♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 50

• 70 635
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Славенче   Hug Heart Eyes
 newsm09 щом Елка и Боре са отказали участие при Беяз то това е цяла драма  ooooh!. Кой ще й похвали великия шедьовър и добрата душица направо се притесних за нея пък и няма да може да разкаже за сватбата на незнайно кое точно лято  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 631
Коте, Hug като дойде петък и тази излиза на светло като някой призрак, все ми едно БОре с коя е, защото не е с мен Mr. Green, но в Гюпсе има толкова дразнещи неща, като започнеш с визия и свършиш с поведение, таланта се губи някъде в неизвестното... Абе като щастливи, нека се вземат, после е най лесно да се разведат няма да са първите нито последните.

От фрага: май Дафа по принцип си обича кисели зелени ябълки /и на мен Грени смит са ми любимите /

- Мы о говорили о зеленом яблоке. Что сделать? Сказать, чтобы принесли? Ты и так любишь.
- Аа, минуточку. Я и так люблю яблоко, не так ли? Я люблю зеленое яблоко. То есть и так люблю. Нет, ничего странного в этом. Ты видел, да, как я дома так ела зеленое яблоко?
- Конечно.
- Конечно, охх. Хорошо.

# 632
  • По света и в нас.
Довечера от 22 часа е откриване на кафенето на Онур Б. '' Панда" и всички са поканени / аз лично няма да го уважа Whistling/, мамашите се чудят кой от екипа ще се появи и най вече Боре дали ще е с кака, ако е така ще взривят соц мрежи hahaha, така са се филмирали, че влизам да чета при тях за да си оправя и без това скапания ден...И Елка е перманентно бременна във втория месец от ноември миналата година, като в момента се гадае на боб кой е бащата Кито или Боре, като Йомер им е светел Crazy Crazy Crazy

http://www.haberlerdetayi.com/kiralik-ask-omer-baris-arduc-sevgi … -ocak-2017/10131/

Някой може ли да каже за какво иде дума, инфото е от днес, освен биографията на Боре се говори нещо и за Гюпсе и връзката им, но с гугъл май повече се обърках отколкото да схвана нещо Rolling Eyes
Славе,бива ли да не уважиш  Онур. Joy Joy Joy
Под  статията има за фрагмента на 23 серия колко е гледан,не знам защо не споменат за този на 68 серия,че бие 1 милион гледания.

# 633
Имам чуденка Flutter

Как щяхте да се държите ако бяхте на мястото на Гупсе? Crazy

# 634
Имам чуденка Flutter

Интересно, до колкото се знам няма да обръщам внимание щом съм сигурна в човека до себе си. Но аз не съм обществена личност и за мен демонстрацията на непукизъм от нейна страна / не следя редовно разните и там туитър и инстаграм/ си е напълно нормална реакция. Колкото и феновете да не я харесват/обиждат и си вярват, че ЕлБар вар Баръш си е до нея, без значение каква е. То пък да не сме всички китки за мирисане я Whistling

Нежи, а ти newsm78

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 15:40 от Slawena

# 635
Коте, Hug като дойде петък и тази излиза на светло като някой призрак, все ми едно БОре с коя е, защото не е с мен Mr. Green, но в Гюпсе има толкова дразнещи неща, като започнеш с визия и свършиш с поведение, таланта се губи някъде в неизвестното... Абе като щастливи, нека се вземат, после е най лесно да се разведат няма да са първите нито последните.

Славе, тая дори не ми се коментира  Naughty толкова ми е противна  Peace

Имам чуденка Flutter

Нежи на нейно място ако съм сигурна в партньора си, изобщо няма да обръщам внимание на феновете  Naughty. Ако зорлен не се набиваше в очите на хората, никоя нямаше и да я отразява  Peace, така че за мен тя сама си заслужи цялата тая помия която се излива по неин адрес  Naughty

# 636
Нежи, smile3503

Еличн Сангу и Баръш Ардуч са отказали участие в Беяз шоу / как са могли Crossing Arms, ами авторитета на Мис чар и бедствие :ooooh/, причина задаване на глупави въпроси..

Скрит текст:
Тя откачена и фабричните настройки блокирани, но и той като нея с тази женитба станаха и смешни и жалки, къде е мъжкото у него да и забрани да ръси простотии

Петък 13- Боре и кака ще се женят лятото / аууу, мъка Tired Tired Tired/, ама кое лято не е изяснено Thinking
Скрит текст:

Стига толкова Stop, че и аз ще повярвам че ЕлБар вар, ама не в паралелния свят, а тук и сега Crazy Mr. Green

Снощи гледах един от последните епизоди и там Дефне казва на ЙО" Как ще се почувстваш ако аз изчезна? Ще обърнеш света, ще чупиш прозорци за да ме намериш..." ,е  май това ще гледаме

# 637
Скрит текст:
Нежи, smile3503

Еличн Сангу и Баръш Ардуч са отказали участие в Беяз шоу / как са могли Crossing Arms, ами авторитета на Мис чар и бедствие :ooooh/, причина задаване на глупави въпроси..

Скрит текст:
Тя откачена и фабричните настройки блокирани, но и той като нея с тази женитба станаха и смешни и жалки, къде е мъжкото у него да и забрани да ръси простотии

Петък 13- Боре и кака ще се женят лятото / аууу, мъка Tired Tired Tired/, ама кое лято не е изяснено Thinking
Скрит текст:

Стига толкова Stop, че и аз ще повярвам че ЕлБар вар, ама не в паралелния свят, а тук и сега Crazy Mr. Green

Снощи гледах един от последните епизоди и там Дефне казва на ЙО" Как ще се почувстваш ако аз изчезна? Ще обърнеш света, ще чупиш прозорци за да ме намериш..." ,е  май това ще гледаме

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 638
Скрит текст:
Нежи, smile3503

Скрит текст:

Скрит текст:

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

И аз това се чудех, но и друг път се е случвало Thinking

# 639

Защо Елка така си е напрегнала вратните жили, а на Боре му са се появили бръчки около носа, бая зор ще е било да си натискат устните Mr. Green

# 640
#като чудо

# 641
#като чудо

Скрит текст:

Ще го видим що за чудо е.

Мерич предупреждава "Нямам нищо общо с това." Mr. Green

# 642
#като чудо

Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 643
#като чудо

Скрит текст:

То тя кога ли е имала  Mr. Green Mr. Green

Само не разбрах като чудо Дефне ще избяга, като чудо Йомер ще я намери, като чудо Дефне няма да е бременна /това наистина ще е чудо след толкова "сдобрявания" в турски сериал, ама   Thinking Thinking/ или като чудо най- после ще видим свястна серия, която наистина ще ни хареса  Whistling Whistling

# 644
  • По света и в нас.
Имам чуденка Flutter

Най-малкото едва ли щеше да качвам идиотски клипчета и да се правя на заплес.Ако не беше толкова парадирала из медиите им и отговаряла на феновете едва ли щяха толкова да я плюят.

Общи условия

Активация на акаунт