♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 50

• 70 712
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте , момичета! Hug Hug Hug

Снегът направо ни затрупа!

Благодаря за озета и фотото от новата серия! bouquet

Озета е малко постничък , ама все пак го има! Mr. Green

Възгледите на Корай за футбола...и тук трябва да има парти и нещо за хапване! Joy Joy Joy

Сигурно Йомер и Дефне ги тресе от вероятността отрочето им да носи името му и поне малко от "чара' му!

Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Славенче, Коте Heart Eyes Heart Eyes и други фенове са готови с проект за ЕлБарите, така че побързайте с вашия ! Wink

# 541
  • Разград

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 15:22 от vania_e

# 542
Да се намеся и аз / не че някой ме пита, ама  Mr. Green/ - Коте заглавието ти е супер, ама имената  Shocked Shocked Дай нещо по- нормално  Whistling

# 543
  • Разград

В «ЛЮБВИ НАПРОКАТ» БОЛЬШОЙ СПОР!🔥
Дефне и Омер, отныне, в ожидании совершенно других волнений. Когда Дефне будет узнавать , беременна она или нет, наконец-то секрет Омера выходит наружу.
В то же время, на повестке дня матч на площадке. Команда Корая против команды Синана и Омера😂... Если выиграет команда Корая, имя первого ребёнка (если будет мальчик, конечно же)
будет - Корай!
Айтекин-судья!
Ну,давайте посмотрим...
С другой стороны, наконец делаются первые шаги, чтобы помириться с семьей Дефне. Исо сделает будку для уличных собак , это будет поводом для многих вещей...

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 15:33 от vania_e

# 544
Да се намеся и аз / не че някой ме пита, ама  Mr. Green/ - Коте заглавието ти е супер, ама имената  Shocked Shocked Дай нещо по- нормално  Whistling

Темпи
, Heart Eyes и мен имената доста ме стреснаха! hahaha hahaha hahaha

Само две серии ни останаха, та няма да дочакаме пълната версия на сем. Ипликчи! no

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 15:31 от alex_94

# 545
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Да се намеся и аз / не че някой ме пита, ама  Mr. Green/ - Коте заглавието ти е супер, ама имената  Shocked Shocked Дай нещо по- нормално  Whistling

джанъм  Hug Heart Eyes включвай се и да напарвим едно Трио сценарио уомън  Blush Laughing Laughing Laughing

Темпи
, Heart Eyes и мен имената доста ме стреснаха! hahaha hahaha hahaha

Алексче   Hug Heart Eyes ами все пак на прима виста на момента туй ми дойде пък  Crossing Arms и кво не ви харесват  Rolling Eyes Thinking

# 546

Алексче  Hug Heart Eyes ами все пак на прима виста на момента туй ми дойде пък  Crossing Arms и кво не ви харесват  Rolling Eyes Thinking

Kote, Heart Eyes не съм на ясно джанъм с етимологията на турските имена, ама за тези ми дойдоха едни  закачливи асоциации... Crazy

# 547

Алексче  Hug Heart Eyes ами все пак на прима виста на момента туй ми дойде пък  Crossing Arms и кво не ви харесват  Rolling Eyes Thinking

Kote, Heart Eyes не съм на ясно джанъм с етимологията на турските имена, ама за тези ми дойдоха едни  закачливи асоциации... Crazy

Скрит текст:

ти какви мислиш че бяха и мойте асоциации  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 548

Нова- сет- май се избира подарък за нечия сватба, Синан?

# 549
# 550
Славенче,  Heart Eyes докторът антибиотик от коя група ти предписа, че да знаем на запад или на изток ще се развива действието?

На Борко много ще му отива да играе арабски шейх, а Елчин за тия места ще е голяма екзотика!

Темпи,  Hug прекрасни са! newsm03 Феновете твърдят , че тези снимки са зад кадър!

Борко по един и същи начин гушка Елчин и бебока, с  толкова много нежност! Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 16:59 от alex_94

# 551
Скрит текст:
Славенче,  Heart Eyes докторът антибиотик от коя група ти предписа, че да знаем на запад или на изток ще се развива действието?

На Борко много ще му отива да играе арабски шейх, а Елчин за тия места ще е голяма екзотика!

Темпи,  Hug прекрасни са! newsm03 Феновете твърдят , че тези снимки са зад кадър!

Борко по един и същи начин гушка Елчин и бебока, с  толкова много нежност! Rolling Eyes

smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 552
Хич не ми прилича на фотошоп  Whistling Whistling

Нова  Heart Eyes

# 553

smile3518 smile3518 smile3518

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 18:45 от alex_94

# 554

Нови  Crazy Crazy

От началото на втори сезон  Peace

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 21:30 от tempestad

Общи условия