Съпруги на военнослужещи - 21

• 62 343
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро!

Стиснете по едно палче да се размина без болница. Дано второто мнение ме остави на дом. лечение.
 Hug
Само да сте здрави искам.

# 676
СГГ имаш палчета и много положителна енергия от мен  Hug Hug Hug

Заповядайте на едно кафенце с пролетен привкус

# 677
Добро утроо, на път за работа само минавам да ви поздравя и да ви пожелая хубав ден..

И да мрънкам малко и на вас... пфф, разболях се, хрема, гърло.. от два дни ми е супер ужасно...
Димитрова, сервирала, благодаряяя, аз тази сутрин съм на противогрипни прахчета..  ooooh! ooooh! ooooh!

Хайде изчезвам, че няма време, пак се замотах  Hug Hug

# 678
  • Ямбол
Добро утро и от мен.
 Дано днешния петък ни донесе само усмивки, че от кога го чакам тоя край на седмицата Simple Smile
Значи да ви кажа, започнах...диетата///уж....спирам хляб, тестяно, сладко и максимално ограничавам въглехидратите.....да видим..ще успея ли?!? Thinking Пък съм гладнаааааа....
Тези дни при нас има Кукерландия и мисля събота да се отдам на празника и да посетя със семейството мероприятията в парка....ще има парад на кукери....за децата има занимания...за мен има магазинчета със разни нещица...та така...дано времето да не вземе съвсем да се скапе, че ще ми изгорят плановете..
СЕга ще скачам в тръстиката, по обяд ще ви нагледам пак
Лек и усмихнат ден , мацки!!!

# 679
  • София
Минавам на бегом tantrum, стискам палчета за СГГ и ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ fingerscrossed fingerscrossed, грабвам едно кафе  food010( Благодаря ти ДИМИТРОВА bouquet ), казвам Привет на МИРИЕЛ wavey, Гушкам МИС Ю  Hugи отлитам newsm52...

# 680
  • Варна
Здравейте, момичета,

Търсих из старите теми, но явно търсачката не работи добре. Можете ли да ми дадете отзиви за ВПД Сарафово? Как е храната, стаите, плажът наблизо ли е?

ММ незнайно защо решил, че като сме с бебе няма да ходим на море тази година и изпуснал сроковете да вземе карта (мислехме да ходим във ВПД в Созопол) и сега обмисляме другите варианти.

# 681
ЗДравейте, банда! Добре, че днес ми остана време да ви почета. Вие сте изписали почти 50 страници, а не знам другата седмица ще ли мога да влезна да ви направя нова тема? Sad. Мъниче, хвана я и твоята принцеса баба шарка. Радвам се, че и при нея е безпроблемно, явно такъв е типът на варицелата - без температура. На моята щерка пъпките вече са корички и падат, на главата станаха доста големи и сега цялата и коса се полепва с корички. Аз диети не правя! За културна програма все не ми оставаше време, но като ви чета ми се прииска да отида на театър, ще опитам когато има кой да гледа малката вечер, че ние сме си само двете. За Сарафово - плажът не е хубав, храната за някой е добра за други не, ама не отивайте, за да има карти за нас на свободната продажба Laughing Laughing Laughing. Искам и аз на танце-двигателна терапия, ама ми е далеч София, ще трябва да я пуснеш и по интернет, Шехина. СГГ дано ти се размине болницата, но ако е наложително, няма ли да е по-добрият вариант.

# 682
  • Пловдив
albena30,  hahaha hahaha hahaha
и от Чайка да се отказват, че две бунгала в една смяна ни трябват на свободната продажба.  Laughing
Фло, не са ме засърбели пръстите, намазала съм ги със специален крем.  Joy

да се отчета, че след малко отлитам.
Miriel, гордеем се с Тео. Стабилен мъж. Не се плаши от някакви си там ясли.  Hug от мен.
Момичета, още ли да стискаме палци? Всичко наред ли е?

I miss you, пипнал те е вирус. Един такъв броди из детските градини. Ама ти къде го пипна, се пита в задачата?  newsm78  Laughing

Имам нужда от всичко двигателно. Ако ми е в удобно време, току виж съм бръмнала до столицата. На луд човек малко му трябва.
Хайде лека вечер на всички. Ще ви наглеждам, но не обещавам, че ще пиша. Че имам други неща за вършене.

# 683
И аз съм ЗА да се отказват от Чайка за да има за нас.
С удоволствие бих отишла на танци терапия,ноо ми е доста далечко София
Аз днес се отдадох на градинката,вече са ми цъфнали кокиченцата и минзухара,другите пролетни цветя и те са поникнали,та реших да им отделя малко време и докато Вики спеше(а тя днес доволно поспа 2 часа) аз ги поизчистих,поизрязах палмите,че снега малко ги беше поомачкал,подрязах си къпините,извадих си градинските фигурки и люлката и сега вече чакам лятото Nature Sunny

# 684
Добър вечер Hug!

Вече е коктейлно време  Wink Благодаря за палчетата bouquet Днес всичко мина по мед и масло /подписвахме  едни документи/. Стана така, както пожелах.
Моето момче отива на семинар в странство в неделя и утре ще приготвям багаж travel Уж той си го приготвя, но и аз да пипна Wink. Ще се занимавам и с обичайните съботни задължения, но се надявам да остане време за поразкрасяване. В неделя отиваме при родителите ми, че е празник.
На болните - да оздравяват Hug
СГГ, стискам палчета Hug
След малко отивам на рожден ден Simple Smile
Пожелавам ви спокойна вечер Hug Hug Hug

# 685
Фло, и аз пращам към теб :*
Дунди, отговора  на поставената от теб задача ме затруднява Grinning
Не знам, ама е гаден вирус, хремата ме убиваа..
А колкото до палците, имам нужда и аз да стиснете за мен, ще ви казвам в последствие, ако всичко се нареди.. :*
От телефона съм и паметта ми изневерява понякога.. та утре ще се включа за повече.. :*

# 686
Уф, малкото няма подобрение, дори напротив  Tired утре ще го мъча с инхалатора.
Много ми е тегаво. Не само заради болестите ( че от днес и аз съм с хрема)... Хем искам да споделя, хем тук не е мястото.
Утре на свежа глава ще ви нагледам.
Лека
И
Спокойна

# 687
Hug
Благодаря! В моето легло съм си, не съм с бронхит и пневмония, но едва дишам.

# 688
Добро утро!

СГГ,  Hug, да се оправяш.
Сети,  Hug. Всичко ще се нареди. Винаги има и по някой лош момент, но има и много добри. Виж кой ти го казва Wink Дано се оправи бързо малкия Praynig
I miss you, стискаме, нали знаеш Hug
Къде изчезнаха другите newsm78? При нас е мрачно, трябва да домакинствам, да приготвяме багаж и прането не съхне #Crazy Ще се оправим. Оставям ви с надеждата да имате усмихнати и спокойни почивни дни Hug Hug Hug

# 689
  • София
Привет прекрасни Hug
От сутринта като съм сложила кънките, та чак сега ги събух.
От вчера следобед съм с трите внучета. Сина, снахата и щерката го удариха на живот. Добре, че гаджето е до мен, а щом е до мен, значи нЕма страшно.
Днес за обяд исках да събера децата, да обядваме заедно, да се видим, да поговорим. Да, но на сина от Пазарджик се обадило едно момче, служиха заедно в казармата и казал, че ще тръгват за София да се видят. Колко му е! Поканихме момчето и булката му, която до 15 дни трябва да роди. Станахме голяма компания-весело, шумно, чудесно! От сутринта не съм спряла да се връткам в КПП-то, ама нали знаете, че когато хората, които си поканил са ти приятни, то и шетането не тежи. Вчера направих десерта-кокосовия сладкиш. Заредих една тенджера под налягане със заешко месце, с много кромид лук, моркови, гъби, залях всичко това с бяло вино и на бавен огън стана много вкусно. Сварих един телешки език, запържих го в масло, с черен пипер-и това стана вкусище. За гарнитура ризи-бизи. Салатките бяха кьопоолу, печени чушки с чесънче, олио, оцет и магданоз, а снахата донесе една купа салата Табуле с киноа. Завеждащ напитките беше гаджето. И не се изложи Simple Smile Оказа се, че младите хора са дощли да поканят сина и снахата за кръстници на малката госпожичка. Много емоционален ден беше! Всичките ни деца отидоха в зала Армеец, на спектакъла на Енчо Керязов, ние сложихме в ред къщата, миялната мие, пералната пере, а ние си почиваме... Идилия Simple Smile
Утре с двете внучки ще ходим на куклен театър, а вечерта ще си искаме и даваме прошка. Купонът пак ще е у нас-така е според традициите.

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, чак сега ще си взема от твоето цветно кафенце Simple Smile. Звучиш ми добре! Радвам ти се, че нещата са се подредили така, като ти си искала Hug. Успех на прекрасното ти момче!

СГГ, миличка, какво ти е? Дано по-бързо да се оправиш spoko Чакам добри вести от теб Hug

СЕТИ_БЕТИ, и ти ли? Мисля ви с малечко, а и нали още нещо те тревожи... Да можех да пипна с вълшебната пръчка и всичко да става от хубаво, по-хубаво babydust7 Пожелавам ти го това, хубавото!

МИС Ю, СГГ и Сети_Бети, да не останат по-назад от теб. Ти се тръшна, хайде и те... Аааа, я по-бързо да се оправяте, че как ще срещате баба Марта?

ДИМИТРОВА и на мен ми се иска да отида до село, да си видя градинката, но като гледам, няма да е скоро.

ДУНДИ, я се отчети какви ги свърши в почивните дни? Имаше питане, ама теб те няма да отговориш Mr. Green

АЛБЕНЧЕ, зарадвах се, като те видях bouquet. Къде се изгуби миличка? С какво толкова си заета? Я не ни изоставяй, ами по-честичко наминавай Simple Smile

МАРИЯ, не мога да ти помогна. Не съм в час.

Хайде сега да нагледам и бабите, че след малко ще си пристигнат децата ми и пак ще настане веселба...

Общи условия

Активация на акаунт