"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 5

• 142 610
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря, Джони! bouquet
А Кемал наистина ли я обича тая Инджи или има друга интрижка, която го свързва с нея? Някъде четох, че Юсуф се разболява и се нуждае от трансплантация от брат/сестра, затова Кемал прави дете на Инджи и се преструва, че я обича..

# 151
Той прави детето случайно, нали видяхте, докато е с амнезия.
Мисля, че в последствие се разбира за болестта на Юсуф, трансплантацията може да бъде извършена само от брат или сестра, а Бахар не може да има повече деца.
По този начин той се принуждава да бъде с Инджи. Тя прави много номера и той няма избор - развежда се с Бахар.
Инджи май беше разбрала, че Кемал не я обича и се готвеше да замине, но той я налъга.
После Кемал казва причината само на баща си, а горката Бахар преди развода прави опит за самоубийство, след което (в 5 сезон) остава инвалид.
 Един доктор й помага на пътя и тя напук на Кемал се омъжва за него. Джесур умира, но разбира защо Кемал е със сестра му, оставя й бележка с истината, но Осман успява да я отмъкне и така Инджи не разбира.

После ражда момиче (бебето и то умира по-късно и Кемал и Бахар много страдаха), но онзи докторът нарочно сменя бебетата, за да не може трансплантацията да се осъществи.
Идеята му е той да намери донор и да спечели Бахар.
Кемал казва доста късно истината на Бахар, но докрая не спират да се обичат. Тъпите сценаристи така и не ги събират повече официално.
Демир убива Кемал в пожар.
В 6 сезон дава наркотици на Бахар, тя го убива и се омъжва за Онур. Там изведнъж Бахар може да забременее и... сериалът се поразмества.
6 сезон не ми харесва, там Фериде и Джунейт се развеждат, но 5 ще го чакам с нетърпение.

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 22:34 от JonyBonboni

# 152
Много ти благодаря, Джони! bouquet
Колко тъжно за Бахар и Кемал.. Така се надявах да се съберат.. от всички любови във филма тяхната ми е най-истинска.. Sad Можел е да каже поне на нея защо е с Инджи, а не да я лъже и да си съсипват силната връзка..

# 153
Той й казва. Те имат хубави моменти заедно накрая на 5 сезон. Кемал не се отказва. Тя също го обича, но като е омъжена за Демир.. Онзи не й даваше развод, доколкото помня, правеше много номера. Кадер се омъжва за Махир и викат за свидетели Бахар и Кемал и той се пука от злоба.
Винаги е близо до Бахар и Юсуф.

# 154
Момичета, някой знае ли защо нова актриса изпълнява ролята на Лейля, любимата на Омут?

# 155
  • Пазарджик
Момичета, някой знае ли защо нова актриса изпълнява ролята на Лейля, любимата на Омут?

Защото предишната актриса са я поканили  да участва в сериала "Черна любов" и тя е приела.

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 07:53 от Данилина

# 156
Предишната актриса беше прекрасна. Heart Eyes

# 157
  • София
Бахар и Кемал си смениха ролите, сега той гледа като теле. Еййй , то бива драми, ама чак пък толкова.

# 158
Тая Кадер много ме дразни  Shocked Как се подведе по тоя нещастник. Щял да се жени за нея, да бе да, то да си заслепен от любов бива, ама чак пък кон с капаци да станеш ...  ooooh!

# 159
  • тук, на мястото си
Бахар е прекалено настоятелна и на Кемал му идва малко в повече. От картинките които гледах в ютюб останах с впечатление, че "отвличането" е нарочно, Осман се връзва на акъла на Бахар  за да може Кемал да си върне паметта. Но може никак дори да не съм права.
Днес ще разберат, че Зюхре не може да вижда, тя още не знае че Кемал е жив.

# 160
  • София
Бахар е прекалено настоятелна и на Кемал му идва малко в повече.
Абсолютно!  Sick
Но пък намирам и за противоестествено Кемал, който въпреки, че вече е напълно уверен кой е,  не проявява никакво чувство към собственото си дете... дори да не го помни !!!  ooooh!

# 161
Никак не разбирам защо Лейля не казва нищо на Умут?
Нали уж го обича, трябва да си имат доверие. Защо мълчи и го прикрива?
Освен да се чувства гузна, че заради нея си пати Кадер. Много нелогично.
Отново гледам Берат и Джесур и не мога да взема решение кой е -по.. Mr. Green
Инджи се загуби, което пак е тъпо. Нали уж беше много влюбена. Как нейния Дениз си тръгна? Какво й каза, когато й се обади?
И не разбирам в тая бъркотия как отново ще "доведат" бай Шахин във филма. Joy

# 162
  • София
Ама връщането на Шахин скоро ли ще бъде!? Ужас... не мога да го гледам!  smile3511

# 163
Не знам, ама накрая на сезона, когато Бахар скача от сградата, Шахин вече го има във филма.
Скоро идва и бащата на Фериде.
И се събират едни брадати... Аллах акбар Mr. Green

# 164

Общи условия

Активация на акаунт