След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -211ღღ

• 27 001
  • 746
  •   1
Отговори
# 660

Тези мъже в черно много хубави бе! Какво ли е това, сериал ли, новогодишна програма ли?

Аз гледам пет сериала, но както вече съм казвала, мога да не гледам онлайн, мога да изчакам за руски превод, мога да не гледам фрагове и да не чета озети. Такова влюбване в екранна двойка не става по желание, за мен. Става спонтанно, от само себе си. Кога ще се случи това отново, не знам!

Дани  реклама  било клипчето с Айтекин

Много сериали  гледаш, как смогваш newsm78 newsm78

Аз след Ашка мисля да забавя  ритъма с турските сериали, по скоро от он лайн гледането. Следя ,,Пойраз,, и ,,Красивите и дръзки,, но след превод
Преди  време  го бях направила,събирам епизоди на  някой сериал и  ги гледам на веднъж.
Няма чиркини, няма  делфини ,няма никакви  домашни любимци.
наслаждавам се на  сериала и  не ме интересува кой с коя и къде бил

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 12:09 от eliNIM

# 661
Скрит текст:

Тези мъже в черно много хубави бе! Какво ли е това, сериал ли, новогодишна програма ли?

Аз гледам пет сериала, но както вече съм казвала, мога да не гледам онлайн, мога да изчакам за руски превод, мога да не гледам фрагове и да не чета озети. Такова влюбване в екранна двойка не става по желание, за мен. Става спонтанно, от само себе си. Кога ще се случи това отново, не знам!

Аз след Ашка мисля да забавя  ритъма с турските сериали, по скоро от он лайн гледането. Следя ,,Пойраз,, и ,,Красивите и дръзки,, но след превод
Скрит текст:
Преди  време  го бях направила,събирам епизоди на  някой сериал и  ги гледам на веднъж.
Елини, на ден по филм, засега бройката им не надхвърля дните на седмицата!  hahaha

И аз никога досега не съм се интересувала за нищо от личния живот на актьорите, ама винаги има първи път, но дано да е за последен! Не искам да се вълнувам толкова от личния живот!

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 12:40 от Дданни

# 662
# 663
  • в подножието на планината

Добър ден! Hug

Е, аз гледам само КС и 309, но такава двойка като Дефмерите много рядко ме пленява... Rolling Eyes първите ми бяха ФЕмир, след тях мислех, че няма да има други, ама ето появиха се, така че ще има и други... Laughing живот и здраве да има... Grinning

# 664
Сега Лалето и Онур са ми най-голямата слабост след Дефмерите Laughing Всички глупости ще изгледам с тях двамата  hahaha Приятна изненада с тази двойка, като видях първия фраг викам WTF ooooh! Joy и на майтап изгледах първи епизод и се зарибих яко  Mr. Green

Кемал и Нихан и Джесур и Сюхан също ми харесват  Laughing

# 665

От Габунчи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 666
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
Елини, на ден по филм, засега бройката им не надхвърля дните на седмицата!  hahaha
И аз никога досега не съм се интересувала за нищо от личния живот на актьорите, ама винаги има първи път, но дано да е за последен! Не искам да се вълнувам толкова от личния живот!

Дани  Hug за съжаление покрай екранната любов на даден тандем,често  се наднича и в живота на артистите зад камера. Има и защо, като гледам последните епизоди колко са  близки,освободени и непринудени Елбарите.
Ама то е неизбежно, особено като има такъв крокодил дето   си отваря устата,забравя да я затваря  и не знае какво ще избълва.

# 667

Ама то е неизбежно, особено като има такъв крокодил дето   си отваря устата,забравя да я затваря  и не знае какво ще избълва.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

# 668
  • near Sofia, Bulgaria
Аз сигурно съм най-луда, щото моите сериали са 10  #Crazy ама единия е обществото, остана ми само последния епизод да изгледам с превод  Peace Иначе обикновено на следващия ден гледам с руски превод ичердето и сериала на Кадир, като имам време - 309, Киво и Майка, малко съм натрупала серии на Песента, понякога и копи пейста гледам, но Ашк-а и Кара Севда са си ми фаворити, тях гледам онлайн винаги!  Peace
Сега покрай носталгията по Ашк-а, гледам стари серии и другите "залежават"  Rolling Eyes Започнах сериите от втори сезон и като са една след друга и преведени, ги възприемам по различен начин!  Peace За три дни стигнах до 61 епизод, даже без да превъртам  Laughing

# 669
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Дани  Hug за съжаление покрай екранната любов на даден тандем,често  се наднича и в живота на артистите зад камера. Има и защо, като гледам последните епизоди колко са  близки,освободени и непринудени Елбарите.

Елини, не обичам да надничам, но този път надничам с кеф, защото не мога да приема, че това, което играят Елка и Боре, може да се изиграе. Heart Eyes Grinning Чакам си продължението в реала!

Гале, и моите сериали не ме вълнуват сега около финала на Ашка. Не се залежават, в крак съм със сериите, но на сърцето ми тежи мъка по Ашка.
И аз веднага след 69и епизод ще започна да гледам втория сезон отначало. Искам да видя ще го възприема ли по-различно. Сега ми е много мрачно от 59и епизод насам, ядосвам се на Мерич, че не направи някои неща по вкуса ми.

# 670
  • Perla
След АШКА излизам в дългосрочна ваканция. Няма нещо, което да ми привлече интереса. Ако харесвам единия, актьор, не харесвам другия, или пък сюжета ми идва тежък и те така. Може би ще догледам 309, като преболедувам раздялата с дефмерите- някога. Следващо включване в тр. сериали- някъде след 6-7 години според моята цикличност.

# 671
  • near Sofia, Bulgaria
Дани  Hug  Peace ако не залежават, съвсем ще остана без очи, и без това гледам непрекъснато, не знам как разтягам денонощието направо  Stop
Обаче сега, като свърши един епизод на Ашк-а, пръстът ми сам посяга да пусне следващия, някак не мога да се накарам сама себе си да гледам друго...  Rolling Eyes

Доре  Hug ще бъде жалко да се отдалечиш от дизитата за толкова дълго, иска ми се да си коментираме пак скоро някой сериал, дори и да не е с такъв заряд, но твоите коментари са ми едни от любимите!  Peace

# 672

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

Тери  hahaha hahaha и  как  грачи с тая уста за ,,Добро утро,, все едно е с ларингит

Дани, много от зрителите ,,виждат,, зад екрана  и  задават същия въпрос- игра или реал.
А и подсказките - подхвърлени  думи , имитации, иронични намеци... всичко  bowuu не може да сбъркат толкова много хора.
Hug
Гале,  покрай многото  гледане на турски език ще го научиш, един голям + за теб

Доре,   Hug до като не те грабне следващата магнетична двойка
И като си помисля, че започнах да гледам Ашка много по-късно от старта, може би към 5-6 епизод. Дори в началото го имаше само на руски. След БГ превода се върнах и изгледах епизодите отново и ме хвана  яко.... пристрастяването

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 14:03 от eliNIM

# 673
  • near Sofia, Bulgaria
Ели  Hug доста добре се справям вече  Peace в началото си казвах, че не мога да му схвана граматиката на тоя език  ooooh! пък на мен винаги лесно ми се е удавало да уча  нов език, обаче две години гледам различни сериали с какъвто превод намеря - руски, хърватски субтитри съм намирала, и вече на онлайна почти без помощ разбирам всичко, чак и озетите си чета и схващам смисъла  Blush
Неусетно за мен се случи, но наистина ми е плюс, дори в един голям магазин на опашката зад мен имаше турци и без да осъзнавам, нададох ухо и си попреведох това-онова от разговора им...  Laughing

# 674
Ще бъде истинско щастие да ни грабне нещо всички заедно, да може в тази компания да си коментираме, но много се съмнявам. Гледам, че извън Ашка гледаме различни неща.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт