци за да ме намериш..." ,е  май това ще гледаме

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 13:47 от Slawena

# 629

Общи условия

Активация на акаунт