След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -212ღღ

• 24 948
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
Обаче подхващам мантрата на Галето Елбар вар! И те това е! Laughing
  newsm18 Елба вар  newsm18 Joy Joy Joy

# 691
  • Perla
 newsm18 Елба вар  newsm18 Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy
 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Много харесвам лозунга на едната руска група в инста"Елбар вар, даже если не вар!"  Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Откачалката се е появила вече в инста с една ненормална снимка, но откъде е, не се знае

Последна редакция: вт, 03 яну 2017, 21:58 от dora_st

# 692
Скрит текст:
Откачалката се е появила вече в инста с една ненормална снимка, но откъде е, не се знае

Видях я  ooooh! Нема спасение от нейната простотия.

# 693
  • Perla
Скрит текст:

Ами на мене ми се струва, че такива физиономии съм виждала на снимки от Делихата. Жената просто не излиза от роля  Mr. Green

# 694
Скрит текст:

Чиркин та чиркин  ooooh! ooooh! ooooh!

# 695
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
 newsm18 Елба вар  newsm18 Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy
 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Много харесвам лозунга на едната руска група в инста"Елбар вар, даже если не вар!"  Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Чакайте бе  Whistling за къде сте зарипали без мен  Joy Joy айде и аз с тънка стъпка и крехка чупка да се включа  Party Party Party няма се цепя от колектива я  Naughty Mr. Green hahaha hahaha

# 696
Диме, не е зад кадър, това е стоп кадър - на 4:13 някъде. Най-вероятно целувката е по врата в този момент, това показват на стоп кадъра.
https://www.youtube.com/watch?v=uLGgUrioU5o
Дани  Hug Heart Eyes их па значи  Whistling аз тъкмо се реших че е зад кадър  Crossing Arms

# 697
  • Perla

Хайде, предложението мина 1 милион гледания Heart Eyes

Диме, не е зад кадър, това е стоп кадър - на 4:13 някъде. Най-вероятно целувката е по врата в този момент, това показват на стоп кадъра.
Дани  Hug Heart Eyes их па значи  Whistling аз тъкмо се реших че е зад кадър  Crossing Arms

Диме, не се коси! Може да не е зад кадър, ама едва ли е по сценарий! Борката се поувлече мъъъничко и започна да целува там, където не бива, та камерата набързо го скри и показа пръстена, че не бяхме го видели Laughing

# 698
  • София
Здравейте! Hug Hug Hug

Скрит текст:
Скрит текст:

Видях я  ooooh! Нема спасение от нейната простотия.
Чиркин та чиркин  ooooh! ooooh! ooooh!
Аз пък се чудя как жена на тази възраст се излага така? И ако си мисли, че е много оригинална, не е (поне според мен). Другата ми чуденка е, как Борко търпи подобно инфантилно поведение?

# 699
Скрит текст:

Чиркин та чиркин  ooooh! ooooh! ooooh!
Баръш и тя вероятно си пасват ,  харесва му този начин на живот и затова е като послушно кученце около нея, за нас фабричните и настройки не са в ред но той си я харесва.

# 700

Хайде, предложението мина 1 милион гледания Heart Eyes

Диме, не се коси! Може да не е зад кадър, ама едва ли е по сценарий! Борката се поувлече мъъъничко и започна да целува там, където не бива, та камерата набързо го скри и показа пръстена, че не бяхме го видели Laughing

Доре  Hug Heart Eyes сигурно  hahaha hahaha

# 701
Ох сега не мога да намеря онази снимка дето уж била сет пък излезе,че в серията баш такъв момент няма  newsm78

Дето Елка е хванала Боре под ръка и се оглежда ..,бяха между два големи храста  hahaha
Това в серията не го видях май

# 702
Привет на всички  Hug Hug Hug

Баръш и тя вероятно си пасват ,  харесва му този начин на живот и затова е като послушно кученце около нея, за нас фабричните и настройки не са в ред но той си я харесва.

[/quote]
samyil 48 Hug абсолютно, иначе не виждам причина да е с такъв човек като нея  Whistling И изобщо няма да рипам за Елбар защото няма да има дори и след година  Whistling  Mr. Green

Фото от Гюпсе с очень интересной подписью:
- Семья - это прекрасно. Как и надежда...

# 703
  • София
Ох сега не мога да намеря онази снимка дето уж била сет пък излезе,че в серията баш такъв момент няма  newsm78

Дето Елка е хванала Боре под ръка и се оглежда ..,бяха между два големи храста  hahaha
Това в серията не го видях май
А, Гупа сега ще излезе с изказване, че е от серията, ама този момент е изрязан. Тя е по-наясно с обстановката от хората от екипа. И дава изявления преди тях.

# 704
Херкесе гюнайдън Hugуспешен ден на всички и дано днес видим хубави новини и приятни снимки от нашите Елбари Heart EyesЕлБар вар Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт