Съпруги на военнослужещи - 21

• 62 338
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • София
ДУНДИ, казваш, че се запролети? Успокой коня, зелена трева ще има. В изобилие Mr. Green

САД УОМАН, казваш, че никак не ти е пролетно? Веднага те диагностицирам. Липсва ти нашата компания. Я по-честичко наминавай, после ще кажеш как е. Simple Smile А "гостените" ще поседят още десетина дни. Кой бяга от хубавото?

ДАНИТИ, казваш, че телефона те ядосва? Я го шибни в стената. Идва 8-ми март. Може нов да получиш Wink

МЪНИЧЕ, казваш, че проектираш направо 3Д на компа? Ами можеш-проектираш. Аз го карам по бабешки с хартийки.hahaha Joy

Хайде стига се халосвах, ами да скачам в ботушите и да поемам към тръстиката. Няма да ми се размине tooth

Довечера пак. Hug

# 646
СГГ newsm59,много много щастие и късмет ти желая
И ние сме на тема разместване,че дребното дяволче иска да спи при мен и я преместихме в дървената кошара,която използвахме за каката и я долепихме до спалнята-хем да е до мен,хем не съвсем.Каката сега спи при мен,а ММ изгонихме на дивана,та сега мисля варианти за разместване на спалнята да сложа легло и за каката,че не е честно аз да не спя по цяла нощ,а ММ да си се наспива и после да пита от какво съм изморена като не съм на работа

# 647
Добър вечер..  Heart Eyes

СГГ, бъди жива и здрава, много щастие и усмихнати моменти!  bouquet Hug
Фло , тази вечер за теб са  Hug Hug

Мъниче, добре че поясни какво е това с листчетата, че 5 минути му се чудих като го видях преди  Laughing Laughing hahaha Rolling Eyes
Димитроваа, , Сад уомън, Данити,, Лунно цвете Hug Hug
Джули, имате палчета и от мен, дано всичко стане както искате..  Peace

Дунди,  и на мен много ми харесва това запролетяване.. ама наистина много..  newsm74
Между другото дали тази вечер към 18:10 бяхте на Еко-то на Бялата воденица, или съм се припознала  Thinking Rolling Eyes

При мен нищо ново, все едно и също ежедневие, та затова и отвреме на време само ви чета, без да се включвам  Peace Peace Hug

# 648
  • Пловдив
Мис Ю, бяхме, а ти защо не се обаждаш? Или видя, че гледам лошо? Един младеж - касиер в един магазин ми образува нерви. Накрая ММ го отнесе. Ама и той си го изпроси. Сега съм му сърдита.  Crossing Arms

# 649
Ехо, и аз да се включа вечер.
Честит рожден ден на СГГ, здраве и късмет newsm59!
Стисках палци, сега чакаме отчета Wink
Помните ли, че ви казах, че целият февруари ми трябват стиснати палчета? Сега ще помоля за петък Praynig
При мен е същото - много работа и това е. Искам и аз на почивка, но вече не мога да се възползвам от военните карти. Нищо, ще търся санаториум.
Другият месец също ще ми е напрегнат. Но инфо, по-късно. Лека вечер Hug Hug Hug Hug

# 650
СГГ, честит рожден ден! Късмет и успешна реализация ти пожелавам!  bouquet
 Hug Hug Hug
Стискам палци в петък за Дафинов лист! Ще чакаме да споделиш хубави новини. Как е младежът след дипломирането? Почивката ще я измислите! Нека дойде лятото.
Лека вечер!

# 651
Дунди, трябваше да накарам колегата да спре, щеше набързо да се развеселиш, само си представи, приближавам се и ти казвам "Здрасти аз съм Мис Ю"  hahaha hahaha или пък, както си се била ядосала, да ми кажеш "каква ти Мис Ю"  hahaha hahaha 
Иначе минаваме от там напряко да не чакаме светофара, и видях "нашият" вид униформа, веднага за вас се сетих, защото не познавам друг там в този район.. и съм познала, без да искам Grinning  Joy

# 652
  • Пловдив
Мис Ю, и ММ нямаше да го отнесе.  Laughing
Иначе и други има в района. Слизат на Тромпета и после маршируват по улицата. Има един пълничък, живее в съседния блок, все е разгащен. Не е добър пример за военен.

# 653
  • София
Ей ме на. Потръстичих, ама не беше много спорен ден днес. Още в началото един корен като се запъна, не иска да излиза и това е. Как ли не го ухажвах, как ли не го мъчих, накрая го зарязах. Утре ще изпратя пациента при хирург. Много рядко да ми се опре някой кореняк, ама се случва и това. А на този пациент до сега съм извадила 12 зъба, ама 13-я ме измъчи.

Ей, МИС Ю и ДУНДИ, как можехте да си спретнете една неочаквана среща, ама не било речено. Жалко!

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, В петък не съм на работа и ще стискам яко палци, та това, което искаш да се случи. Имаш моралната ми подкрепа и за март месец. На тоя свят да не са само военните станции? Имаш ли желание, ще си намериш и карта, и компания. Горе главата! Hug

ДИМИТРОВА, не ги учи да спят при теб. Нека си спят отделно. Ще свикнат и после няма отучване. Всяка жаба да си знае гьола, мястото в гьола и реда на квакането. Иначе къде ще му излезе края? Децата в детската стая, а ти си гушни момчето...

Момичета, като казах среща, та си мисля, не можем ли да се организираме и да се видим на сладки приказки и кафе, съботно неделно? Има ли желаещи? Аз например мога в събота, в ранния следобед, че в неделя ще водя внучките на куклен театър. ЛУННО ЦВЕТЕ???

Хайде, лека нощ и приятни сънища newsm46

# 654
Момичета, привет, как сте? Wink Нещо чета, че ви липсва пролетното настроение на някои - е, не бива така, краят на февруари сме, влязохме в Риби, кокичета растат на поразия, значи идва пролет Heart Eyes Този път с особен трепет я чакам, след тая почти руска зима и болестите нон-стоп:whistle:

Всъщност прелитам и аз набързо да честитя рождения ден на СГГ! Оказа се, че освен съименнички, сме и съзодийнички Wink Бъди здрава и щастлива, СГГ! Весел празник newsm51

Момичета, четох ви, ама всичко, което четох ми изфиряса от главата. Преуморена съм, ще извинявате - освен с моите прекрасни стажанти, се захванах да кандидатствам пак в един (вероятно предначертан) конкурс и оформям документи това-онова, ей, голямо тичане из града за бележки и справчици... едни такива "евтини", бюрокрация, братче Confused

Обаче не съм забравила да напиша специално на Лунно цвете, следващият път като види една мама с шапка и момченце с балон, да се обади Wink

И още щях да пиша, че много ми хареса мечтата на Дунди за фунията от 7-ия етаж - споделям я напълно Mr. Green При нас съседи често ползват тоя метод и определено им завиждам съвсем неблагородно. За разлика от повечето от вас май, аз обожавам ремонти - е, може би не точно прахоляка и мръсотията, а по-скоро идеята за крайния резултат, изобщо дай ми да мисля интериори. Ей този апартамент, в който живеем, бих го обърнала с хастара обратно с най-голям кеф Wink

Оставям ви прекрасни! Лека нощ Hug

Последна редакция: ср, 22 фев 2017, 10:09 от Шехина

# 655
  • Пловдив
Дойде време и аз да се хоризонтирам Whistling И понеже следобед пих кафе, (а от времето на първата ми бременност пияно едно на ден), сега кукувам в леглото с еееей такива очи Shocked

Сигурно се досещате, че съм през телефона и не мога да ползвам жокер, та карам по памет...

Дунди, длъжността ми е такова на мен - 24-часови дежурства. Опитах се около месец редовна смяна, точно като се върнах на работа, но това не е за мен - всяка сутрин да ставам рано, всеки ден от 8 до 5... Ми то време за нещо не остава hahaha

Данити, не съм сигурна, но май ако гаранционен уред го върнеш два пъти за един и същ дефект имаш право да го замениш или да си искаш парите. Пиши на КЗП - от там със сигурност ще ти кажат правата!

Листче, обещавам в петък да стискам палци...макар и мислено само Hug

Мис Ю, питай бе, ще ти кажа  Joy ...в повечето случаи се налага да обяснявам какво е това или онова и на благоверния - за 10 години как не ми свикна на щуротията hahaha

Фло, завиждам Hug Весело да си изкарате Hug

Тази вечер ми звъняха организаторите на състезанието, за което ви бях писала преди мнооого време... Отложиха го няколко пъти заради МТО условията и невъзможността да подсигурят безопасен терен... Та обадиха ми се тази вечер, за да питат как ще е най-удобно за мен, за да върнат парите. Състезание ще има, най-вероятно март, но участието ни ще е безплатно Grinning Много добро впечатление ми направиха - малко са нашенските организации, които биха направили този жест.

Така...стига съм плямпала, за да не ви събудя, че утре (то всъщност днес) повечето сте на работа. Минавам тихичко, за да ви завия и прескачам в темите за интериора Simple Smile

# 656
Добро утро, сервирам днес малко на слънчице от рано..

Hug Hug

# 657
  • Пловдив

Хайде на пролетното кафенце. Simple Smile Много обичам лалета.
СГГ Честит Рожден Ден  bouquet
Дафинов лист  Peace Praynig
Слънцето се показва от сега,така че явно днес ще сме на дъълга разходка с началника.  1stroller
Аз да се похваля че съм на -6кг! но пък съм мнооого гладна  #Crazy Ееех замина ми дълго хранената фигура  Joy
Оставям ви че шефчето започва да надава вой от кошарата.
 bouquet
Пак сблъсък с Мис Ю  Grinning
Мммм гледам че доста непознати имена четат темата Simple Smile

# 658
Добро утро,мммм че слънчеви,пролетни кафенца днес.
И при нас слънцето се усмихва и ще имаме дъъъъъъъълга разходка

# 659
Добро утро! Какво хубаво усмихнато слънчице има навън! Крайно време е да започна да се настройвам пролетно  Simple Smile
Лейди, поздравления за упоритостта! Как имам нужда и аз, ама пусти мързел, и воля нямам...Реших да пробвам по най-мързеливия начин-поръчах си някакъв магнит, който се носи на ухото. Вече почти месец го нося, а резултатите са в сферата на научната фантастика май. Не съм се отказала от него все още.
Дафиново листче, силно стиснати палци от мен!
Данити, имаш право да искаш замяна или да ти върнат парите. Само имах предвид, че ако ти дадат нов, гаранцията не се удължава с още две години например, а важи само първоначалната гаранция. Един таблет така го разхождахме напред-назад по ремонти, два пъти ни го заменяха с нов. Е, накрая се убедихме, че явно самата марка не струва. И когато вече наистина бяхме решили да си искаме парите, се оказа, че вече не е в гаранция. А ние си мислехме, че с всеки нов таблет, който ни дават, гаранцията се подновява.
Шехина, успех в конкурса! Аз също харесвам ремонти в смисъла, който влагаш ти-крайният резултат. Да го видиш новичко, чистичко...Дори не ми пречи чак толкова много праха и мръсотията, като знам какво искам да стане.
Спирам да бърборя и скачам в тръстиката. Довечера съм на родителска. Гуш на всички, на мамчетата с бебета приятна разходка, на работещите момичета-не се престаравайте твърде!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт