"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 5

• 143 221
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Момичета 2 седмици не съм гледала сериала,защото съм на лекции по 12 часа SadНякой,ако има време, може ли да ми разкаже най-важното или да ми даде линк от сайт ,където да пише какво се е случило Praynig

# 211
Здравейте  Hug
Господин Азис да не би да е бащата на Ейлюл и Фериде?

# 212
Той е.  Peace
Женен е за една кикимора, ще се появи и тя. Мисля, че Ейлюл и Фериде ще живеят при него.

# 213
Той е.  Peace
Женен е за една кикимора, ще се появи и тя. Мисля, че Ейлюл и Фериде ще живеят при него.

Благодаря за бързия отговор  Hug
А каква е истината за пожара  Thinking Защото като гледам и слушам Азис той не мисли за отмъщение, а говори, че вече ще открие децата си.

# 214
Здравейте, изпуснах епизода до сега(последните реклами) Случи ли се нещо интересно, освен появата на бащата на Ейлюл и Фериде?

# 215
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Хм! Горкият Осман....Мислеше да си вземе внучето....Ама отде да знае, че на Кемал хич не му е до това, да гледа бебе...Той си мисли за Аслъ-Инджи......Тя е сегашната му любов... Weary

# 216
  • София
Хм! Горкият Осман....Мислеше да си вземе внучето....Ама отде да знае, че на Кемал хич не му е до това, да гледа бебе...Той си мисли за Аслъ-Инджи......Тя е сегашната му любов... Weary
#Crazy #Crazy #Crazy  #Crazy #Crazy ooooh! Joy
 Peace Peace Peace

# 217
  • София
Здравейте на всички,отдавна не съм писала в темата,но следя сериала. Много ми е интересен сега,някой знае ли какво ще стане със Саит и Кадер?

# 218
  • София
Здрасти!  Simple Smile  Тук някой беше писал, че се женят и Кадер го убива, след като разбира, че я е излъгал... Лично аз не съм чела другаде нищо за тях.  newsm78

# 219
  • ГО
Бащата добър ли е или лош?

# 220
Сега се прибирам и пускам тв. Азиз как попадна в дома на Ейлюл?

# 221
  • София
Миналата Лейля ми харесваше много повече.Тази играе много дървено и няма никаква емоция у нея,гледа като теле каквото и да се случи.

# 222
И на мен ми харесваше повече предишната Лейля.. С тия огромни зелени очи.. Беше прекрасна! Heart Eyes

# 223
  • София
Сега се прибирам и пускам тв. Азиз как попадна в дома на Ейлюл?
Този, който му е дясна ръка /явно/ отключи с нещо като кламер  Joy като стой, та гледай... и този баща като Осман е от "добрите", май...  Joy
И дано, ще се радвам да има още един баща, който е готов да мине през "трупове", за да защити семейството си...  Wink Joy

# 224
  • Край ''синьосиньото синьо море''
#Crazy #Crazy #Crazy  #Crazy #Crazy ooooh! Joy
 Peace Peace Peace

Ей, от бързане съм объркала имотикона.... Mr. Green Надявам се, въпреки това иронията да е проличала...
 newsm53   Това е истината!!!! Peace

Общи условия

Активация на акаунт