Отговори
# 15
Относно 11 ОУ, Моето дете учи там вече три години.

1. Иновативно училище. учат по учебници на Просвета +.
2. Учителките, които ще поемат първи клас за 2019/20 година са три.  Имат стаж над 25 години.
3. Във всяка стая има лаптоп, проектор и интернет.
4.За първи клас има чудесно обзаведени стаи.
5. Учат на една смяна.
6. Часовете са по 35 минути. Започват в 8.15 и свършват около 12.
7. Междучасията на големи и малки не съвпадат.
8. Хранят ги безплатно  по две програми. В класната стая винаги има плод.
9.Всеки клас има занималня следобед до 17.30.
10. Има различни занимания по интереси- безплатни.
11.следобедните занимания започват щом свършат часовете. Учителите ги вземат от класната стая.
12. Учителите от сутринта учат с децата и следобед в отделни часове за консултации.
 13. Има безплатна занималня до 5 клас
Какво да кажа... чисто и спретнато училище на една смяна. До Ловния парк. Чист въздух.
Който иска, може да го разгледа,  като подава документи.
Ето имена на едни от най-добрите учители там: Кайрякова, Лакова, Пангарова, Карагеоргиева, Божилова, Стоянова, Чанева, Тафраджиев....
Ето и сайта му. 
http://11oy.bg/

# 16
  • София
А каква е връзката иновативно училище и издателството?!
Осъзнавате ли, че изброените по долу точки са стандартни за всички училища.
Може би само едносмения режим не е.
От едната страна парк, но от другата натоварен булевард, така че въздухът е смесен.
Между другото в 105 дори започват 5 мин по-късно малките.

# 17

2. Учителките, които ще поемат първи клас за 2019/20 година са три.  Имат стаж над 25 години.
5. Учат на една смяна.
11.следобедните занимания започват щом свършат часовете. Учителите ги вземат от класната стая.
12. Учителите от сутринта учат с децата и следобед в отделни часове за консултации.
Какво да кажа... чисто и спретнато училище на една смяна. До Ловния парк. Чист въздух.
Ето имена на едни от най-добрите учители там: Кайрякова, Лакова, Пангарова, Карагеоргиева, Божилова, Стоянова, Чанева, Тафраджиев....
Ето и сайта му. 

Описали сте училището като идеално, а не е така.Аз лично не бих записала детето си в това у-ще. Синът ми учи в това “у-ще” до 4 клас и го преместихме от там в друго. Ако някой се интересува от у-щето мога да му кажа някои неща на лично.Тръгнахме си от там много разочаровани , а детето ми изживя истински, силен стрес. За директорката дори и не ми се говори.

# 18
Здравейте! Предстои ми да запиша в 1 клас сина си през учебната 2017/2018г., но все още имам колебания относно училището. Моля, помогнете с вашето мнение!
Виждам,че въпросът е бил за миналата година, но не прочетох нищо смислено за училището, в което учи детето ми.  Имам син в 4 клас в 11 ОУ. И съм доволна и от госпожата и от условията. Стаите са чисти и спретнати. Класът е малко мъжки и буен, но нещата някак си се сработиха. Сега учат усилено за малките матури. Мисля, че 11 ОУ е много добро училище. И ние сме много дволни от госпожата. Доколкото знам, тя ще вземе догодина първи клас, така,че я препоръчвам  с две ръце!  Става въпрос за г-жа Лакова. Но  доколкото знам и трите госпожи са с голям опит. Занимални има за всеки, който желае. Учителите в занималните са също многоотговорни - г-н Порчев и г-жа Сандева са чудесни хора.  Аз харсвам училището. Мисля,че то е едно спокойно и добро място. Можете да си запишете децата спокойно.

.                                                                                                                                                                                               

# 19
  • София
Маманели, смисленото се получава 5-7 клас. Пожелавам Ви да запазите мнението си и след края на 7клас и с истинското НВО.
T. нар. малки матури не е нищо повече от изходно контролно, разликата е само в това, че е еднакво за цялата страна.
Това Ви ги казвам като минала 2 пъти през това,
Скрит текст:
като едното дете аз си го подготвих по 3 предмета - 2*20т.+18т. (като тук грешката бе спорна, т.е. бе отговорил правилно, като се и мотивира за отговора си, проблемът бе, че "творецът" на въпроса е очаквал само един, друг отговор като глупостта "какво поддържа горенето?" правилният отговор е въздух, някой да не си мисли, че е кислород) + 17т., като тръгна "обучен" като за 12-13т. (с изключение на ЧП, но благодарение на себе си)
С другото дете основно само свикване с формата. По БЕЛ, сме работили допълнително - 17 т., а другите - 3*20т.

Та моите бяха в една идея по-добро у-ще , опираики се на НВО7, предполагам и на НВО4 (не съм гледала статистиката, но тя е и без предметна), но не голяма идея.

# 20
Здравейте! Предстои ми да запиша в 1 клас сина си през учебната 2017/2018г., но все още имам колебания относно училището. Моля, помогнете с вашето мнение!
Виждам,че въпросът е бил за миналата година, но не прочетох нищо смислено за училището, в което учи детето ми.  Имам син в 4 клас в 11 ОУ. И съм доволна и от госпожата и от условията. Стаите са чисти и спретнати. Класът е малко мъжки и буен, но нещата някак си се сработиха. Сега учат усилено за малките матури. Мисля, че 11 ОУ е много добро училище. И ние сме много дволни от госпожата. Доколкото знам, тя ще вземе догодина първи клас, така,че я препоръчвам  с две ръце!  Става въпрос за г-жа Лакова. Но  доколкото знам и трите госпожи са с голям опит. Занимални има за всеки, който желае. Учителите в занималните са също многоотговорни - г-н Порчев и г-жа Сандева са чудесни хора.  Аз харсвам училището. Мисля,че то е едно спокойно и добро място. Можете да си запишете децата спокойно.

.                                                                                                                                                                                               

Детето ми завърши 4 клас миналата година в това у-ще и съм точно на обратното мнение. От нашия клас се преместиха 5 деца. Скоро се срещнах с майката на едно от дечицата, което сега е 5 клас в 11 ОУ  , жената е напълно отчаяна , а детето и иска да се премести. Много е важно учителя, но в това у-ще много малко от тях са добри за съжаление!

# 21

5. Учат на една смяна.
Ето и сайта му. 

# 22
Тази година класове ще вземат г-жа Василева, г-жа Пангарова и г-н Порчев. Вие кого от тях бихте предпочели и защо?

# 23
  • София
в кое училище?

# 24
  • София
Щом са 3ма, може би е 11. 105 и 55 имат над 5 паралелки

# 25
  • София
а за тези от 105 някакво мнение?

Виктория Тошкова Мановска
Вергиния Спасова Иванова
Виолетка Каменова Първанова
Ели Стоянова Георгиева
Надя Ангелова Иванова
Петя Тодорова Тодорова

# 26
Мога да пиша за учителите за 1 клас за 105-то на лични.

# 27
  • София
Не познавам никоя от посочените учителки. Само фамилията Мановска ми е позната, но мисля е на друг учител. Тя би трябвало сега да води сега 1 клас.
Общо взето 1-4 клас нещата са нормални. + на училището е изнесената школа на АВО.

# 28
Да, пропуснала съм да напиша, че за 11 ОУ става дума. Може и на лични да ми пишете, ако прецените.

# 29
Мога да пиша за учителите за 1 клас за 105-то на лични.
Здравейте, може ли да споделите и на мен за учителите от 105.

Общи условия

Активация на акаунт