Стиснете по едно палче да се размина без болница. Дано второто мнение ме остави на дом. лечение.
Само да сте здрави искам.

Пък съм гладнаааааа....
. Мъниче, хвана я и твоята принцеса баба шарка. Радвам се, че и при нея е безпроблемно, явно такъв е типът на варицелата - без температура. На моята щерка пъпките вече са корички и падат, на главата станаха доста големи и сега цялата и коса се полепва с корички. Аз диети не правя! За културна програма все не ми оставаше време, но като ви чета ми се прииска да отида на театър, ще опитам когато има кой да гледа малката вечер, че ние сме си само двете. За Сарафово - плажът не е хубав, храната за някой е добра за други не, ама не отивайте, за да има карти за нас на свободната продажба

от мен.
!
Благодаря за палчетата
Днес всичко мина по мед и масло /подписвахме едни документи/. Стана така, както пожелах.
Уж той си го приготвя, но и аз да пипна
. Ще се занимавам и с обичайните съботни задължения, но се надявам да остане време за поразкрасяване. В неделя отиваме при родителите ми, че е празник.

, да се оправяш.
. Всичко ще се нареди. Винаги има и по някой лош момент, но има и много добри. Виж кой ти го казва
Дано се оправи бързо малкия 

? При нас е мрачно, трябва да домакинствам, да приготвяме багаж и прането не съхне
Ще се оправим. Оставям ви с надеждата да имате усмихнати и спокойни почивни дни

Оказа се, че младите хора са дощли да поканят сина и снахата за кръстници на малката госпожичка. Много емоционален ден беше! Всичките ни деца отидоха в зала Армеец, на спектакъла на Енчо Керязов, ние сложихме в ред къщата, миялната мие, пералната пере, а ние си почиваме... Идилия 
. Звучиш ми добре! Радвам ти се, че нещата са се подредили така, като ти си искала
. Успех на прекрасното ти момче!
Чакам добри вести от теб 
Пожелавам ти го това, хубавото!
. Къде се изгуби миличка? С какво толкова си заета? Я не ни изоставяй, ами по-честичко наминавай 
Препоръчани теми