"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 5

• 142 597
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Eто, дано това то свърши работа.
http://play.novatv.bg/programi/prosti-mi/806543?autostart=true

# 136

Има ли начин някоя от вас да ми пусне днешната серия. Не го следя редовно, нито изглеждам сериите от край до край, но днешната ми ще да видя един-два епизода.

В Нова плей не можеш ли да гледаш?

В телефона не!

# 137
Az ot telefona gi gledam ot nova play

# 138

Преди можех и аз. Но сега не. Иначе нямаше да попитам, нали?

# 139
Във vbox7 също ги има.

# 140

Има ли начин някоя от вас да ми пусне днешната серия. Не го следя редовно, нито изглеждам сериите от край до край, но днешната ми ще да видя един-два епизода.
Ще ти пусна линк, аз някоЙ, дано стане. Във vbox7.
https://www.vbox7.com/play:181f7cee05
Това е днешната. Ако съм изпуснал някой епизод го гледам във vbox7. Там също ги качват от Нова.

# 141
Аз също гледам през телефона нова плей,малката като не ми дава да гледам сериала,го гледам по-късно

# 142
В коя серия Кемал идва на себе си?

# 143
Бахар прави опит За самоубийство(мисля,че заради Осман и опитите да и вземе Юсуф,а и Заради Кемал)Кемал вижда как пие хапчетата и припада и така си връща паметта.Това се случва след около 10 наши епизода.Междувременно се появява бащата на Ейлюл и Фериде,А Ейлюл влиз в затвора.

# 144
Момичета, а Осман защо ще иска да вземе детето на Бахар? Ейй, побъркаха я тая жена, няма такава страдалка като нея в целия филм! А от Кемал съм много разочарована.. Хем разбра, че има прекрасна жена, син, близки, хем продължава тайно да звъни на Аслъ, която дори визуално не може да стъпи на малкия пръст на Бахар по хубост.. А кога ще забременее въпросната Аслъ и ще умре?
Ех, страсти и неволи!  Laughing

# 145
Бахар хич не е за съжаление, през целия сериал само тръшкане и сълзи от нейна страна.

# 146
И това е така, и тя дразни на моменти, но не може да се отрече, че обича мъжа си и беше единствената, която го търсеше активно и не се отказа от него! Peace И за благодарност сега ще се опитат да й вземат Юсуф.. Тия Козан са отвратителни!

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 19:52 от Алиса_в_страната_на_чудес

# 147
Козан, че са гадни, гадни са, но Бахар сякаш ме по-дразни. От моя гледна точка, Бахар ми е по-дразнеща и от Ейлюл.

# 148
Бахар понякога се държи като гъска, но иначе е добра и обичаща и от цялото й семейство тя ми е най-положителният образ. Laughing Не харесвам Севги /проста и властна/, Кадер /злобничка и елементарна/ и Умут /отговаря на определението турски бей, всички трябва да му се подчиняват и думата му е закон/.
Ейлюл е мръсница, на моменти ми е жал за нея, но тя бързо прави поредната мръсотия и ми минава съжалението. Simple Smile
Общо взето от целия филм няма някой, който да не ме дразни поне малко. Wink

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 21:02 от Алиса_в_страната_на_чудес

# 149
Инджи скоро ще се разбере, че е бременна, но докато умре... Ще ни скъса нервите. Има сватба с Кемал, развод, после се съюзява с Демир (докторът, детосе жени за Бахар), появява се бившият й. Ще гледаме много мъка на Бахар, благодарение на Инджи.
Накрая Демир я застрелва и я заравя на къра. После не помня дали намираха тялото, май да.

Общи условия

Активация на акаунт