За тези, които четат любовни романи №26

• 88 208
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Chris_Ch относно Шугър-а, има спойлери обаче.  Peace

Скрит текст:
Когато главната е на шестнадесет отива на колежанско парти и там е дрогирана и изнасилена от трима, чийто лица не си спомня. Години по-късно вижда по ТВ интервю с съ-собственика на известен уебсайт, уреждащ срещи между богати мъже с красиви млади жени. И по татуса му го разпозна като един от изнасилвачите и реши да си отмъсти за съсипания си живот и да го убие. Промени външността и стана едно от Шугър бейбитата и отиде на едно от партитата им с целта да убие Джонатан. Обаче там се запозна със съдружника му-  Бек- главния и намеренията и се промениха. Двамата се влюбиха, но Бек я свари да тършува в кабинета му и я обвини, че го лъже и тя тогава му призна, всичко за Джонатан и че е била изнасилена, но той не й повярва й я изгони. Така свърши първа книга. Във втора още в началото той съжали за решението си, още повече,че му беше ясно през какво бе минала главната, неговата сестра също е била изнасилена преди години и само той от семейството му е застанал зад нея и и е помогнал да го преодолее. Сдобриха се с главната и решиха да намерят доказателства срещу Джонатан, накрая на книгата обаче, Джонатан извика главната в дома си уж да говорят за Бек и тя отиде, там се оказа, че той още отначало я разпознал и се опита да я удуши, тя го наръга с ножа за писма и избяга. В трета книга Бек се зае да разчисти кашата й, а полицията взе, че започна да разследва него. Общо взето поредицата е много интересна, лично аз я прочетох на един дъх.[spoiler/]

# 46
Благодаря за новата тема  bouquet

# 47
  • I Love You 3000
Chris_Ch относно Шугър-а, има спойлери обаче.  Peace

Скрит текст:
Когато главната е на шестнадесет отива на колежанско парти и там е дрогирана и изнасилена от трима, чийто лица не си спомня. Години по-късно вижда по ТВ интервю с съ-собственика на известен уебсайт, уреждащ срещи между богати мъже с красиви млади жени. И по татуса му го разпозна като един от изнасилвачите и реши да си отмъсти за съсипания си живот и да го убие. Промени външността и стана едно от Шугър бейбитата и отиде на едно от партитата им с целта да убие Джонатан. Обаче там се запозна със съдружника му-  Бек- главния и намеренията и се промениха. Двамата се влюбиха, но Бек я свари да тършува в кабинета му и я обвини, че го лъже и тя тогава му призна, всичко за Джонатан и че е била изнасилена, но той не й повярва й я изгони. Така свърши първа книга. Във втора още в началото той съжали за решението си, още повече,че му беше ясно през какво бе минала главната, неговата сестра също е била изнасилена преди години и само той от семейството му е застанал зад нея и и е помогнал да го преодолее. Сдобриха се с главната и решиха да намерят доказателства срещу Джонатан, накрая на книгата обаче, Джонатан извика главната в дома си уж да говорят за Бек и тя отиде, там се оказа, че той още отначало я разпознал и се опита да я удуши, тя го наръга с ножа за писма и избяга. В трета книга Бек се зае да разчисти кашата й, а полицията взе, че започна да разследва него. Общо взето поредицата е много интересна, лично аз я прочетох на един дъх.[spoiler/]
Мерси bouquet Значи не е моят тип книга
Скрит текст:
Такива за изнасилени групово ми идват туу мъч! Пък , че и главната става убийца  Whistling Не мерси!

# 48
  • София
Току-що приключих http://www.goodreads.com/book/show/30164950-driven Започнах втората и имам въпрос, ако някой я е чел: от чие име се разказва? Още съм на първата страница, но засега е Колтън. Хич не обичам разказът да се води от името на двамата.

# 49
Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Петък 06.01.17.
Файл : Сойър Бенет - НЕцивилизован.epub
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=d63fbadc8c

Файл : Сойър Бенет - Любов НЕцивилизован.epub
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=4b4a9437d9

Двете нови на календара.  Grinning
хем нямам търпение за утрешната, хем не искам да свършва.
Благодаря на преводачките!  bouquet Hug bouquet

# 50

В духа на Коледното настроени чета преведените новели на The Diary Of A Book Junkie!

# 51

В духа на Коледното настроени чета преведените новели на The Diary Of A Book Junkie!

Хахахахахаха а екипа ни в духа на коледното настроение върти боб, сладки, питки и други такива  Joy

# 52
Гери и аз това правя  Grinning сутринта направих сладки(което беше моето задължение),изчистих и сега се наслаждавам на прекрасните подаръци от екипа на The diary of a book junkie Heart Eyes Прекрасни сте,момичета!Весели празници и много вкусотии
 txtloves newsm76 santa2 People Santa

# 53
Според киндъла излиза, че съм прочела 158 книги през тази година!  Joy И поне още 10-15 на хартия! Уау, за другата година ще се постарая да ги направя 200! Mr. Green
Весели празници на всички  bouquet

Последна редакция: сб, 24 дек 2016, 20:55 от hrisi04

# 54
Ето и 24 от коледния календар:
Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Събота 07.01.17.
Файл : Алекса Райли - Да намериш девица.epub
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=5350ff16d1

Благодаря на екипа за чудесните изненади!  smile3525 love001 newsm20

# 55
Честита Коледа , мили дами! Весело изкарване на новогодишната нощ! Бъдете обичани и  щастливи, бъдете здрави. Пожелавам ви да имате всичкото свободно време, за което копнеете за повече и повече книги. Simple Smile Благодаря за помощта, която ми оказвахте, благодаря за намерените и ненамерени книги, за отзивите, съветите и предложенията. Благодаря, че споделяхте емоциите от разгърнатите страници ( или натиснатите бутони на четеца). Simple Smile Като майка на две  дребосъчки , книгите останаха едно от малкото лични удоволствия ,за които имам свободно време , радвам се че то беше споделено и с Вас. Следващата година пак!  Kissing Heart

P.S. Прочетох https://www.goodreads.com/book/show/24559719-the-bandit?from_search=true - бива, малко преекспонирани моменти, малко насила изграден мъжки образ, но става..

Сега съм на https://www.goodreads.com/book/show/22611596-uncivilized?ac=1&am … ;from_search=true

# 56

Ellah с киндела в кухнята,, и докато чакам едното да стане чета  Laughing

Хахахахахаха а екипа ни в духа на коледното настроение върти боб, сладки, питки и други такива  Joy

# 57
  • София
Честита Коледа , мили дами! Весело изкарване на новогодишната нощ! Бъдете обичани и  щастливи, бъдете здрави. Пожелавам ви да имате всичкото свободно време, за което копнеете за повече и повече книги. Simple Smile Благодаря за помощта, която ми оказвахте, благодаря за намерените и ненамерени книги, за отзивите, съветите и предложенията. Благодаря, че споделяхте емоциите от разгърнатите страници ( или натиснатите бутони на четеца). Simple Smile Като майка на две  дребосъчки , книгите останаха едно от малкото лични удоволствия ,за които имам свободно време , радвам се че то беше споделено и с Вас. Следващата година пак!  Kissing Heart

P.S. Прочетох https://www.goodreads.com/book/show/24559719-the-bandit?from_search=true - бива, малко преекспонирани моменти, малко насила изграден мъжки образ, но става..

Сега съм на https://www.goodreads.com/book/show/22611596-uncivilized?ac=1&am … ;from_search=true

Ама как се въртим около едни и същи книги Smiley  От втората се отказах, но може ли малко повече за първата – точно вчера ѝ се чудех.

Честита Коледа и от мен Christmas Tree

# 58
Ами.. единственото по-различно е ( не че е новост някаква невиждана до сега), че има смяна на партньорите и тройки. Това в еротичен план.  Книгата няма да е самостоятелна, ще има продължение, според мен поне трилогия ще стане, в следващата книга ще се сдобряват.  Според мен тази е YA, макар и да не беше дадено в goodreads  , че е такава. Главната героиня е на 19, с дете, а приятелката й е едва на 17,  леки намеци на педофилия има  Laughing , не че на 17 момичетата тук не правят секс, ама.. нали по закон е педофилия.
    Не ми е много дарк на мен, не добре изграден мъжки образ има, уж е супер краен героят, а  няма причина да е станал такъв. Може би в следващата книга ще доразвият образа му, дано. Simple Smile

Няма как да не се въртим около едни и същи книги, поглеждам предложените от вас, свалям каквото ми хване окото, доразравям се в goodreads предложенията около книгата , намирам подобни и т.н. Предполагам и вие така правите като сте "на лов" за романи.

# 59
  • София
Ясно, благодаря Simple Smile  Май засега ще я пропусна.
П.П. Направо ме е страх да търся нови книги - харесвам поне 5-6, не мога да прочета всички, а имам отбелязани поне 300. Ако някой препоръча нещо в темата, това е.

Общи условия

Активация на акаунт