♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 50

• 70 689
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Данче, сега и фраг ще искаме....търпение му е майката, а и Мера каза че с това чудо няма нищо общо Crazy

Коте Hug

приятно но от това което аз видях май няма да повтарям епизода не съм изтървала нищо

напоследък май съвсем нищо общо няма  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 721
момичета беше ми приятно заедно да гледаме епизода  Hug Hug Hug
Hug
 аз от доста време не бях гледала сериала, защото ми доскуча, сега се престраших защото видях, че ще има чудо, пък то ни чудо ни две.
Нера беше като змия у тоз костюм, че си имаше и коланче. А онези пера дето украсиха масата за младоженците, можеше да поканят танцьорката Еда да им помогне, да завърти два три гюбека и Йо пак да попадне в ситуация ни лук ял, ни лук мирисал...., но плаща квартири и поддържа връзка с нея, защото се чувствал виновен, кой болен мозък го измисли това..... Въобще пълни измишльотини цяла серия марш "Бяла роза".
Седа беше прекрасна булка.

# 722

Благодаря за компанията, момичета! Hug

# 723
Мерич като малка майка ѝ да не я е изпускала често на глава... или е бъркала в контакта с фиби.. или са я отвличали извънземни.... не знам коя теория е вярна, ама има нещо сбъркано в мозъка на тая  smile3515 smile3515 smile3515

Отивам да пусна новата тема, че имам една две идеи за нея.. очаквайте включване  Peace Peace

# 724
  • Пловдив
И аз ви благодаря за компанията тази вечер!  Hug
Но все пак си чакам фраг!
Laughing

# 725
# 726
Мерич като малка майка ѝ да не я е изпускала често на глава... или е бъркала в контакта с фиби.. или са я отвличали извънземни.... не знам коя теория е вярна, ама има нещо сбъркано в мозъка на тая  smile3515 smile3515 smile3515

Отивам да пусна новата тема, че имам една две идеи за нея.. очаквайте включване  Peace Peace

Чакам,  Темпи интересно ми е да прочета идеите ти, товоите са 1000 пъти по-добри от тези на извънземното Мерич Hug Hug Hug
Дани за кво ти е фраг, то е ясно хепиенд и финиш на 20-ти.
Сега гледам Севдата повторение....ама тоз Бурак как играе майко мила...страхотен Heart Eyes

# 727
Славенче - макар и без тебе, джанъм, Онур откри Панда  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 728
  • Пловдив
 bobolina, И аз гледам повторението на Севдата.

# 729
# 730
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мерич като малка майка ѝ да не я е изпускала често на глава... или е бъркала в контакта с фиби.. или са я отвличали извънземни.... не знам коя теория е вярна, ама има нещо сбъркано в мозъка на тая  smile3515 smile3515 smile3515

Отивам да пусна новата тема, че имам една две идеи за нея.. очаквайте включване  Peace Peace
Една от теориите ти със сигурност е вярна джанъм  Peace hahaha hahaha
Саол за новата къща  bouquet Hug Heart Eyes

# 731
# 732
# 733
# 734
Славенче - макар и без тебе, джанъм, Онур откри Панда  hahaha hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

Така е, джанъм, мъка, мъка Sick Sick Sick

А защо Боре и Елка не ги виждам, или той бърше сополЯ на кака, а Елка като добра баба си души кюпечетата у тях Whistling

Общи условия

Активация на акаунт