Първокласник в 105.СУ

• 439
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте, мили мами!

Приети сме в първи клас в 105. СУ
"Атанас Далчев" и сме много развълнувани.
Бих се радвала да чуя вашите
впечатления от училището – какви са учителите (както класните, така и тези в занималнята), как работят с децата, каква е атмосферата, организацията, комуникацията с родителите и всичко друго, което бихте споделили.

Ще съм ви много благодарна за всякакви мнения и съвети!

# 1
Здравейте! И аз имам първокласник в 105-то наесен, както и батко в по-горен клас. Като цяло сме доволни. Класният ръководител на баткото е прекрасен. Имаме си Вайбър група, в която класната ни дава информация, освен тази, която праща в Школо. От миналата година има нов директор- промяната е осезаема, разбира се в много положителна посока. На две смени са, в първи клас не, досега смените започваха от втори клас, но да видим как ще бъде с новия директор. За занималнята- в първи клас беше ок, но според мен след това е почти фиктивна, колкото да има кой да гледа детето до 5 часа. Домашните се пишат общо, а със започването на разказвателните предмети според мен изобщо няма смисъл от нея(разбира се ако има възможност детето да си е вкъщи след училище). Надявам се, че съм успяла да помогна с информация.

Общи условия

Активация на акаунт