Моят "шеф" е болен от вчера и е доста кисел. Дано по-бързо минава.
СГГ, бъди здрава и каквото мечтаеш, да се сбъдва с лекота!
Сад уоман, хич нямам вяра на такива джаджи... Сигурно действа на принципа на внушението

Бай засега

А и с моя заседнал начин на живот, нещата стават още по-трудни.
Похвалвам се, че в крайна сметка подадох документите за конкурса, за който ви споменах. Олекна ми
Сега имам три месеца да чета теми по конспект, ей, няма по-голяма дивотия от българската, никъде по света за асистентски места няма изпити, но не - при нас има, при това конспектът обхваща има-няма двайсетина книги по стотина страници, пф
Поне се успокоявам, че е по тясната ми специалност и има шанс да се ориентирам по-лесно в материята.
И аз съм перманентно на диети, но не съм особено последователна, да не говорим, че като видя шоколад, се разтрепервам
По-нататък имам някакви планове да направя уъркшоп по темата - всички сте поканени, разбира се
Ще откриете, че носите движението в себе си, а ако някои са се пообездвижили, ще преоткрият радостта от движението. Ей, цяла лекция изнесох, поднасям извинения 
По повод напъпилата пролет, се чудя да си купя ли зюмбюли в саксия или не 
Пожелавам ти успех в конкурса и с конспекта, който имаш да подготвяш. За кога трябва да си готова, поне време имаш ли? Аз не знам каква ти е специалността, ако прецениш, сподели. Също не ми е ясно тази танце-двигателна терапия
ако трябва да съм честна, за пръв път чувам
имам чувството, че с прекарваните дни у нас, вече две години стават, съм изостанала с много неща и гледам като паднала от Марс...

Ослушвам се засега за диета. Много пъти съм пробвала да започна диета. Реша ли обаче, по закона на всемирната гадост точно тогава мозъкът ми денонощно подава сигнали за глад
и се побърквам. Точно тогава съм способна да отараша хладилника без да се усетя
- та така с един куршум, два заека, т.е. ММ и днес и утре, все гювеч ще яде. Ами утре имам срещи със студентка и наставничка от университета, та поне да не го мисля, че благоверният сключва вежди като няма нищо топло за ядене, поне не е капризен.
Аз за себе си отдавна съм в мир с тялото си - все пак то е уникално, а и е единственото, което някога ще имам 
Сети, всъщност това не е много популярно в България, макар че по света е още от 30-те години на 20-ти век
Има доста добре развити школи в САЩ, Русия, цяла Европа, напоследък се правят много семинари и обучения в това направление, наскоро идваха холандци и немци у нас с подобни дейности. Но няма системна школа в България, а според мен е интересна практика, която обединява психология, танц и като цяло движение. Имам някакви амбиции в това отношение, но времето ще покаже. При всички случаи много бих искала да реализирам наистина уъркшопа - все пак ще ми трябват само около 2 часа, до десетина ентусиасти и малко свободно пространство. Интересно е, опитът за някои хора е съвсем различен от това, което познават. Най-важната задача е да се изразят емоциите чрез тялото. Затова и изобщо няма значение дали си слаб или пълен, дали имаш опит с танц и движение или не, не е важна толкова формата, колкото това, което ще изразиш. Ако се случи, ще видите за какво говоря - обикновено почти всички, които участват в подобни тренинги за себеизразяване, са много доволни на финала. Казвам го като човек, който е минал през много и като участник, разбира се. Виждаш себе си по различен начин и си изумен понякога
Ще пиша повече, когато мога да Ви кажа нещо конкретно кога и как ще се случва уъркшопа. Кати, ще се радвам много и ти да дойдеш!
, посмях се доволно. Иначе с тия модерни съдрани дънки, не знам какво да кажа
- моите студентки постоянно се носят в такива, отдолу с чорапогащник
На мен лично не ми харесват особено и не бих носила такива, ама ... мода.
Театърът звучи интересно, пък и Василис Карас е добър изпълнител, а и колкото и да не си му фен, ще прекараш една емоционална вечер с твоите мъже 

Въпреки, че няма и година след бременността си върнах килограмите от преди да забременея, че даже и -5 бях, така и не успях да се вмъкна в люб
Явно структурата ми се е променила след раждането... Както и да е - прежалих ги и си нямерих нова "мярка"
След второто раждане и тя умаля, но съм амбициозна и всяка пролет и есен ги меря
Има напредък - инициирана от вас ги обух 
Баткото ми, "мил" и "любезен" ми прави забележка, че със скъсани панталони не се излизало
Малката пък, като скъса някое клинче и казва, че има "като на мама моделните панталони" 
Продавачката като взе, че се обиди
Взех си я блузката естествено - та тя за мен е правена, но от тогава благоверния внимава какво говори в магазините 
Ще и бъде интересно, да споделяш това-онова 
Та за 33 ми години, това е единствената диета, която съм си налагала