След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -212ღღ

• 24 929
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
  • На юг от тук
Добро утро!

Стари-след снимките в Италия,но аз сега ги виждам.Завръщане у дома.
Каме Hug

# 706
  • На юг от тук
И най-обсъжданите сериали за 2016. Втори сме.Но прави впечатление,че сериали с нисък рейтинг са доста добре представени в тази класация.

# 707
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Ками  Hug Кати  Hug

"Щом принцът и принцесата си отиват..."-

И понеже мечтите са безплатни, и понеже никой не може да каже какво ще стане в утрешния ден  Елбар вар!  Laughing Laughing Laughing Laughing

Ох сега не мога да намеря онази снимка дето уж била сет пък излезе,че в серията баш такъв момент няма  newsm78

Дето Елка е хванала Боре под ръка и се оглежда ..,бяха между два големи храста  hahaha
Това в серията не го видях май

Верче, ето я снимката, за която се молих да е зад кадър. И наистина точно такъв момент няма в серията  Peace

# 708
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug Hug
За много години  Hug Hug Hug
И новата тема

# 709
Добро утро, девойки!  Hug

И аз идвам само да добавя едно Елбар вар! от името на най-откачените конспиратори, които пием руски чай! Mr. Green Виждам, че дори имаме превес в темата! Дано по-скоро да дойде денят, в който да кажем на невярващите "Казахме ли ви!" Хубаво е, че и скептиците ще са доволни, че не е станало така, както са мислили! Grinning

Скрит текст:
Скрит текст:
Откачалката се е появила вече в инста с една ненормална снимка, но откъде е, не се знае

Видях я  ooooh! Нема спасение от нейната простотия.
Чиркин та чиркин  ooooh! ooooh! ooooh!
Баръш и тя вероятно си пасват ,  харесва му този начин на живот и затова е като послушно кученце около нея, за нас фабричните и настройки не са в ред но той си я харесва.
Joy
И нали все адвокатствам за някого, да си защитя и момчето. То и да не иска, ще се върти около нея още известно време, защото е уловено в капан. В трайна връзка с публична личност, която не иска да зареже просто така, защото се е увлякъл по колежката. Той ще бъде с Гупа дотогава, докато ще може да я остави така, че да не накърни името и репутацията ѝ, както и своите, и на жената, която вярваме, че обича. Боре не е плейбой, който сменя жените ей така. И Елка не е момиче, което ще иска името ѝ да се свързва с разпадането на една "красива" любов. Всичко е по-сложно, отколкото изглежда на пръв поглед. Така че Боре прави това, което му прави чест в момента. Peace

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 10:38 от Дданни

# 710
  • На юг от тук
Мисля,че снимката с шапката, ще хареса на доста от нас. Joy

# 711
Мераба  Hug

аз па няма го защитя,ми ще го плювна  Mr. Green никаква чест не му прави,че е аптал и се води по една патка  Naughty

# 712
  • в подножието на планината
Добро утро! Hug

Камелия, Hug Heart Eyes Кати, Hug Heart Eyes Доре, Hug Heart Eyes Ирче, Hug Heart Eyes Дани, Hug Heart Eyes Верче, Hug Heart Eyes

Направо ми скрихте шапката, дето я нямам, с вашите конспирации... Laughing

# 713
Мераба  Hug

аз па няма го защитя,ми ще го плювна  Mr. Green никаква чест не му прави,че е аптал и се води по една патка  Naughty
Вери, патка, ама въоръжена бе! С медийна глутница! Оня ден двете дами от онова предаване, дето казаха за новогодишната почивка на чифтето и за финала на Ашка, за пръв път похвалиха Елка. Много добра актриса, много не знам си какво, не знам си що. Сигурно видяха края на Ашка, голямата любов на тур в Европа и решиха, че опасността е минала. Иначе щяха да изливат помия върху Елчин. За мен този театър, който Боре играе с Гупа, е неизбежен.

# 714

Мераба  Hug Ама Боцко я лайкнал  ooooh!
Може би е доволен, че не и се вижда физиономията  Heart Eyes

# 715
Здравейте, момичета Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Сега в чия кола е newsm78, може ли някой да каже Mr. Green

Дани, и онзи Волкан, възкликна многозначително, че и виенската ваканция може да е игра  Laughing Mr. Green

# 716
  • в подножието на планината

Виви, Hug Heart Eyes

Кога ли ще ни пуснат фрагче?... newsm78

# 717
И най-обсъжданите сериали за 2016. Втори сме.Но прави впечатление,че сериали с нисък рейтинг са доста добре представени в тази класация.

Браво на нашите!

Дани, и онзи Волкан, възкликна многозначително, че и виенската ваканция може да е игра  Laughing Mr. Green
Виви, не мога да го разбера аз този какъв е. Още не знам да се радвам ли, че е от моите, или да го мисля за провокатор! Но все пак и други допускат, че всичко е игра. Значи не е толкова невероятна теорията ми! Аз все още си вярвам в нея!

# 718
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет сладурки  Hug Hug Hug
Ирка  Hug Heart Eyes  загуби се бе душо  Rolling Eyes пак залягаш над учебниците  Wink

Мераба  Hug Ама Боцко я лайкнал  ooooh!
Може би е доволен, че не и се вижда физиономията  Heart Eyes

Про
 Hug Heart Eyes то това й е най-хубавата снимка на тая  Mr. Green Mr. Green

Ками  Hug Heart Eyes Кати  Hug Heart Eyes Доре  Hug Heart Eyes Дани  Hug Heart Eyes Верко  Hug Heart Eyes Илде  Hug Heart Eyes Виви  Hug Heart Eyes

# 719
Спомняте ли си, че миналата година се говореше, че Къванч искал Елчин за новия си проект. Тогава не се знаеше, че ще има нов сериал той. Коментар при рускините ме наведе на мисълта дали пък наистина не е била обмисляна възможността Елчин да играе с него, ако няма втори сезон на Ашка, но Елчин все пак да е избрала втори сезон. И Туба да е вторият избор за ролята. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт