След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -212ღღ

• 24 907
  • 755
  •   1
Отговори
# 750
И стигам до извода, че всички го бъркаме с героя му Йомер Ипликчи,затова си мислим, че може да има сили да се отърве от тая напаст божия, но за мен той просто в реала не е истински мъж

Верка му вика чехльо, други не са чак толкоз любезни  Joy  Joy  Joy Та добре дошла в отбора, Меги  hahaha
Диде  Hug

Пантофас  Mr. Green все пак зет ми се води, грубо е да го обиждам  hahaha но пък мога си го плюна  hahaha
Добре че го плюеш у старата тема и нема да те видят много хора  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 751
И стигам до извода, че всички го бъркаме с героя му Йомер Ипликчи,затова си мислим, че може да има сили да се отърве от тая напаст божия, но за мен той просто в реала не е истински мъж

Верка му вика чехльо, други не са чак толкоз любезни  Joy  Joy  Joy Та добре дошла в отбора, Меги  hahaha
Ами колкото и да таях някакви надежди, като гледах последните серии, всичко вече говори, че това неговото явно е гениална актьорска игра, която незнайно защо не виждам в предишните му проекти. И аз като рускините се питам, как можеш така да играеш без всякакви чувства, ама може Баръш да взема уроци по актьорско майсторство от несъмнено най-голямата според самата нея актриса на Турция.

# 752

Верка му вика чехльо, други не са чак толкоз любезни  Joy  Joy  Joy Та добре дошла в отбора, Меги  hahaha
Ами колкото и да таях някакви надежди, като гледах последните серии, всичко вече говори, че това неговото явно е гениална актьорска игра, която незнайно защо не виждам в предишните му проекти. Ама нейсе.
Според мен чувства има към Елка, и чрез играта успява да ги покаже, да даде воля на емоциите си, това му помага актьорската му играта да е толкова естествена. Дали и в живота е дал воля на тези чувства, ще видим, тая мъничка надеждичка  Praynig

# 753
Оле, аз си градя конспиративните теории за ГупБар и направо забравих за Кита. Ако се появи отнякъде с Елка, ще бъда много разочарована, защото тяхната двойка няма нужда от спектакъл, Кита може да изчезне безследно, без медиите да изпаднат в паника. Появят ли се Елка и Юни заедно, вече ще трябва да се задоволя с утешителната награда, а тя е някога Боре да се раздели с Гупа, когато намери голямата любов, заради която ще я остави. Докато не е намерил голямата любов, Гупа не му пречи. Има кой да го чака вкъщи, кой да му се прави на клоун, да му прави компания в мола, да му топли леглото, да му помага с връзките си, това е достатъчно.
Ето защо е по-добре, ако са заедно Кита и Елка, да ни се покажат, та да спрем да се надяваме, отколкото напразно да градим илюзии и мечти  ooooh!

Heart Eyes Heart Eyes

А, Виви  Hug, те надежди никога не са ни давали, напротив, винаги са казвали, че имат партньори/възлюбени/приятели, на които държат. Другото си е наша приказка  ooooh!

Верко  Hug

Хайде да скачаме, че паднахме  newsm52

# 754
Скрит текст:

Ами колкото и да таях някакви надежди, като гледах последните серии, всичко вече говори, че това неговото явно е гениална актьорска игра, която незнайно защо не виждам в предишните му проекти. Ама нейсе.
Според мен чувства има към Елка, и чрез играта успява да ги покаже, да даде воля на емоциите си, това му помага актьорската му играта да е толкова естествена. Дали и в живота е дал воля на тези чувства, ще видим, тая мъничка надеждичка  Praynig
В един отбор сме с теб! Hug

# 755
Скрит текст:
Оле, аз си градя конспиративните теории за ГупБар и направо забравих за Кита. Ако се появи отнякъде с Елка, ще бъда много разочарована, защото тяхната двойка няма нужда от спектакъл, Кита може да изчезне безследно, без медиите да изпаднат в паника. Появят ли се Елка и Юни заедно, вече ще трябва да се задоволя с утешителната награда, а тя е някога Боре да се раздели с Гупа, когато намери голямата любов, заради която ще я остави. Докато не е намерил голямата любов, Гупа не му пречи. Има кой да го чака вкъщи, кой да му се прави на клоун, да му прави компания в мола, да му топли леглото, да му помага с връзките си, това е достатъчно.
Ето защо е по-добре, ако са заедно Кита и Елка, да ни се покажат, та да спрем да се надяваме, отколкото напразно да градим илюзии и мечти  ooooh!

Heart Eyes Heart Eyes

А, Виви  Hug, те надежди никога не са ни давали, напротив, винаги са казвали, че имат партньори/възлюбени/приятели, на които държат. Другото си е наша приказка  ooooh!

Верко  Hug

Хайде да скачаме, че паднахме  newsm52
Те надежда не са ни давали, разбира се  Peace но сега както Елка не се е появявала никъде с Кита от доста дълго време, тя няма вина затова естествено, но някои от феновете започват да разчитат това като вероятност те да не са заедно Rolling Eyes За което сме си напълно виновни ние, които приемаме този факт като лъч надежда, че може да е истина  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт