За тези, които четат любовни романи №26

• 88 527
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • Враца
За четящите на английски и с киндъл - 10 пълни романа в едно томче за без пари - Tasted and Tempted. Дарк еротика.

# 361
# 362
  • Враца

При мен отлежава, но имаше много добри отзиви. Харесва ми как пише авторката.

# 363
  • София
За четящите на английски и с киндъл - 10 пълни романа в едно томче за без пари - Tasted and Tempted. Дарк еротика.
Благодаря  Simple Smile Свалям ги в момента директно на киндъла. Не знам защо нямам навик да проверявам там, а има безплатни книги.

И при мен отлежава. И аз я харесвам, но когато пише само тя. Когато е в комбина, не ми харесва особено.

П.П. От няколко дни съм се зарила с книги и не знам коя да подхвана по-напред. Искам ги всички, тук, сега и едновременно  Laughing

# 364
Вчера довърших It ends with us на Колийн Хувър и съм със смесени чувства...Някой от вас чете ли я вече?

# 365
SunnyBird не се изненадвам. Всички нейни книги са такива, повече или по-малко тежки и драматични, не са стандартните любовни. Не случайно вече втора година поред печели 1 място в ГР за романс.
Аз още не съм я чела.

# 366
SunnyBird не се изненадвам. Всички нейни книги са такива, повече или по-малко тежки и драматични, не са стандартните любовни. Не случайно вече втора година поред печели 1 място в ГР за романс.
Аз още не съм я чела.

Аз по принцип съм фен и тази, както и предишните ги четох супер бързо и с интерес да видя как ще се развие, но сега едната от историите ми остана някак незавършена.  Confused

# 367
  • Разпиляна във въображението
Не изчетох поредицата за Хоуп. Не ми хареса стила и историята, а дори не стигнах до драмата.

# 368
Вчера довърших It ends with us на Колийн Хувър и съм със смесени чувства...Някой от вас чете ли я вече?

Страхотна!  Heart Eyes
А не харесвам Колийн.
Атлас е типа герои, които харесвам. И имаше послание. Не просто любовен роман. Crazy

# 369

Страхотна!  Heart Eyes
А не харесвам Колийн.
Атлас е типа герои, които харесвам. И имаше послание. Не просто любовен роман. Crazy

И на мен неговият персонаж ми хареса много, но точно тяхната история не се разви достатъчно според мен.

# 370
Съгласна съм. Можеше да добави 1-2 глави само с тях. Или поне епилог.

# 371
Започнах Feversong , ммммм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много добре се развива за сега, много..  нямам търпение да я изчета!

# 372
Аз най-после прочетох нещо през тази година- "Любов на колела" от поредицата за Черните рицари и ми хареса!  Peace Бързо се чете, има динамика но да си призная от първата книга почти нищо не помня освен, че също ми хареса! Joy Явно сюжета не е от най-оригиналните! В историята се загатва и за връзка между брата на Беки- Бил и нейната приятелка Ив... Само че за мое разочарование третата книга няма да е за тях, а за Мишел, сестрата на Франк! newsm78 За Бил и Ив е книга номер 5, която ако се превежда на български ще е сигурно през 2018 г.  Sad

# 373
  • Euskal Herria
Ами, все пак - фен преводи са. Та, когато могат момичетата. Аз чакам нещо и от Новите видове, дано скоро ни зарадват.

# 374
Страшно съм благодарна за всички фен преводи- това са сигурно 50% от всички книги, които съм изчела за миналата година! bouquet Просто ме е яд, че героите чиято история ми стана любопитна във втората книга няма да са главните герои в следващата част, а чак в петата книга! Tired
Но момичета, препоръчайте нещо интересно  на български... В последните страници хвалите само английски книги, които не мога да започна заради неперфектния ми английски? Flutter

Общи условия

Активация на акаунт