След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -213ღღ

• 30 691
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
За Ирка - да и оправим настроението  Laughing

# 736

А, сакън, никакви болести, че и кака му болна, кой ще го лекува  Joy  Joy  Joy Или тя Кюспела го уплаши свинския грип  Mr. Green
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 737
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
 wavey wavey wavey wavey

А, сакън, никакви болести, че и кака му болна, кой ще го лекува  Joy  Joy  Joy Или тя Кюспела го уплаши свинския грип  Mr. Green
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

тц тц  Whistling щом и грипа се  УплашИ от тая  ooooh! ooooh! ooooh! положението ще е вери бед  Mr. Green Mr. Green

# 738
  • near Sofia, Bulgaria

# 739
  • У Диспансера ...♥♥♥
Диде  Heart Eyes Hug вярно е, казаха че ще го свършват и от тогава не съм погледнала ни една серия. Нямам и желание да гледам. Махнаха и Сечито, и хептен ми секнаха всичко  Crossing Arms

Ирко  Hug, ти за Сечо ли тъгуваш толко  Joy  Joy  Joy Ми и него ще гледаме, щом трябва, само да му започне филм ли, сериал ли - там каквото ще снима. Ама Мюждето нещо много се навърта край него  newsm78

Пак се е разкопчал  ooooh! Ма са и да се разболее може да си седи вкъщи на чайчета  Mr. Green

Да са навърта, това ще й остане  hahaha hahaha hahaha
Систър, ама за това казах хептен ми секнаха мерака, дет се вика ме довършиха  Mr. Green

# 740
  • У Диспансера ...♥♥♥
За Ирка - да и оправим настроението  Laughing

Тоя с косматите крака, къв го дири там. Загрозява само снимките  Stop

Общи условия

Активация на акаунт