След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -211ღღ

• 26 982
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Гледах превода на 66 епизод  Peace и отново ми се надига гнева срещу Нихан  Crossing Arms. Майка била и нямало място за гордостта, та затова ей така реши да се изтърси в дома на Йомер, щото синчето й видите ли не можело било да заспи без леля си  #Cussing out #Cussing out #Cussing out. Ами тая патка ако наистина беше майка на детето й нямаше да се налага да спи при леля си и да свиква тя да го преспива всяка вечер  ooooh! ooooh!.
Хареса ми как Дефне й се опълчи, как й каза че животът си е нейн и тя сама ще реши как да го изживее  Naughty. Може много да е страдала от любовта си към Йомер, но същата тази люобов я пробуди отново за живота  Peace. Сцената когато Дефне преспиваше Исо и отново му разказваше приказката за момичето и краля  Crazy Crazy, а Йомер ги съзерцаваше направо ми напълни душата  hug hug. Не знам защо но в този епизод наистина имам чувството че гледам Елбар а не Дефмер  Blush или просто на мен така ми се иска  Whistling.
Влизането на Йомер в Пасионис  Weary Weary раздялата му с фирмата, пресъздаването на чувствата, сбогуването със Синан, който дори не се усети -  разплака ме smile3518 - отново перфектна игра на Баръш  smile3501 smile3501 и в този ред на мисли отново се сещам за думите  на онзи псевдо критик ли, журналист ли дето и една минута от играта на Баръш в КА не е гледал  smile3516 smile3516.
Исо - каквото и да кажа ще е малко  Peace Дай Боже всеки му такъв всеотдаен приятел  Flutter Peace.
Много съдържание имаше в тази серия на думите на Нера  Whistling вай бе и тя нещо смислено да каже  Laughing
Жертвоготовността на Йомер в името на щастието на Дефне  Peace Евала  omm. В първи сезон той нарани най-много нея, като я изодтави след сватбата, но сега, когто тя му даде бленувания цяла година втори шанс, той е готов дори в космоса да отиде, само и само тя да е щастлива  Heart Eyes Ашк, ашк и пак ашк в тези сцени  Crazy Heart Eyes Crazy Heart Eyes
Може много да си я плю Мера  Blush обаче трябва да й призная, че има добри попадения в идеите си  Peace. Хареса ми съревнованието което показаха между двата свята - ежедневието на Ипликчи преди Дефо в и обратното - дивата и буйна Дефне, със славата й на побойничка в квартала  Laughing в същото време се разкрива и промяната на Дефне, след любовта й към Йомер  Thinking аз поне така  го усетих  Peace.
Синан и обърканото му сърце  Tired. Горкия и при него нищо не се случва лесно  Crossing Arms
След толкова натиск от страна на Нера и Кориша се опита да направи предложение за брак на Седа и Кориша така да прецака нещата  ooooh! ooooh!. Ако бях аз щях да го одуша на първата висока опора  #Cussing out #Cussing out. И той като Исо страда от добрината си  Whistling
Не ми хареса това със заминаването някъде на Йомер без да каже на никой  Naughty. Дефа се побърка милата  Crossing Arms особено с това "Пронто" накрая  ooooh! ooooh! От скука и нерви чак на Кориша се зарадва   Joy Joy Joy Joy
Абе общо взето ще ми липсвот емоциите покрай коментарите на сериите  Sad Tired
Проснах чаршафа  Mr. Green ама пък ми олека  Whistling

# 736
Скрит текст:
Скрит текст:
Виви те с Беяз са си партнирали в някакъв сериал и от там целия екип са много сплотени  Peace  оная дето й ходиха на сватбата ( роклята с ресните  Mr. Green) също е от там и затова Гупата е близка с Беяз  Peace
Е, те все по някаква линия ще са близки, но като си представя то Беяз ще остане съвсем без гости, ако трябва да се съобразява с желанията и щади чувствата на приятелите си  Joy Joy Joy
Другия вариант е той да си ги е викнал,но да не са приели,защото Беяз обича да задава много неудобни въпроси и понякога поставя гостите си пред свършен факт и няма измъкване от живото предаване  Peace
Peace Вери, и аз да съм, никога няма да отида при Беяз в шоуто му. Не и при такава фенска истерия. Беяз е направо манипулатор в студиото си. Няма задръжки, задава нахални въпрос.
Нормално  Peace
Току така не се става 1-ви в шоу продукциите и да си на екран 20 години
Повечето му гости не са гузни, няма какво да крият, за тях е чест да са в такова популярно шоу. Не се страхуват от неудобни въпроси.

Да бе Joy  как срази Сера със сопола й тогава  Joy гледах го на клипче,как се спука от смях на нейн гръб и тя нали си е тъпо парче и се хилеше като идиот ,а Мурат Д тогава каква физиономия направи хахаха нещо подобно на   Sick Joy

И други е сгащвал на тясно,стига да има за какво  Stop

# 737
Диме, проскай чаршафите, мила, че с тази тайна поне на мен Мерич ми отне желанието да проскам чаршафи. Само ми се ще да съскам, ако мога, ама не бива! Mr. Green При толкова близък финал Мерич да ме занимава с нощни кошмари, когато всички искаме сватба, бременност, Дефмерче, Ипликчиеви, не бива! Naughty

Peace за поста ти. Хареса ми за Йомер в космоса ако трябва, заради Дефне! Наистина силен момент за мен. Той просто спря да мисли, остави се на грижата за щастието на Дефне!

Вери, аз не гледам Беяз като цяло, подробности не знам. Отделни клипчета съм гледала, в повечето случаи на музикалните изпълнения на гостите му. Но колкото и малко да съм гледала, виждам как винаги има нещо, което измъква от гостите си - я признание, я смущение, я отправи някоя подигравка, я някой комплимент. Кой каквото си заслужи, сигурно всеки отива подготвен за нещо такова. Нашите просто нямаше как да се съгласят да отидат там. Той непременно щеше да ги пита за фенската истерия, какво е отношението им към това и прочие. Но ти и ти точно това казваш!  Peace

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 19:30 от Дданни

# 738
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Както го подкарахме изписахме темата  Whistling
Ирка се загуби тия дни  newsm78 newsm78
А за Гупата и кандидатите й  Joy Joy Joy Joy няма такъв смях  hahaha  hahaha малко са лудите дето ще припадат  Naughty по  сутрешното й грачене  ooooh! ooooh!

# 739
Скрит текст:
Скрит текст:
Виви те с Беяз са си партнирали в някакъв сериал и от там целия екип са много сплотени  Peace  оная дето й ходиха на сватбата ( роклята с ресните  Mr. Green) също е от там и затова Гупата е близка с Беяз  Peace
Е, те все по някаква линия ще са близки, но като си представя то Беяз ще остане съвсем без гости, ако трябва да се съобразява с желанията и щади чувствата на приятелите си  Joy Joy Joy
Другия вариант е той да си ги е викнал,но да не са приели,защото Беяз обича да задава много неудобни въпроси и понякога поставя гостите си пред свършен факт и няма измъкване от живото предаване  Peace
Peace Вери, и аз да съм, никога няма да отида при Беяз в шоуто му. Не и при такава фенска истерия. Беяз е направо манипулатор в студиото си. Няма задръжки, задава нахални въпрос.
Нормално  Peace
Повечето му гости не са гузни, няма какво да крият, за тях е чест да са в такова популярно шоу. Не се страхуват от неудобни въпроси.
А нашите са гузни и имат какво да крият   Naughty Mr. Green  Ех, колко е хубаво да си го представя как си конушват - Няма да ходим при този Беяз, че какъвто е подмолен манипулатор, ей така ще ни завърти, че нямам да се усетим кога ще се издадем и отиде ни конспирацията и потайността Joy Joy  Joy

# 740
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Нормално  Peace
А нашите са гузни и имат какво да крият   Naughty Mr. Green  Ех, колко е хубаво да си го представя как си конушват - Няма да ходим при този Беяз, че какъвто е подмолен манипулатор, ей така ще ни завърти, че нямам да се усетим кога ще се издадем и отиде ни конспирацията и потайността Joy Joy

А така, дай и ти малко розови хапчета за сън, да си помечтаем малко! hahaha

# 741
  • Perla
Гледах превода на 66 епизод  Peace
Скрит текст:
и отново ми се надига гнева срещу Нихан  Crossing Arms. Майка била и нямало място за гордостта, та затова ей така реши да се изтърси в дома на Йомер, щото синчето й видите ли не можело било да заспи без леля си  #Cussing out #Cussing out #Cussing out. Ами тая патка ако наистина беше майка на детето й нямаше да се налага да спи при леля си и да свиква тя да го преспива всяка вечер  ooooh! ooooh!.
Хареса ми как Дефне й се опълчи, как й каза че животът си е нейн и тя сама ще реши как да го изживее  Naughty. Може много да е страдала от любовта си към Йомер, но същата тази люобов я пробуди отново за живота  Peace. Сцената когато Дефне преспиваше Исо и отново му разказваше приказката за момичето и краля  Crazy Crazy, а Йомер ги съзерцаваше направо ми напълни душата  hug hug. Не знам защо но в този епизод наистина имам чувството че гледам Елбар а не Дефмер  Blush или просто на мен така ми се иска  Whistling.
Влизането на Йомер в Пасионис  Weary Weary раздялата му с фирмата, пресъздаването на чувствата, сбогуването със Синан, който дори не се усети -  разплака ме smile3518 - отново перфектна игра на Баръш  smile3501 smile3501 и в този ред на мисли отново се сещам за думите  на онзи псевдо критик ли, журналист ли дето и една минута от играта на Баръш в КА не е гледал  smile3516 smile3516.
Исо - каквото и да кажа ще е малко  Peace Дай Боже всеки му такъв всеотдаен приятел  Flutter Peace.
Много съдържание имаше в тази серия на думите на Нера  Whistling вай бе и тя нещо смислено да каже  Laughing
Жертвоготовността на Йомер в името на щастието на Дефне  Peace Евала  omm. В първи сезон той нарани най-много нея, като я изодтави след сватбата, но сега, когто тя му даде бленувания цяла година втори шанс, той е готов дори в космоса да отиде, само и само тя да е щастлива  Heart Eyes Ашк, ашк и пак ашк в тези сцени  Crazy Heart Eyes Crazy Heart Eyes
Може много да си я плю Мера  Blush обаче трябва да й призная, че има добри попадения в идеите си  Peace. Хареса ми съревнованието което показаха между двата свята - ежедневието на Ипликчи преди Дефо в и обратното - дивата и буйна Дефне, със славата й на побойничка в квартала  Laughing в същото време се разкрива и промяната на Дефне, след любовта й към Йомер  Thinking аз поне така  го усетих  Peace.
Синан и обърканото му сърце  Tired. Горкия и при него нищо не се случва лесно  Crossing Arms
След толкова натиск от страна на Нера и Кориша се опита да направи предложение за брак на Седа и Кориша така да прецака нещата  ooooh! ooooh!. Ако бях аз щях да го одуша на първата висока опора  #Cussing out #Cussing out. И той като Исо страда от добрината си  Whistling
Не ми хареса това със заминаването някъде на Йомер без да каже на никой  Naughty. Дефа се побърка милата  Crossing Arms особено с това "Пронто" накрая  ooooh! ooooh! От скука и нерви чак на Кориша се зарадва   Joy Joy Joy Joy
Абе общо взето ще ми липсвот емоциите покрай коментарите на сериите  Sad Tired
Проснах чаршафа  Mr. Green ама пък ми олека  Whistling

Диме Peace + 1 000 0000

Скрит текст:
Скрит текст:
Ками  Hug

Ако Борко остави Гупа, той ще изиграе финалната сцена като английски джентълмен. Без да каже и една груба дума, с помощта на много фина словесна еквилибристика ще обясни колко чудесен човек е Гупа, колко талантлива, какво светло бъдеще има пред нея, как ще продължи да разсмива хората. Всички тези думи ще са обяснението му за раздялата. И така хем вълкът сит, хем агнето цяло. Хем разделени, хем след като той е възпял качествата на бившата си любима. Хем тя напусната, хем похвалена. Едно такова бъдеще си представям аз. smile3531 smile3531 smile3531
Да, да и Гупа ще е много "удовлетворена". Тя нека изпусне Борко, пък ще се радва на хвалбите му. Няма такъв филм.
О, Мише, Боре ще изиграе финалната сцена като английски джентълмен. За Гупа не съм казвала как ще изиграе финалната сцена. hahaha Щото не знам, тя е непредсказуема, не знам на кой образ от всичките си ще се спре. Но че ще имаме сцени от "Империята отвръща на удара" почти съм сигурна. Освен ако Гупа има достатъчно самоуважение и се възползва от джентълменския жест на Боре, остане си в ролята на забавната бивша, без да се вкарва в образа на жертва. Mr. Green
Да, аз мисля, че ще отвръща на удара тихомълком ( както досега е действала), но ще се прави на непукистка и как иначе нали ще трябва да убеждават хората, че или решението е взаимно взето или че тя го е изритала  Naughty Mr. Green За човек като нея егото е много важно, няма да се даде да я съжаляват, ще гледа да се измъква ................то тя вече е започнала да си се застрахова даже, с тези приказки как нямала желание за женитба и само и единствено заради това не се женела, инак то кандидати много  Mr. Green hahaha

Скрит текст:
Скрит текст:
Виви те с Беяз са си партнирали в някакъв сериал и от там целия екип са много сплотени  Peace  оная дето й ходиха на сватбата ( роклята с ресните  Mr. Green) също е от там и затова Гупата е близка с Беяз  Peace
Е, те все по някаква линия ще са близки, но като си представя то Беяз ще остане съвсем без гости, ако трябва да се съобразява с желанията и щади чувствата на приятелите си  Joy Joy Joy
Другия вариант е той да си ги е викнал,но да не са приели,защото Беяз обича да задава много неудобни въпроси и понякога поставя гостите си пред свършен факт и няма измъкване от живото предаване  Peace
За Беяз сте прави, и за мен това е по-вероятна причина, за да не са били гости, отколкото че Гупа не дава...............че ми идва в повече за всесилната и всемогъща Кюса  Sick
[/quote]

Виви!  Peace
И освен това смятам, че Борко и Елка наистина имат обща стратегия за справяне с фенската истерия и безпокойството, което им създава. Още след онова неприятно интервю преди началото на сезона аз изразих мнение, че това е за мене начин да бъдат оставени на спокойствие и да могат да "играят" така, както им идва отвътре. Ами смятам, че се получи- ние наистина виждаме толкова много елбари, колкото не сме виждали целия първи сезон. Но те са...само колеги, всичко е в сферата на прекрасната им актьорска работа, нали? Елка така каза- щом толкова много ни харесват, значи си вършим добре работата Heart Eyes

# 742
  • У Диспансера ...♥♥♥
Новата тема

# 743
  • У Диспансера ...♥♥♥
Димак  Heart Eyes Hug оти съм нападнала дойчето да лерне(уча демек)  Joy Joy
Даже епизода не съм изгледала още  ooooh!

# 744
# 745
Димак  Heart Eyes Hug оти съм нападнала дойчето да лерне(уча демек)  Joy Joy
Даже епизода не съм изгледала още  ooooh!

Ирко  Hug, учи, учи, ние не бързаме за никъде   Laughing И за епизода има време - като свърши сериала  ooooh!

# 746
  • У Диспансера ...♥♥♥
Димак  Heart Eyes Hug оти съм нападнала дойчето да лерне(уча демек)  Joy Joy
Даже епизода не съм изгледала още  ooooh!

Ирко  Hug, учи, учи, ние не бързаме  Laughing И за епизода има време - като свърши сериала  ooooh!
Диде  Heart Eyes Hug то и без това не остана  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт