След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -213ღღ

• 30 710
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Виви  Hug Доре  Hug тоя Волкан същия като Боня, много компетентен  Mr. Green ама ей го на Боня спря да скандира ЕлБар вар още преди няколко месеца, преди време също толкова беше убедена, че Борко и Кюса са се разделили, но уви все ни изненадваха с някоя снимка  Laughing. Така и този Волкан, събира си фенове и ги убеждава в нещо което дори и той не знае на 100% а се води от клюките които се разпространяват в соц.мрежите

# 721
# 722
  • У Диспансера ...♥♥♥
Новата тема

# 723
  • Керодиспансера
Здравейте , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Снощи докато чаках фрага , който така и не пуснаха , изгледах 1 и 2 серия на Дръзки и красиви  Mr. Green ами хареса ми  Peace Киво , каквато и роля да му дадат , му лепва , професионалист е човека  Peace играе и не се притеснява , че съпругата му е на сета  Peace

# 724
ми хората искат да ви изненадат бе  hahaha какво сте се вкопчили в тоя фраг,все едно ще се разбере нещо кат го дадат  ooooh!
е го днес и утре остана,света ще се срине ако не ни дадат фраг

Верко  Hug, ми така де, що ни е фраг, ние серията можем да си я разкажем - ще играем мач за определяне името на нероден Петко, Дафа ще се щуросва бременна ли е или е преяла, махалата ще се прави на великодушна и ще прощава на Дафа своеволията, на Йомко кошмарите ще разберем какви са и те така - 148 минути  Wink Останалите 7 минути ще са за Дефмер - евентуално  Joy  Joy  Joy

Ди  Hug, те тия двете кобриели нямат куража да подъвчат на Кюса филма, затова все с ашка се захапват  Mr. Green Макар че тоя път съм съгласна с някои от нещата, дето ги плюват  Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 13:45 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 725
И днес имало сет - с Онур и Нергиз. Така де, нали те са ГГ  Mr. Green

Здравейте , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Снощи докато чаках фрага , който така и не пуснаха , изгледах 1 и 2 серия на Дръзки и красиви  Mr. Green ами хареса ми  Peace Киво , каквато и роля да му дадат , му лепва , професионалист е човека  Peace играе и не се притеснява , че съпругата му е на сета  Peace

Ели  Hug, що да се притеснява човека, няма нищо за криене  Laughing Laughing

Ирка май съвсем е загубила интерес към ашка  newsm78 Обгрижва ни и пак се покрива  Wink

# 726
Ей го Борко, появи се с фенки  Wink

# 727
Имало сет, там били Дефне, Йо, Сердар и Нихан , според Боня

# 728
Пак се е разкопчал  ooooh! Ма са и да се разболее може да си седи вкъщи на чайчета  Mr. Green

# 729
  • near Sofia, Bulgaria
Имало сет, били Дефне, Йо, Сердар и Нихан , според Боня

Тъкмо я видях, ама как ги разпознаха  newsm78 #Crazy

# 730
  • У Диспансера ...♥♥♥
Диде  Heart Eyes Hug вярно е, казаха че ще го свършват и от тогава не съм погледнала ни една серия. Нямам и желание да гледам. Махнаха и Сечито, и хептен ми секнаха всичко  Crossing Arms

# 731
Диде  Heart Eyes Hug вярно е, казаха че ще го свършват и от тогава не съм погледнала ни една серия. Нямам и желание да гледам. Махнаха и Сечито, и хептен ми секнаха всичко  Crossing Arms
Систър, чудим ти се как си гледала 52 серии без Сечито  hahaha hahaha hahaha

# 732
Имало сет, били Дефне, Йо, Сердар и Нихан , според Боня

Тъкмо я видях, ама как ги разпознаха  newsm78 #Crazy
То по изненадващо щеше да е, ако не ги бяха различили  Joy Joy
Иначе и аз не ги виждам Mr. Green

# 733
  • Perla

На тая снимка бяха писали, че сетът е в махалата; Елчин също е там, но се приготвяла за снимките, пък тоя сет, дето били четиримата, къде е, въобще не разпознавам. newsm78

# 734

Ирко  Hug, ти за Сечо ли тъгуваш толко  Joy  Joy  Joy Ми и него ще гледаме, щом трябва, само да му започне филм ли, сериал ли - там каквото ще снима. Ама Мюждето нещо много се навърта край него  newsm78

Пак се е разкопчал  ooooh! Ма са и да се разболее може да си седи вкъщи на чайчета  Mr. Green

А, сакън, никакви болести, че и кака му болна, кой ще го лекува  Joy  Joy  Joy Или тя Кюспела го уплаши свинския грип  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт