Коледни елхички греят, ОКТОМВРИйчетата се смеят! -тема 3

• 30 473
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Ох, мина. Всеки път ми е голям стрес воденето на малкия на педиатър. Обличай, събличай, пренасяй в коша, с колата, търсим къде да паркираме...За щастие пак си бяхме първи и не сме чакали, много се радвам, че сме се записали при непопулярна в нашия квартал лекарка и няма тълпи пред кабинета и. Сложихме му втората част на Ротарикса. Днес ще го наблюдавам за реакции. Наддал е с 1кг и 5см.Потвърди, че венците са подути. Каза, че гелчетата за зъби (в нашия случай Дентинокс) няма как да се предозират. Ваксини има, ако всичко е наред, другия четвъртък ще идем да му ги сложат. Каза ми нещо странно, на което не знам дали да и се доверя. Изрази негативно мнение към шезлонга. Каза, че детето най-добре да стои по гръб или по коремче на твърдо, а позата в шезлонга е леко извита и неестествена, което не било добре за още неуформената му мускулатура. Да съм ограничавала седенето там. Вие нещо по въпроса чували ли сте?

# 661
Моята се събужда с рев тази нощ, за пръв път от много време, но за ядене.
Иначе и тя се опитва да се изправи, но ако седи в коша за кола или в мен, един път успя да се оттласне по- силно и се заклати сериозно, веднага я хвананах и тя ми орева ушите.
Откри, че може да пищи и си пищи с кеф.
Не се шашкайте мацки, неусетно в еднообразни дни на шишета с мляко и оакани памперси изведнъж бебетата ни порастват, надигат се, пропълзяват и така.

# 662
За шезлонга и коша за новородено и аз знам, че трябва да седят не повече от два часа

# 663
Ох момичета без хранотелна добавка за кърмене не мога явно отивам да си купя нова лактил го изпих опитах без но повече от 30 мл не изцеждам с него можех към 60 мл толкова ми е гадно че нямам повече Sad Аз имам кош за новородено за кола но повече от 30 Мин не я държа  Naughty

# 664
Ооо, къде ти, нашето шило повече от 15-20 мин. също не издържа на шезлонг, почва да се напъва, да прави опити да се надига, да се изнервя. На активната гимнастика да бие играчките му е по-интересно Simple Smile

Навън е мнооого хлъзгаво и опасно, хем само няколко крачки направих до колата и после от колата до входа на клиниката. Супер мизерно време, -12 беше сутринта.

Малкият понякога също докато спи издава вой все едно някой го е прерязал с нож и ми изкарва акъла. Аз скачам до кошарата, а той продължава да спи, просто единичен крясък. Не знам как да си го обясня, може би е някакъв спазъм или пък сънува  Thinking

# 665
И аз така си го обяснявам, Ели. Уф, чудя се дали да го водя на киндиру. Не знам изобщо дали става за количка навън Sick

# 666
Патето си откарва доста време на шезлонга, но нали "С" формата на гръбнка при бебетата е правилна и ергономична. Поне аз така го разбирам. И аз съм се замисляла, дали е добре, виждам, че е много по активна като движение в "гимнастиката" и от няколко дни се опитвам да я оставям повече време там. Тя също много се надига и иска да сяда. Чувства се сигурно вече пораснала, такава любопитка е Grinning
За нощните писъци, тя от раждането си ги има. Според мен сънува нещо и се стряска, а не е от болка. Много е зловещо, но ставам, поклащам леглото и тя си продължава да спи.

Колко време защитава Ротавирус? Много се чудя за нея!

Тук така е натрупал сняг, че и днес няма излизане. Ще полудея вече между тея стени  Crazy

# 667
Здравейте, мами. Страхотна и много полезна темичка. Чета ви от самото начало, но сега вече намирам време и да пиша.
Моля да ни добавите и на първата страничка- Александър роден на 7.10-  3290гр. около 50см /нас не ни измериха/.
Вече сме на 3 месеца и 3дни -6950гр. изключително кърмене.  bouquet

# 668
Пюър, в брошурите, които ми бяха дали от болницата, в която раждах, пишеше за Ротарикса, че 3 до 5 години защитавала. Уж била много фина ваксина, ние при първото слагане странични ефекти не сме имали, но наистина всичко си е до организъм и всеки трябва да прецени за себе си.

Вал, добре дошла в темичката ни.

# 669
Вал, добре дошли с малкия юнак!

Аз пък излязох с количката. Бях като снегорин и трактор в едно  Joy Три километра ми се видяха като триста  Mr. Green

# 670
Оооо Кристи, ако бях в София щях да ти правя компания, щяхме да поизчистим няколко тротоара  Mr. Green
Не сме излизали от няколко дни и вече се побърквам.

# 671
Няма изчистени тротоари  Mr. Green Пълна лудница!

# 672
  • София
Аз си счупих стопа на едното колело на количката в снега .... като ми е толкоз багажа да излизам в това време  hahaha
Сутринта малкия се разсипа да ръкомаха на пластелина на баткото  Party Crazy 2 часа диви емоции - удря по масата, ръкомаха, не мога го удържа  hahaha От час и половина спи като пън, баткото и той заспа и аз ще чета книжка  Blush Flutter Party

# 673
Късметлийка!

# 674
Колко време защитава Ротавирус? Много се чудя за нея!

До около 5г. След това почти не боледуват от ротавируси или се изкарват по-леко. Хубаво е вторият прием да е до 6м. Слагах на баткото и на малката ще сложа. А и тук влиза в имунизационния календар.
При нас има много малко сняг   Sad
От няколко дни се завърнаха и коликите, мислех, че са свършили вече. Скоро май и зъбите ще започват да я мъчат. Тамън пораснаха всичките на батко и айде сега всичко от начало. Дано при нея е по-леко, че при него беше ужас.

Общи условия

Активация на акаунт