"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 3

• 98 370
  • 741
  •   1
Отговори
# 570

ПП  На 6 януари православното християнство празнува Богоявление, празник най-древен още през II век, но до IV век той се съединявал с Рождество Христово. Общият празник за двете събития се наричал Богоявление, защото при кръщението Си във водите на река Йордан Иисус Христос се явил  на света за обществено служение. Чрез раждането Си Той се явил на света в плът. По-късно Църквата приела да празнува двете събития поотделно - на 25 декември Рождество Христово, а на 6 януари - Богоявление. (Това по повод молитвите към несъществуващия светия Йордан!!!)
Извинявам се на всички, че съм ги заблудила за съществуването на свети Йордан!  Embarassed Embarassed Embarassed
Хич не съм мислила като съм писала, не че не  знам, но, разбира се, вие имате право да не ми вярвате, че все пак донякъде съм запозната с Православието.  Embarassed
Все едно Сюхан да повярва на Джесур, който я лъже непрекъснато от началото до последно, че наистина я обича, а не й сваля звезди, защото иска да нарани чрез нея баща й.
Така че, няма повече да се обяснявам.
Хубавото е, че има бдителни, които ходят от тема в тема да ме поправят.
Благодаря им!  Hug
Чувствам се важна, значителна и привилегирована.  bowuu

# 571
  • Дъблин
Здравейте,

много много харесвам този сериал!!! Нпараво се вманячих!

Един въпрос - защо тази седмица нямаше серийка?

# 572
Здравейте,

много много харесвам този сериал!!! Нпараво се вманячих!

Един въпрос - защо тази седмица нямаше серийка?

-----------------------------------------------------------------------------------
Привет,
Герчулина Hug
ами, според мен,
защото , може би екипа има малка новогодишна ваканция newsm78
---------------------------------------------------------------------------------------
https://www.instagram.com/p/BO7jA2BhPPz/

Скрит текст:
Заснеженный Стамбул и голуби от папы Тубы сегодня уже видели, теперь - солнце и жаркая Индия от мамы))☀😄
Из инсты Хандан-ханым

Според мен, децата са пред майката на Туба newsm78

# 573
Тахсин, че е измамник и убиец, спор няма, Joy а най- лошото е, че е абсолютно осъзнато такъв. Мисли си, че светът му е длъжен и виновен, защото е нямал шанса да бъде отгледан в семейство с любов и в охолство, затова сега го иска на всяка цена за децата си. Само в един разговор с Адалет изказа нещо като съжаление, имаше нотка на разкаяние- не, по-скоро на равносметка... че всичко около него е лъжа, само тя е истина... и ще има да бере плодовете на тези лъжи тепърва... а той какъв е манипулатооор!!!
На картините, той, според мен открадна и копията и оригиналите от къщата. Нали Хасан му разказа за идеята да продаде, за да направи бизнес... за това, с копията, знае само Михрибан, нали Тахсин и се похвали, показвайки тубусите с платната малко преди святбата си с нея... несъстоялата се. Кой е нарисувал вторите копия, с които Джес замени копията на баща си, е все още неясно. Но като знаем, че Джес е хвърлил голяма част от авоарите си в подготовка на отмъщението, какво му пречи да е намерил добър художник...  Още по- шантаво ще е, ако е купил оригиналите !!!  Joy  ( нали на Михрибан разследването доведе до отговор, че има нещо странно около тях) и ги е заменил за картините на баща си, които за него са безценни...   Crazy така няма престъпление, но има доказателство  newsm78 Joy

Момичетаа hahaha в какви писания и размисли ме вкарахте! А нетът ми едвам капе Joy за сърфиране из епизодите в търсене - забрави! ooooh!

ПП Имам едно питане за мнение... хубаво е намислил Джес да си връща откраднатия живот, ама каква гаранция има, че неговият баща би довел бизнеса до такива нива?! Ми никаква!  Naughty не съм убедена, че има право да иска чак всичко от Техсин... вот вам казус, пък сега Joy да му мисли Бану  Crossing ArmsJoy

Hug Hug Hug

# 574
Здравейте в нощта между Богоявление и Ивановден Дръзки и Красиви, момичета

Боби Освен крепко здраве на теб и близките ти, пожелавам и добър късмет във всички начинания!  Peace
Цветя за теб от Джес Heart Eyes

Честит Имен Ден на всички с имената Иван, Иванка, Ива, Ивайло... smile3525 Да са живи и здрави, и да си носят името с чест! Peace

Звезди Hug не мисля, че фигурата пред баба Хандан е на някое от децата. Според мен е жена, която носи черна чанта на дясното рамо

Скрит текст:
Тахсин, че е измамник и убиец, спор няма, Joy а най- лошото е, че е абсолютно осъзнато такъв. Мисли си, че светът му е длъжен и виновен, защото е нямал шанса да бъде отгледан в семейство с любов и в охолство, затова сега го иска на всяка цена за децата си. Само в един разговор с Адалет изказа нещо като съжаление, имаше нотка на разкаяние- не, по-скоро на равносметка... че всичко около него е лъжа, само тя е истина... и ще има да бере плодовете на тези лъжи тепърва... а той какъв е манипулатооор!!!
На картините, той, според мен открадна и копията и оригиналите от къщата. Нали Хасан му разказа за идеята да продаде, за да направи бизнес... за това, с копията, знае само Михрибан, нали Тахсин и се похвали, показвайки тубусите с платната малко преди святбата си с нея... несъстоялата се. Кой е нарисувал вторите копия, с които Джес замени копията на баща си, е все още неясно. Но като знаем, че Джес е хвърлил голяма част от авоарите си в подготовка на отмъщението, какво му пречи да е намерил добър художник...  Още по- шантаво ще е, ако е купил оригиналите !!!  Joy  ( нали на Михрибан разследването доведе до отговор, че има нещо странно около тях) и ги е заменил за картините на баща си, които за него са безценни...   Crazy така няма престъпление, но има доказателство  newsm78 Joy

Момичетаа hahaha в какви писания и размисли ме вкарахте! А нетът ми едвам капе Joy за сърфиране из епизодите в търсене - забрави! ooooh!
ПП Имам едно питане за мнение... хубаво е намислил Джес да си връща откраднатия живот, ама каква гаранция има, че неговият баща би довел бизнеса до такива нива?! Ми никаква!  Naughty не съм убедена, че има право да иска чак всичко от Техсин... вот вам казус, пък сега Joy да му мисли Бану  Crossing ArmsJoy

Hug Hug Hug
Лу Hug много си права за това, че никой не знае какво би направил бащата на Джес, ако  Тахсин не му беше откраднал живота. Дали би успял така, или не-  няма кой да каже. Защото живота е много разнообразен и причудлив. Едно кривване от посоката, по която си поел може да промени живота до неузнаваемост Peace В последната серия разбрахме, че богатството на Тахсин се дължи и на тъмни сделки със султанит. Дали Хасан би участвал в подобни сделки? newsm78 До сега ни го представят като праволинеен човек, който спазва закона, и то само чрез спомените на Джес. Ама дали е наистина е бил такъв? newsm78 Надявам се СЦ да ни дадат повече яснота за подбудите на героите в миналото Peace

Относно 2 трей Салих казва на Джес, че Тахсин не е истинския убиец на баща му Peace Но той продължава да е вярно куче на шефа си. Продължавам да се чудя с какво толкова Тахсин го е заробил, че да извършва всичките му мокри поръчки? newsm78 Та в трея има момент, когато някой (предполагам че е Салих) проверява разлято масло. И после гледа с един ехиден поглед колата на Джес Peace Предполагам, че по някакъв начин ще му повреди колата с идеята да стане инцидент и Джес да пострада. Ама кога ли ще е това в серията? newsm78  По средата или в края? newsm78

Лека нощ!

# 575
Добро зимно утро! Laughing

Много размисли около картините сте написали! HugПредполагам ще има още развитие около тях! Laughing

Лу Hug е поставила интересен казус! LaughingПрава си,дали Хасан щеше да постигне това ,което е направил Тахсин!Но и по какъв начин го е постигнал,също е важно! Peace

Честит Ивановден на всички! Hug Hug Hug

Да почерпя за здравето на внучката ми Йоана! Laughing Heart Eyes
Скрит текст:

При нас снощи спря да вали сняг,но на сутринта започна отново! Laughing

Приятна снежна събота! Hug

# 576
Добро утро на Ивановден.
Днес моя, син и моята майка са именяци.
Скрит текст:

Честито на всички, именяци.

Канти Hug
може би си права, но според мен децата са с майката на Туба. Peace

# 577
  Честит празник на именниците! bouquet

# 578
Здравейте !
Честит празник на всички ,които носят имената Иван ,Иванка ....
 Звезди,
 Да са ти живи и здрави синчето и мама .. newsm51 newsm51 newsm51
 Златина ,
 Да е жива и здрава внучката и нека с гордост си носи това красиво име. newsm51

От Мип Маркет за Нашия сериал-  с най-голям  интерес и шум ..
Цитат
MIP Markets ‏@mip  1 hr1 hour ago
What's Buzzing on #FreshTV? Watch this winter’s freshest TV shows, courtesy of @TheWitFreshTV http://-spam220-/YVhN307Krc2

И от Башак Дизер ... с надпис на снимката
"Щял да прави Снежен човек.."

А принцеските на Туба се радват на снега и си правят снежни топки ..От инстаграма на Т.Б.

и още снимки от екипа ..

Последна редакция: сб, 07 яну 2017, 12:29 от Maya@

# 579
Здравейте!  Hug

Честит празник!  Hug
Звезди  Hug Злати  Hug да са ви живи и здрави именниците! Късмет и много щастие!  Hug

Хубав ден на всички!  Hug

# 580
Здравейте Hug
Честит празник на всички именници.

Звезди Hug newsm51Злати Hug smile3525
Да  ви са живи и здрави именниците. Много късмет  и само
позитивни дни на празнуващите.

# 581
Здравейте! wavey wavey wavey

Зимата, колкото и трудна да е, е  чудесна и красива, не мога да се нагледам на тази снежна картина навън.

Честито на всички именници, които празнуват днес! Бъдете  живи и здрави и дано ви се множи името!

Звезди, Злати, ЧЕСТИТО! newsm51

Бояна, Hug със закъснение ти пожелавам здраве и хубави дни за твоя имен ден! newsm51

Днес по стар обичай дядо ми винаги слагаше на масата киселото зеле и греяна ракия.
Спазих обичая, а пък и времето е подходящо за това меню Grinning Grinning

Скрит текст:

# 582
Момичета, Благодаря ви от сърце. Hug bouquet
Обаче имам проблем с компа.
Нещо, май се е прецакал хард-диска, сам се изключва и ми дава грешки, а уж е нов на 2 години е.
Скрит текст:
#New
Из Инстаграм Онура.
МАЙЯ — Стамбул снег идет !!!

# 583
Привет! Laughing

Саби HugМайя HugЛинка HugВичи HugДимана Hug,благодаря ви много за пожеланията! bouquet

Звезди Hug,честити именници! newsm51  smile3525

Да са здрави,обичани и много щастливи! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

Нов клип-Cesur Sühan 😍Ümid-Bora"Nikah masası"

https://youtu.be/FkYGmCDrxNc

# 584
Здравейте! Simple Smile Simple Smile

Настигнах ви! Simple Smile Да си кажа и аз за сериала, интересен е. Харесва ми сюжета, историята на семейството на Джесур и как е присвоил всичко Тахсин, историята около замяната на картините- оригинали и копия и тн. Нещата в миналото са чок ентересант. Другото, което ми допада е, че са изградили интересни образи. Освен Джесур и Сюхан са ми интересни и другите герои, почти без изключения. А това много рядко се случва. Всички артисти си играят много добре ролите и са много добре подбрани.

Единственото много наивно нещо ми е бременността на Джахиде, според мен просто е обречена да я разкрият. Та тя дори няма корем, а е в 5ти месец вече.  Rolling Eyes И никой от обкръжението й не забелязва това Как мисли да го кара до девети без корем не знам. Надявам се сценаристките да не подценяват толкова зрителите и да измислят нещо по този въпрос. Дори на Хюлия не й личи, че е бременна. Докога? newsm78 Надявам се Адалет да ги заподозре и да ги разкрие в последствие.

Другият слаб момент е това, че майката на Джесур е при него, естествено, че жена с подобна болест е много опасна за плана на Джесур. Както виждаме покрай нея доста бързо Тахсин  разбра, че Джесур е син на Хасан. И въобще ясно е, че такава жена ще се разприказва, това е голям минус за Джесур.

Освен това ако Тахсин искаше да се отърве от Джесур щеше да поръча да го убият вместо да  го вкарват в затвора. Може би и това ще видим след няколко серии.

Не знам как ще се развие любовта между Сюхан и Джесур. Или тя трябва да се откаже от баща си и да го зачеркне завинаги, или тяхната любов ще е невъзможна.  

Дива Hug, много ми харесват анализите ти, много точни и конкретни. Помагат ми да си изясня някои неща, които не са ми ясни. Simple Smile

Искам да ви помоля да ми кажете коя е песента, която свири на първия танц на Джесур и Сюхан, когато Джахиде ги раздели и отиде да танцува в Джесур. Тази турска балада е много известна и са я пускали и в други дизита и на мен много ми харесва  и искам да я имам. Благодаря ви предварително! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт