Честит Ви, рожденник! Много здраве и весели игри, за него!

Нека бъде здрав , много палав и щастлив
Това значи, че си страхотен родител 

Дано наистина престана по-бързо да бухам.
Жив и здрав да е! Ти си страхотна майка, не се съмнявай в това. Освен това хората са си описали имунния дефицит при бебетата между 6 месеца и 2 годинки. Уви кърменето помага ако ти се разболееш първа. Но и при нас така стана, кърмен та кърмен, разболя се първо той и после аз и ММ. Нищо не може да се направи. Аз от тогава му давам имуностимулант.
ММ остава сам с дребния всеки път, когато се наложи. Единствено не го кефи да сменя памперса и да го преоблича, защото Коко много шава, крещи и не иска по гръб. Даже ММ го храни, приспива и извежда на разходка ако аз имам нещо да свърша, а той не е на работа.
Подозирам млечна каша Хипп лека нощ овес и ябълка. Приятелско дете направи реакция от същата каша и ни дадоха кутията. Коко е изяждал преди време цяла кутия от нея, но сега пише че е с нова рецепта.
Някой друг имал ли е подобен случай с такъв обрив и за колко време минава
Сутринта му беше поизбледнял, но тази вечер беше същото положение като вчера
Също някой имал ли е проблем със същата каша? Много ми е криво, толкова внимателно го захранвам, изобщо не очаквах че може да направи реакция към каша която е ял, толкова ли да са променили рецептата?

Остава спокойно с бебето, те си се разбират добре по принцип, напоследък мен като ме види само цица му е в главата. И това е от около седмица, има нещо доста различно. Нон-стоп идва при мен, посуква, прави нещо друго, пак се връща и така постоянно, докато съм му пред очите. Освен това по същото време нещо взе да не иска да стои с тати толкова много, колкото преди. Преди успешно го утешаваше и успокояваше, че и приспиваше баща му в случай на нужда, сега не. Преди го търсеше и се радваше да го види, сега врътва дупе и тръгва в другата посока или по-скоро към моята посока
Надявам се, да е период, на коледа става на 12 месеца и мисля, че зъб 4 го мъчи дотста. Засега се е разболявал само веднъж, един грип точно след мен и не съм сигурна болен ли беше или имаше брутална хрема просто покрай излизането на първите 2 зъба, понеже нещата съвпаднаха като време - избиха зъбите и се оправи, при това без лекарства, освен капки за нос.