За тези, които четат любовни романи №26

• 88 627
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Medy, описваш впечатленията ми абсолютно и напълно 1:1. Накрая и аз се чудех кой трябваше да бъде лошият и кой – добрият, и не мога да определя. А епилогът определно можеше да бъде спестен. По принцип не харесвам отворен край, но мисля, че тук би бил подходящ. Със сигурност ще чета и новата поредица през февруари – не толкова заради сюжета, колкото заради авторката.

Значи Womanizer ще бъде, обаче първо ще препрочета първата.

Последна редакция: пт, 30 дек 2016, 21:53 от milenaka

# 136
Прочетох Само една тайна страхотна е  Party по хубава е от първата  Heart Eyes май третата книга ще е за Том, ннякои чел ли я на англ.език?

# 137
Ей това зачетох снощи https://www.goodreads.com/book/show/9670065-seduce-me-in-flames , че даже и хубавко започна. С приятен фентъзи елемент, добър разказ докато ..... двамата герои бягайки от нападение прекараха 15% от книгата зад един папратов храст. И зад този велик папратов храст ( уж седнаха само за малк ода си починат) разказаха историите на живота си, влюбиха се, целуваха се, натискаха се и стигнаха до решението,че няма да го бъде между двама им.  Всичко това зад храста!  Бягайки от евентуални преследващи! Поседнали да си поемат въздух!  ooooh! ooooh! ooooh! Отказах се да я дочета, ядосах се и я изтрих !

Започнах https://www.goodreads.com/book/show/30239713-blood-to-dust?ac=1& … ;from_search=true ,  в началото съм, но главната е badass и ми харесва  Party

# 138
  • В къщурката на хълма на феите
Шайсън много интересни книги ти попадат Mr. Green

# 139
Честита нова година на всички. Да сте живи и здрави и всичко най най  bouquet

# 140
  • В къщурката на хълма на феите
Здраве и много време за четене на книги ви пожелавам!

# 141
  • Разпиляна във въображението
Честита Нова Година! Много нови и хубави книжни приключения!

# 142
  • Euskal Herria
Честита да е Новата 2017! Да имате повече време за четене и да има повече интересни книги!

# 143
  • Варна
Честита Нова година и за много книги!
Нямам търпение за последната на Фивър и още много много!

# 144
Честита Нова година!

Завърших "Рийган" на Джуд Деверо. В началото ми беше интересна, но краят все едно беше изсмукан от пръстите.

Започнах .

# 145
  • Варна
Завръщам се при Диана Габълдън и Outlander, почвам 7 книга. Бавно и славно ще се влачим поне 1400 стр.  Mr. Green

# 146
  • Разпиляна във въображението
Завръщам се при Диана Габълдън и Outlander, почвам 7 книга. Бавно и славно ще се влачим поне 1400 стр.  Mr. Green

Подкрепяме те. После сподели Whistling

# 147
  • Варна
Завръщам се при Диана Габълдън и Outlander, почвам 7 книга. Бавно и славно ще се влачим поне 1400 стр.  Mr. Green

Подкрепяме те. После сподели Whistling
Ще има да се влача до май месец  Crazy Инак почнах снощи, само няколко страници, ми хубаво пише жената, само много словоохотлива.

# 148
Може би бях последната останала, която не беше чела Кросфайър - започнах го!  На трета книга съм вече и колкото и забележки да имам, нещо ме държи за нея и не мога да я изоставя. Ама пък тези страшна връзка имат, от 1 месец са заедно и са били повече време скарани, разделени и неговорещи си, отколкото са били заедно  Laughing

# 149
  • София
Още не съм прочела Кросфайър 5, не знам защо толкова ѝ се чудя, харесвам поредицата по принцип.

Новата Рок Чик е налице.

Общи условия

Активация на акаунт